OLFSL WtW - Αγώνας 6ος (ΧRR+FZR@KY3r)
Re: OLFSL WtW - Αγώνας 6ος (ΧRR+FZR@KY3r)
’Aλλος ένας αγώνας χαμένος για μένα παίδες. Τα έφτυσε η G25 στα καλά καθούμενα. Έχω χάσει δυο αγώνες από διακοπές, έναν από ύπνο, έναν από disconnect, και τώρα έναν από G25 
Κριμα ρε Chris
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Οχι ρε συ Χρηστο...... Ειναι κριμα γιατι ειχες κανειτιση προπονηση για το combo........... Ρε συ με τοσους αγωνες που εχεις χασει απο ατυχιες κανε και κανα ευχελαιο μπας και ερθεις στα ισα σου.
Τι εγινε ρε συ Χρηστο??? Θυμαμαι που ειχες πει (εχθες αν θυμαμαι καλα) οτι κατι επαθε, αλλα νομιζα οτι την αποσυνδεσες και την επανασυνδεσες και ολα οκ.....
Εκείνη την ώρα που έβριζα στο vent έγινε το κακό. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε να στρίβει το FZR και το τιμόνι έμεινε νεκρό. FFB πουθενά, στις 900° (από τις 540° που το είχα) και χωρίς να βλέπει τις εντολές που του δίνω. Το power LED πάνω στο shifter αναβόσβηνε, και άμα το έβαζες να κάνει calibration απλά σερνότανε 20° δεξιά αριστερά.Τα pedals και τα κουμπιά δουλεύανε όλα κανονικά. Δοκίμασα restart, καινούργια drivers, παλιά drivers, πιο παλιά drivers, format c:,τα πάντα όλα... τίποτα δεν βοηθησε. Ευτυχώς έπεσα σε γνώστη μετά στο γερμανικό Support Hotline tis Logitech και μου επιβεβαίωσε αμέσως αυτό που υποψιαζόμουνα. Η Τιμονιέρα για κάποιον λόγο δεν τροφοδοτείται με ρεύμα. Απότι φαίνεται όλες οι άλλες λειτουργίες εκτος του τιμονιού περνούν ρεύμα από το USB και γιαυτο και δουλεύουν. Θα το πάω τώρα το πρωί μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά για επιστροφή...
κάποιος την ματιαξε μάλλον εδώ
κάποιος την ματιαξε μάλλον εδώ
Β.Chalaris θέση 3
L.Tzivelekis θέση 11
G.Alamaras θέση 13
K.Giagias θέση 59.
συνολικά 68 qualified.
αρα ειτε 4 Pool με 17 αυτοκίνητα
ή
3 pool με 22-23-23
οι 3 είναι σίγουρα λοιπόν POOL 1 και εγώ έχω στόχο τον τερματισμό...
L.Tzivelekis θέση 11
G.Alamaras θέση 13
K.Giagias θέση 59.
συνολικά 68 qualified.
αρα ειτε 4 Pool με 17 αυτοκίνητα
ή
3 pool με 22-23-23
οι 3 είναι σίγουρα λοιπόν POOL 1 και εγώ έχω στόχο τον τερματισμό...
Ειναι η ιδεα μου η φετος αυτη η διοργανωση οσο παει και χανει οδηγους και ενδιαφερον;;;;;
Αφου τον παιζουν οι ηλιθιοι.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...