Load Cell sensor
Re: Load Cell sensor
100..Κάπου διάβασα ότι τόσο είναι περίπου της V2.
Eσένα πόσο είναι?
Eσένα πόσο είναι?
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Καλησπέρα,
Έχω κι εγώ τα CSP V2. Τι διαφορετικό έχουν τα dumpers αυτά από τα "μαμά"?
Έχω κι εγώ τα CSP V2. Τι διαφορετικό έχουν τα dumpers αυτά από τα "μαμά"?
Καμία ουσιαστική διαφορά στην πεταλιέρα. Σε ενα τηλεκατευθυνόμενο ίσως. Και η όλη ιστορία εχει να κανει κατα 90% με το αισθητικό-modding κομμάτι.
Δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό στην οδήγηση.
Δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό στην οδήγηση.
Χθες παρέλαβα τους load censor.. Η διαφορά όπως είχαμε πει στη σειρά των χρωμάτων των καλωδίων.
Της fanatec αριστερά μαύρο-άσπρο-κόκκινο.
Ενώ στου ebay δεξιά άσπρο-κόκκινο-μαύρο.

Χωρίς πολλές πολλές ΛΟΓΙΚΕΣ σκέψεις(του στυλ ψάξε φυσάκι άλλο και μην χαλάς αυτο που δουλεύει) κόβω το φισάκι απο αυτόν που δούλευε, και είχα την υποψία οτι ειναι χαλασμένος, και μαλιστα χωρις να αφήσω πολύ περιθώριο γιατι είχα στο πίσω μερος του μυαλού μου οτι μπορεί να μη δουλέψουν οι άλλοι και να ξανασυνδέσω τον παλιό.
Με 3-4 πόντους λοιπόν καλώδιο ξεκιναω το ξεγύμνωμα..
1η πατάτα
την ώρα που τράβαγα το πλαστικό κόβεται και το σύρμα μαζί. Χάνω λοιπόν 1cm καλώδιο από το άσπρο.
Απο εκεί και πέρα οκ συνδέω τον καινούργιο με βάση τα χρώματα του παλιού και απο την πολύ μου σιγουριά ότι θα δουλέψουν βάζω και καλάι.
Τον συνδέω πάνω και τζίφος...
Σαν να μη φτάνει αυτό την ώρα που προσπαθώ να βγάλω τα καλωδιάκια κόβεται και το κόκκινο 1cm από τη μεριά του φις εννοείται..
Αλλάζω τα καλώδια βάζοντας τα "λάθος" με τα σωστά τους χρώματα πάλι τίποτα..
Με τα πολλά και αφού χάλασα τους 2 από τους 4 καινούργιους, καθώς τα καλωδιάκια είναι πολύ ευαίσθητα και ξεκολλάνε απο τη βάση του σένσορα, κατάφερα και βρήκα την συνδεσμολογία η οποία είναι η εξής
Κόκκινο με κόκκινο
Άσπρο με μαύρο
Μαύρο με άσπρο
Κάτι θεωρητικά παράδοξο αλλά πρακτικά δουλεύει.
Οπότε έπειτα και από μια μικρή έρευνα που έκανα βρήκα ότι πουλάνε και φις ξεχωριστά.
http://www.ebay.co.uk/itm/20-SETS-Micro ... 35c411f583
Τιμή για 20 τεμάχια.
Load Cell censors 50kg
http://www.ebay.co.uk/itm/4pcs-Body-Loa ... 2a35606e7a
Τιμή για 4 τεμάχια
Οπότε τιμή ανά σετ του σένσορα 1,95 λίρες ή 2,3Ε (ανάλογα και την ισοτιμία)
Της fanatec αριστερά μαύρο-άσπρο-κόκκινο.
Ενώ στου ebay δεξιά άσπρο-κόκκινο-μαύρο.

Χωρίς πολλές πολλές ΛΟΓΙΚΕΣ σκέψεις(του στυλ ψάξε φυσάκι άλλο και μην χαλάς αυτο που δουλεύει) κόβω το φισάκι απο αυτόν που δούλευε, και είχα την υποψία οτι ειναι χαλασμένος, και μαλιστα χωρις να αφήσω πολύ περιθώριο γιατι είχα στο πίσω μερος του μυαλού μου οτι μπορεί να μη δουλέψουν οι άλλοι και να ξανασυνδέσω τον παλιό.
Με 3-4 πόντους λοιπόν καλώδιο ξεκιναω το ξεγύμνωμα..
1η πατάτα
την ώρα που τράβαγα το πλαστικό κόβεται και το σύρμα μαζί. Χάνω λοιπόν 1cm καλώδιο από το άσπρο.
Απο εκεί και πέρα οκ συνδέω τον καινούργιο με βάση τα χρώματα του παλιού και απο την πολύ μου σιγουριά ότι θα δουλέψουν βάζω και καλάι.
Τον συνδέω πάνω και τζίφος...
Σαν να μη φτάνει αυτό την ώρα που προσπαθώ να βγάλω τα καλωδιάκια κόβεται και το κόκκινο 1cm από τη μεριά του φις εννοείται..
Αλλάζω τα καλώδια βάζοντας τα "λάθος" με τα σωστά τους χρώματα πάλι τίποτα..
Με τα πολλά και αφού χάλασα τους 2 από τους 4 καινούργιους, καθώς τα καλωδιάκια είναι πολύ ευαίσθητα και ξεκολλάνε απο τη βάση του σένσορα, κατάφερα και βρήκα την συνδεσμολογία η οποία είναι η εξής
Κόκκινο με κόκκινο
Άσπρο με μαύρο
Μαύρο με άσπρο
Κάτι θεωρητικά παράδοξο αλλά πρακτικά δουλεύει.
Οπότε έπειτα και από μια μικρή έρευνα που έκανα βρήκα ότι πουλάνε και φις ξεχωριστά.
http://www.ebay.co.uk/itm/20-SETS-Micro ... 35c411f583
Τιμή για 20 τεμάχια.
Load Cell censors 50kg
http://www.ebay.co.uk/itm/4pcs-Body-Loa ... 2a35606e7a
Τιμή για 4 τεμάχια
Οπότε τιμή ανά σετ του σένσορα 1,95 λίρες ή 2,3Ε (ανάλογα και την ισοτιμία)
Τελικά μετά από όλα αυτά και αφού κατάφερες να δουλέψουν...
υπήρχε όντως πρόβλημα με το φρένο σου που τώρα διορθώθηκε ή ήταν η ιδέα σου?
υπήρχε όντως πρόβλημα με το φρένο σου που τώρα διορθώθηκε ή ήταν η ιδέα σου?
Με αυτά και με αυτά ξέχασα να το αναφέρω..Υπάρχει μια διαφορά σίγουρα αλλά και πάλι για να είμαι οκ το έχω στη ρύθμιση για φλώρους το Load cell!!

Στη κατηγορία σου είσαι δηλαδήBillkaza wrote:Με αυτά και με αυτά ξέχασα να το αναφέρω..Υπάρχει μια διαφορά σίγουρα αλλά και πάλι για να είμαι οκ το έχω στη ρύθμιση για [glow=red]φλώρους[/glow] το Load cell!!![]()
Ακριβώς!
Εχε χάρη που για 5-6 μέρες δεν θα έχω pc αλλιώς θα σου έλεγα 2 φλώρικες κουβέντες..
Εχε χάρη που για 5-6 μέρες δεν θα έχω pc αλλιώς θα σου έλεγα 2 φλώρικες κουβέντες..
LOL μιλάμε για τρελή περιγραφή, έλιωσα στο γέλιο!!