Prototyping...
Re: Prototyping...
Nice...To γυαλισες ή ετσι βγηκε?
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Με τιποτα δεν βγαινει ετσι απο κανενα CNC, επεσε βουρτσα αφτερ.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Απο περιεργεια ποση ωρα κανει περιπου να κοψει ενα τετοιο κομματι αλουμινιο;
Ειναι πολλα τα σταδια απο το billet κομματι μεχρι το τελικο αποτελεσμα και λογο κοστους της πρωτης υλης το πηγα κομματι κομματι το κοψιμο για αποφυγη λαθων, επισης οσο πιο πολυ ζοριζεις τα CNC για ταχυτητα τοσο χανεις σε ποιοτητα κοψιματος, θα ελεγα σε μια μονοκοματη κινηση για ολα τα σταδια κανα 2ωρο περιπου.
Χωρις διαρροές για την ωρα, με ανετα 600 PSI και super smooth το πρωτο τεστ του φρενου.
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=GNVPzLcX7tU[/BBvideo]
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=GNVPzLcX7tU[/BBvideo]
Last edited by CBR929 on Fri Apr 10, 2015 11:28 pm, edited 1 time in total.
Επιτελους βρηκα ελευθερη μερα σημερα και τελειωσα σχεδον ολα τα μηχανουργικα με αποτελεσμα την πρωτη τοποθετηση για δοκιμαστικες ρυθμισεις και ελενχο λειτουργειας,
μου λειπει μονο η βαση του προγραματιζομενου ποτενσιομετρου για το γκαζι μεχρι στιγμης.
Η αναλυση γκαζιου φρενου και η γραμικοτητα ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με πριν παρα το οτι και πριν ειχα Hall censors στα πεταλια, κανουν μεγαλη διαφορα οι λιγοτερες μοιρες στην διαδρομη καθως βεβαια και η αναλυση του pressure censor.
Παρτε και το απαραιτητο φωτογραφικο υλικο.

μου λειπει μονο η βαση του προγραματιζομενου ποτενσιομετρου για το γκαζι μεχρι στιγμης.
Η αναλυση γκαζιου φρενου και η γραμικοτητα ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με πριν παρα το οτι και πριν ειχα Hall censors στα πεταλια, κανουν μεγαλη διαφορα οι λιγοτερες μοιρες στην διαδρομη καθως βεβαια και η αναλυση του pressure censor.
Παρτε και το απαραιτητο φωτογραφικο υλικο.

Ετοιμο και το ποτενσιομετρο του γκαζιου.