Thrustmaster F1 Custom τιμονι

Post Reply
F1Simgames

Thrustmaster F1 Custom τιμονι

Post by F1Simgames » Wed Jan 15, 2014 5:53 pm

Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.

Πριν λιγες μερες ολοκληρωθηκε η κατασκευη του τιμονιου της thrustmaster f1 ferrari wheel.
Mετα απο αρκετη μελετη,αρκετες μερες δουλειας και μεγαλης υπομονης σας παρουσιαζω το αποτελεσμα.Οι φωτογραφιες ειναι πριν κουμπωσω το πισω μερος του τιμονιου με τα shiffters.
Ελπιζω να σας αρεσει.

Image

Image

Image

Varwnos

Re: Thrustmaster F1 Custom τιμονι

Post by Varwnos » Wed Jan 15, 2014 7:00 pm

Καλώς όρισες.

Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και συγχαρητήρια για το μεράκι και τη δουλειά σου.

Μιας και τα λέμε λοιπόν με τι racing ασχολείσαι ?

Ποιός, που, πότε, γιατί.

Παρουσιάσου λέμε!! και όποτε θέλεις μπες και teamspeak για Online γνωριμία :)

F1Simgames

Post by F1Simgames » Wed Jan 15, 2014 7:20 pm

Με λενε Θωμα,και κατα βαση ασχολουμε με rFactor,Assetto corsa,F1 2013 codemasters (για τα γραφικα πιο πολυ) και εχω αρχισει και τα mods στα τιμονια τα οποια τα ειχα μερακι εδω και αρκετο καιρο.

Εχω φτιαξει το site F1 Simgames
και αν δεν θεωρηθει διαφημηση εκει εχω αρκετα mods για racing simulators.
Λεω για την διαφημηση γιατι σε καποιο αλλο Ελληνικο forum , εκανα μια παρουσιαση του τιμονιου και μου σβησανε το post με την αιτιολογια της διαφημησης.Δεν με πειραξε ομως.καλη καρδια!

Αυτα λοιπον απο εμενα και θα χαρω να τα πουμε και στο Online.

Θωμας.

Varwnos

Post by Varwnos » Wed Jan 15, 2014 7:41 pm

Μπα δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης, αρκεί να μην αρχίσει το spamming οπότε δε σβήνει μόνο η διαφήμιση αλλά και ο διαφημιστής μαζί. Κατά τα άλλα χαλαρά.

Γεια σου λοιπόν Θωμά.
Εμείς εδώ, όπως ίσως πρόλαβες να δεις, ασχολούμασταν μέχρι πέρσυ με LFS και τη χρονιά που πέρασε με iracing.

Λίγο πολύ έχουμε πάρει γεύση και από τα υπόλοιπα αλλά για διάφορους λόγους δε μας κράτησαν. Το Assetto όταν και αν φτιάξει το online myltiplayer κομμάτι του, λογικά βάζει σοβαρή υποψηφιότητα αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

Εγώ είμαι ο Ανδρέας για να γνωριζόμαστε σιγά σιγά. Τα υπόλοιπα λογικά θα τα πούμε Online :)

Metalass

Post by Metalass » Sat Jan 18, 2014 1:57 pm

Welcome Θωμά. Η τιμονιέρα ta σπαει! Κάποια στιγμή θα πρέπει και εγώ να πάω προς T500 γιατί δεν πάει άλλο με την fanatec.

Για το display χρειάζονται επιπλέον καλώδια η είναι wireless?

EDIT: LOL
F1Simgames wrote: Λεω για την διαφημηση γιατι σε καποιο αλλο Ελληνικο forum , εκανα μια παρουσιαση του τιμονιου και μου σβησανε το post με την αιτιολογια της διαφημησης.
Image

F1Simgames

Post by F1Simgames » Sat Jan 18, 2014 9:07 pm

Καλησπερα Μetalass,

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Η συνδεση του τιμονιου με τον υπολογιστη ειναι πανευκολη με ενα USB καλωδιο το οποιο το εχω ηδη τοποθετησει στο τιμονι και απλα το συνδεεις με μια προεκταση σε μια ελευθερη πορτα του PC.Ουτε που φαινεται.

Γιατι δεν σου αρεσει η fanatec?...εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα πεταλια της!

Metalass

Post by Metalass » Mon Jan 20, 2014 11:03 am

Μια χαρά είναι οι fanatec ρε συ, μέχρι να σε παρατήσουν :) Έχουνε μια τάση να δημιουργούν προβλήματα και μετά από αρκετές προβληματικές τιμονιέρες το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα πάρω το CSW. Όχι επειδή δεν αξίζει, αλλα επειδή διαβάζω για τα ίδια προβλήματα που είχα και εγώ με την GT3RS, που απλά δεν δικαιολογούνται με τίποτα για μια τέτοια ακριβή τιμονιέρα.

Όσον αφορά τa pedals> Έχω μια CSP V1 εδώ και 4 χρονια και εκτος από κάτι λαδάκια και κάτι βίδες που θέλουν που και που σφίξιμο, δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα προβλήματα. Ούτε καν το load cell, που σε άλλους κρατάει το πολύ ένα χρόνο.

Post Reply