11 Nov 09 Fern Bay Gold

Post Reply
NikosKdr
Site Admin

11 Nov 09 Fern Bay Gold

Post by NikosKdr » Mon Oct 26, 2009 2:54 pm

Race: 21.30 (GMT +2) | Race lenght: 35 laps | mandatory pit stop.
Start grid defined by pre-qualification times. Minimum of 10 laps on the server required to qualify for race

CBR929

Re: 11 Nov 09 Fern Bay Gold

Post by CBR929 » Wed Nov 11, 2009 11:41 pm

Μπραβο στον Μαρκο και την 6η θεση που εφερε σημερα στον αγωνα κλεινοντας παναξια μερικα σπιτια....
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

Metalass

Post by Metalass » Thu Nov 12, 2009 12:47 pm

Άξιος! Φαίνονται τα γονίδια :)
...και του χρόνου Chalaris Bros. στο Pool 1 OLFSL :)

scoupegt

Post by scoupegt » Fri Nov 13, 2009 12:25 am

Φοβερος ο αδερφος.
Η βελτιωση του ειναι εμφανης.
Κερδισε παρα πολλες μαχες στην διαρκεια του αγωνα με Αποκορυφωμα ολων αυτων, στο τελος που καταφερνει να περασει τον 6ο μεχρι εκεινη την στιγμη narayan στην κ1...
Βεβαια τον ειχε περασει ακομη μια φορα πριν, αλλα εκανε λαθος και ξανα περασε μπροστα ο αλλος.

Απιστευτος ρυθμος με αρκετουτσικα λαθη,καλη τακτικη ομως μπαινοντας στα πιτ στον 2ερο γυρο βρηκε ελευθερο πεδιο μπροστα του και εκανε αυτο που επρεπε κανοντας τους αλλους να νομιζουν πως δεν εχει μπει καν στα πιτ!!!! :D
Image

BLACK CUPRA REVO2

Tzive

Post by Tzive » Fri Nov 13, 2009 3:05 am

scoupegt wrote: στο τελος που καταφερνει να περασει τον 6ο μεχρι εκεινη την στιγμη narayan στην κ1...
:?
Citroen AX 1,800cc
54.980 on semi-slicks @ kartodromo
52.514 οn full-slicks @ kartodromo (track record)
Image

saxakias

Post by saxakias » Fri Nov 13, 2009 2:49 pm

Λοιπον ειχα διαθεση να μην πω τιποτα μιας και ενας αγωνας ηταν που πηγα καλα και οχι κατι ιδιαιτερο για μενα.
Αλλα βλεπω οτι μερικοι σκανε τοσο πολυ και γινονται τοσο λ@λ@κες, που τους χρειαζεται μια τετοια μπανανα!!!
Λοιπον τον λουλακο (με την καλη εννοια) απο την GVR τον περασα στεγνα και μαλιστα 2 φορες.
Αντε την πρωτη δεν ηξερε οτι ειχα μπει πιτ...αλλα στον τελευταιο γυρο τι εγινε... και εκει με αφησε????
Ξερω ποναει αλλα δεν το περιμενα οτι θα τον τσουξει τοσο πολυ τον λουλακο!! (με την καλη εννοια παντα).

Ειτε με αγνοει ειτε οχι στα π@π@ρακια μου!
Σιγα μην του εδινα και αναφορα γιατι εφυγα απο μια ομαδα και πηγα σε μια αλλη, εξαλλου αγωνιστικο μελος δεν ημουν οποτε δεν ειχα και κατι να πω προσωπικα.
Εγω απλα τον ρωτησα γιατι με εβρισε χωρις να του εχω δωσει διακαιωμα ποτε... (εκτος βεβαια αν το πηρε μονος του επειδη τον καταπια στον αγωνα), παραυτα δεν το διαλλαλυσσα ουτε το θεωρησα κανα φοβερο κατορθωμα.....
Οταν ομως βλεπω οτι καποιοι με βριζουν και με αμφισβητουν χωρις να τους εχω δωσει κανενα απολυτως δικαιωμα, ε ναι, λοιπον σε κατι τετοιους αξιζει να το διαλλαλω οτι τους εδωσα την μπανανα στο χερι γιατι ειναι κομπλεξικοι και βγαζουν ενα χαρακτηρα αναλογο....
Image Image Image
Image
Image

Tzive

Post by Tzive » Fri Nov 13, 2009 2:52 pm

saxakias wrote:Εγω απλα τον ρωτησα γιατι με εβρισε χωρις να του εχω δωσει διακαιωμα ποτε...
τι εννοείς με το έβρισε ;;; :evil:
Citroen AX 1,800cc
54.980 on semi-slicks @ kartodromo
52.514 οn full-slicks @ kartodromo (track record)
Image

kaynd

Post by kaynd » Fri Nov 13, 2009 7:57 pm

Τον είπε π@π@ρακο «με τη καλή έννοια» στο chat του forum.
Αν ήταν φιλαράκια από παλιά δε μιλάμε για την οποιαδήποτε προσβολή αλλά όταν μιλάει κανείς για κάποιον που δεν έχει σχέση, είναι προκλητικό να τον αποκαλεί με οτιδήποτε παρόμοιο.

Καλά όσο για τις ασκήσεις λογικής κάποιων… Είναι πάνω από το level μου και δεν έχω το ανάλλαγο skill για να τις κατανοήσω.
Με απλά βήματα η σειρά έχει ως εξής.

Μετά από ένα κλίμα δυσαρέσκειας κάποια παιδιά αποφασίζουν να φύγουν από την μία ομάδα. Σε ένα ποστ στο κατάλληλο τομέα το ανακοινώνουν και αποχωρούν. Μετά απo αυτό απέφευγαν να εμπλακούν σε οποιαδήποτε συζήτηση για την αποφυγή δημιουργίας έντασης. Οι από την άλλη πλευρά προσβάλλουν και προκαλούν μιλώντας για παντελόνια και για ανήθικους. Δεν δίδεται απάντηση και η υπόθεση μένει εκεί.

Εδώ ένας αποκαλεί π@p@rako τον άλλο και όταν ο άλλος ρωτάει το λόγο που δέχεται την προσβολή χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, παίρνει την απάντηση απo τον ένα ότι απαξιοί να πει κάτι άλλο όπως έκαναν και οι άλλοι παλιότερα.

Συγνώμη αλλά δε βλέπω την οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ αυτών των δυο.
Στη τελική αν ο Ένας δε γουστάρει τον Γιώργο, Εμένα τον Ανδρέα η οποιοδήποτε άλλο αποφάσισε να φύγει από τα ενδοτέρα της πρώτης ομάδας, δε καταλαβαίνω τι φταίνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έχουν καμιά σχέση με τις όποιες τριβές δημιουργηθήκαν στο παρελθόν.

Συγνώμη για το off topic αλλά μετά απο αυτή τη σύντομη περιγραφή θα παρακαλούσα να μην επεκταθούμε περαιτέρω γύρω από αυτό το θέμα.
scoupegt wrote:Φοβερος ο αδερφος.
Η βελτιωση του ειναι εμφανης.
Μπράβο για το τερματισμό σε μια άξια θέση. Με λίγη ακόμα δουλειά στη σταθερότητα θα ήταν πολύ πιο μπροστά καθώς συνέβησαν αρκετά τετακέ που στέρησαν αρκετό χρόνο.

Post Reply