24 Hours of Aston Grand Prix
Re: 24 Hours of Aston Grand Prix
ευχαριστουμε για τα καλα λογια και ανταποδιδουμε. Αν ειδε καλα το ματι μου στα unofficial results τελικα σου βγηκε και περασαμε την FFR στο τελος ε;
Ναι σε συνδιασμο με ενα DSC που ειχαν και με ενα πιτ λιγοτερο εμεις στο τελευταιο 3ωρο τους περασαμε ανετα. Αν δεν ειχαν DSC θα παλευαμε με τον Μπαμπη μεχρι τελους.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Μπράβο στα παιδιά και από μένα!
Πολύ καλή δουλειά από όλους, συγχαρητήρια!!!
Πολύ καλή δουλειά από όλους, συγχαρητήρια!!!
Μπράβο σε όλους. Συμφωνώ με το Γιώργο και θα δανειστώ μία παλιά του έκφραση. Είμαι υπερήφανος που το μοιράστηκα μαζί σας και εννοώ όποιον συμμετείχε και με οποιονδήποτε τρόπο. Κυρίως γιατί και σε αυτόν τον αγώνα συνέβησαν διάφορα και αναγκαστικά έγιναν υπερβάσεις όμως ήταν όλοι εκεί να σταθούν επάξια απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία - απρόοπτο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πραγματικά τα καλύτερα έπονται
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πραγματικά τα καλύτερα έπονται
Μπράβο σας παιδιά συγχαρητήρια αν και δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας καθότι είχα τον γιο μου εδώ και πέρασα το Σ/Κ μαζί του μιας και από χθες άρχισαν τα σχολεία. Πάντος το replay το κατέβασα και κομμάτι κομμάτι θα το δω ολόκληρο να σας θαυμάσω. Αν κάποιος το θέλει το έχω ήδη ανεβάσει http://www.megaupload.com/?d=3EV8JEC6 και πάλι μπράβο σε όλους σας!!!
-
vourliotis
Μπράβο σας παιδιά, εντυπωσιακή προσπάθεια, όπως και το αποτέλεσμα 
Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα σας. Και εις ανώτερα!
Υ.Γ Kaynd, επιτέλους σε πετυχαίνω ξανά online! (ex-carzone.gr webmaster
)
Υ.Γ Kaynd, επιτέλους σε πετυχαίνω ξανά online! (ex-carzone.gr webmaster
Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Ευχαριστούμε πολύ και ανταποδίδουμεvourliotis wrote:Μπράβο σας παιδιά, εντυπωσιακή προσπάθεια, όπως και το αποτέλεσμα
Ευχαριστούνε 
οπότε δεν είναι παράξενο που δε με βλέπεις. Άν είναι να με πετύχει κανείς πάντως, μεταξύ αυτού του forum και του thelab θα βρίσκομαι 
Με την ευκαιρία. Τελικά τα αποτελέσματα που έχουμε μεχρι στιγμής ειναι αυτά ε? Δέν έχει αλλαξει κάτι φαντάζομαι.
Όσο για το online, γράφω πολύ αραιά και πούvourliotis wrote:Υ.Γ Kaynd, επιτέλους σε πετυχαίνω ξανά online! (ex-carzone.gr webmaster)
Με την ευκαιρία. Τελικά τα αποτελέσματα που έχουμε μεχρι στιγμής ειναι αυτά ε? Δέν έχει αλλαξει κάτι φαντάζομαι.