Race 4 - 23/5/10 - UFR+XFR@KY3
Re: Race 4 - 23/5/10 - UFR+XFR@KY3
Και οχι μονο μια φορα αλλα τρεις!!!!!!! Καλα να ειναι ο Μαρκος για τη βοηθεια του. Αν ειχα λιγο χρονο παραπανω για προπονηση επεφτε ανετα στο 2,32,low αλλα μολις εχτες καταφερα να βρω χρονο για qual και προπονηση.
Δεν πειραζει το 2,32,63 με φερνει μεχρι στιγμης στην 33η θεση, λογικα με 22-25αρια pool με βλεπω για καπου στα τελη του pool 2.
Δεν πειραζει το 2,32,63 με φερνει μεχρι στιγμης στην 33η θεση, λογικα με 22-25αρια pool με βλεπω για καπου στα τελη του pool 2.
Στα μέσα του pool 1 εγώ μάλλον...
Γενικά ευχαριστημένος είμαι αν και θα μπορούσα να κάνω ξερό 2:31 αλλά δεν πειράζει!
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε στο αγώνα...
Γενικά ευχαριστημένος είμαι αν και θα μπορούσα να κάνω ξερό 2:31 αλλά δεν πειράζει!
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε στο αγώνα...
Από το remote και όσο μπορούσα να καταλάβω πρέπει να ήταν τρομερά ενδιαφέρων αγώνας
Μπράβο σε όλους παιδιά. Βάλτε ένα replay να δούμε τη δράση και από τη θέση του οδηγού 
Μπραβο παιδια κ απο μενα..Μετα απο αρκετο καιρο αποουσιας μου λογω του οτι υπηρετω τη μαμα πατριδα εκανα λιγο προπονηση στη σημερινη πιστα και ηταν αρκετα ωραια..Ελπιζω να επιστρεψω και εγω συντομα και να παρω μερος στους αγωνες
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
2ος αγώνας στο OLFSL και πραγματικά εκτόξευσε την αδρεναλίνη στα ύψη!
Στα qual έκανα τον 13ο χρόνο....Ο Γιώργος αποφάσισε να με συμπεριλάβει στην βαθμολογία της ομάδας.Εγώ ήμουν αρνητικός γιατί δεν έχω εμπειρία από αγώνες και με ένα λάθος που τα κάνω εύκολα να χαλάσω την βαθμολογία την ομάδας...
Τελικά το δέχτηκα αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε το άγχος μου!
Αυτή την φορά η τύχη ήταν με το μέρος μου για αυτό βρέθηκα και σε αυτή την θέση.
Τερμάτισα 4ος.
Ο Γιώργος 10ος και
ο Μπάμπης 3ος.
Ξεκινώντας στην εκκίνηση και μετά τον πανικό βρέθηκα στην 7η θέση...αφού έλεγα από μέσα ας τελειώσει τώρα ο αγώνας!!!!
Οι δύο μπροστινοί μου τρώγονταν σαν τα κοκόρια οπότε ο ένας το στούμπιξε κάπου...Έβλεπα πως δεν απειλούμε και κατευθείαν έβαλα στο μυαλό μου πως έπρεπε να τερματίσω σε αυτή την θέση.
Έτσι κράτησα ένα σταθερό μέτριο ρυθμό πηγαίνοντας προσεκτικά στα σημεία που έπρεπε....
Προς το τέλος βλέπω και τον Kamo που ήταν μπροστά μου να έχει έξοδο....το περνάω.....και τέλος στην τελευταία στροφή βλέπω τον Bonilla να τσουλάει ίσα ίσα γιατί έμεινε από βενζίνη.
Έτσι λοιπόν ήρθε η 4η θέση με αρκετή δόση τύχης!!!!!
Μπράβο λοιπό σε όλα τα παιδιά και στον Γιώργο αλλά και στον Νίκο και Κώστα!
ΥΓ. Να πούμε και ένα κρίμα για τον παππού
(ξέρει αυτός),που εγκατέλειψε γρήγορα λόγο του οτι μάλλον είχε lag από οτι διάβασα στο chatter box..
Παππού μην μασάς keep going!!!
Στα qual έκανα τον 13ο χρόνο....Ο Γιώργος αποφάσισε να με συμπεριλάβει στην βαθμολογία της ομάδας.Εγώ ήμουν αρνητικός γιατί δεν έχω εμπειρία από αγώνες και με ένα λάθος που τα κάνω εύκολα να χαλάσω την βαθμολογία την ομάδας...
Τελικά το δέχτηκα αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε το άγχος μου!
Αυτή την φορά η τύχη ήταν με το μέρος μου για αυτό βρέθηκα και σε αυτή την θέση.
Τερμάτισα 4ος.
Ο Γιώργος 10ος και
ο Μπάμπης 3ος.
Ξεκινώντας στην εκκίνηση και μετά τον πανικό βρέθηκα στην 7η θέση...αφού έλεγα από μέσα ας τελειώσει τώρα ο αγώνας!!!!
Οι δύο μπροστινοί μου τρώγονταν σαν τα κοκόρια οπότε ο ένας το στούμπιξε κάπου...Έβλεπα πως δεν απειλούμε και κατευθείαν έβαλα στο μυαλό μου πως έπρεπε να τερματίσω σε αυτή την θέση.
Έτσι κράτησα ένα σταθερό μέτριο ρυθμό πηγαίνοντας προσεκτικά στα σημεία που έπρεπε....
Προς το τέλος βλέπω και τον Kamo που ήταν μπροστά μου να έχει έξοδο....το περνάω.....και τέλος στην τελευταία στροφή βλέπω τον Bonilla να τσουλάει ίσα ίσα γιατί έμεινε από βενζίνη.
Έτσι λοιπόν ήρθε η 4η θέση με αρκετή δόση τύχης!!!!!
Μπράβο λοιπό σε όλα τα παιδιά και στον Γιώργο αλλά και στον Νίκο και Κώστα!
ΥΓ. Να πούμε και ένα κρίμα για τον παππού
Παππού μην μασάς keep going!!!
Last edited by saxakias on Mon May 24, 2010 2:12 am, edited 3 times in total.
Billkaza wrote:Μπραβο παιδια κ απο μενα..Μετα απο αρκετο καιρο αποουσιας μου λογω του οτι υπηρετω τη μαμα πατριδα εκανα λιγο προπονηση στη σημερινη πιστα και ηταν αρκετα ωραια..Ελπιζω να επιστρεψω και εγω συντομα και να παρω μερος στους αγωνες
Άντε Bill ξεκίνα και εσύ να γίνει χαμός!!!!
Επίσης να οργαν.ωσουε εκείνο το meeting που αναβλήθηκε να έρθει και ο Bill...είναι ο μόνος που δεν σας έχει-έχετε γνωρίσει.
Μιας και είναι εδώ τώρα καλό θα ήταν!!!!
Bill με το καλό πολίτης και στις πίστες!
Κρίμα για τον Παππού. Glad to see him back on track.
Για την HR μπράβο σε Μπάμπη, Μάρκο και Γιώργο για το 3-4-10 σε pool1.
Πολύ καλή και σταθερή εμφάνιση του Νίκου στο 2!
Εγώ τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα γιατί χωρίς ουσιαστική προπόνηση έμεινα στην πίστα τερμάτισα χωρίς πρόβλημα και έκανα και 2 φορές PB μέσα στο Race. Δείγμα και αυτό της λίγης και λανθασμένης προπόνησης.
Φορμουλάκι τώρα και αδρεναλίνη πιο ψηλά!!!
Κρίμα για τον Παππού. Glad to see him back on track.
Για την HR μπράβο σε Μπάμπη, Μάρκο και Γιώργο για το 3-4-10 σε pool1.
Πολύ καλή και σταθερή εμφάνιση του Νίκου στο 2!
Εγώ τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα γιατί χωρίς ουσιαστική προπόνηση έμεινα στην πίστα τερμάτισα χωρίς πρόβλημα και έκανα και 2 φορές PB μέσα στο Race. Δείγμα και αυτό της λίγης και λανθασμένης προπόνησης.
Φορμουλάκι τώρα και αδρεναλίνη πιο ψηλά!!!