Race 3 - 9/5/10 - FXO@AS2r

beastie74

Re: Race 3 - 9/5/10 - FXO@AS2r

Post by beastie74 » Fri May 07, 2010 11:58 am

Εγω θα προσπαθήσω να μπω Σάββατο αν και δεν ξέρω αν θα τρέξω την Κυριακή. Σίγουρα εξαρτάται από την ώρα που θα γίνει ο αγώνας μου την Κυριακή...(είμαι πολύ φορτωμένος)
Image

saxakias

Post by saxakias » Sat May 08, 2010 12:51 am

Αν ειμαι εδω μπορει να μπω στον KA,αλλα δεν νομιζω να χωρανε και πολλα αυτοκινητα.
πρπει να δηλωσουμε συμετοχη?
τι ωρα το κανουν?
Image Image Image
Image
Image

CBR929

Post by CBR929 » Sat May 08, 2010 2:32 am

Χωρις συμετοχη, οποιος προλαβει να μπει τρεχει. Για ωρα δες εδω,
http://www.karlsruhe-clan.de/index.php? ... &where=526
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

CBR929

Post by CBR929 » Sat May 08, 2010 5:18 pm

Βγηκε το Grid, 4 αυτοκινητα στο πουλ 1. Μπραβο σε ολους και κυριως στον Μαρκο που μπηκε πουλ 1 στην πρωτη του συμετοχη στο OLFSL.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

saxakias

Post by saxakias » Sat May 08, 2010 8:04 pm

καλα παμε.....
Δεν περιμενα να βαλουν τοσα αυτοκινητα σε καθε πουλ και με ειχα για 2ο...
Δεν μου καθετε ομως ακομα η αλλαγη pc και τιμονιερας....θελει πολυ προπονηση και αν στρωσω...
Image Image Image
Image
Image

saxakias

Post by saxakias » Sat May 08, 2010 9:03 pm

Δοκιμασε κανει το race set?
Δεν μου πολυ καθετε καλα....

Δεν σου δινει αυτη την σιγουρια του qual...
και γλιστραει παρα πολυ..ειδικα στο S και στην κ1.
μπορει και να λεω μπαρουφες και να φταιω εγω...το πιο πιθανον..αλλα ρωταω και τους υπολοιπους να δω
Image Image Image
Image
Image

kaynd

Post by kaynd » Sat May 08, 2010 9:31 pm

Ε αν γινόταν το race set να έχει τη σιγουριά του qual, τότε ποιός ο λόγος του qual set? Φυσικά και έχει λιγότερη πρόσφυση ειδικά στις εξόδους. Για τη Κ1 θέλει περισσότερα φρένα και ελαφρώς νωρίτερα. Μη προσπαθείς να κρατήσεις χιλιόμετρα μες τη στροφή. Στο S θέλει λίγο νωρίτερα και λίγο λιγότερη δύναμη στα φρένα.
Και να μπορούσα να ασχοληθώ όσο θέλω, είναι αδύνατον να γίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή τώρα.

Νομιζα οτι το είχατε δοκιμάσει νωρίτερα μες την εβδομάδα και ήταν οκ για race setup, απ οτι μου είχε πει ο Γιωργος στο msn.

Σιγουρεύσου μόνο οτι έχεις το race set απο το setupstation και επίσης ελπίζω να μην εχεις ξεχάσει να ρυθμίσεις τα φρένα και το ABS όπως κάνατε στo qual set.

PS. Μη περιμένεις χρόνους κάτω απο 1.12.7 να βγουν εύκολα με race set.

saxakias

Post by saxakias » Sat May 08, 2010 9:46 pm

Ελα ρε κριτ...
Το ειχαν δοκιμασει τα παιδια και ηταν οκ...
Μαλλον εγω φταιω...
Κινουμε απο 13 ξερο με middle ισως και παραπανω και καμια φορα προς τα κατω.
Ειδα πολλους να κινουνται ευκολα κατω απο το 13 και μερικους 12 middle για αυτο απορησα αλλα βεβαια δεν ξερουμε και τι φοραει ο καθενας και ποσους γυρους θα αντεξει.
Βασικα θελει συνηθεια μαλλον γιατι ειμαι επιρεασμενος απο το qual,θελει πιο προσοχη και πιο ηπια μαλλον για να βγει ο χρονος.
Image Image Image
Image
Image

kaynd

Post by kaynd » Sat May 08, 2010 10:10 pm

To set δεν είναι και τόσο καλό όσο θα ήθελα, αλλά παράλληλα με το λίγο χρόνο που αφιερώνω τώρα πια δε μπορούσα να φτιάξω κάτι καλύτερο. Απλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή, κάθισα κάποιες μέρες πριν από δυο εβδομάδες και έφτιαξα κάτι. Αυτό το κάτι αφού το δοκίμασα και πίστεψα ότι είναι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο το ανέβασα και τέλος... Ούτε καν εγώ δεν έκανα χρόνο... Όταν το ανέβασα πριν δυο εβδομάδες είχα κάνει 60κατι laps off line και δεν είχα πέσει καν κάτω από το 1,13... Αφού τα ανέβασα απλά για επιβεβαίωση έκανα μερικούς επιθετικούς γύρους και βγήκε εύκολα 1,12,5ΧΧ οπότε λέω “καλά είμαστε”.

Από εκεί και πέρα αυτές τις δύο εβδομάδες που πέρασαν δεν άκουσα κάτι για το race set οπότε το άφησα στη τύχη του. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι σίγουρο ότι θα κατάφερνα κάτι παραπάνω με τον ελάχιστο χρόνο που αφιερώνω στο lfs τώρα πια, αλλά τουλάχιστον μπορεί να προσπαθούσα για κάτι καλύτερο.
Φυσικά και θα είναι λιγότερο ικανό από κάποιο του ανταγωνισμού που μπορεί να είναι πιο ψαγμένο, είτε επειδή έχει ο οδηγός του έχει τρέξει κι άλλες φορές με το FXO και έχει πείρα στο να επιλέξει το κατάλληλο, είτε επειδή αυτός που έφτιαξε το setup δούλεψε περισσότερο απ ότι εγώ για να το βγάλω.
Δε μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό τώρα.

scoupegt

Post by scoupegt » Sun May 09, 2010 1:57 am

Το raceset οντως δεν ειναι τοσο καλο οσο του qual , αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα, πρεπει να εξικοιωθουμε μ αυτο και τον τροπο οδηγησης του...
Απο χρονους καταφερα και γυρισα στο 12,38 , αλλα οι πιο πολλοι γυροι παιζουν στο 12,6++ με πιο συνηθες το 12,7-12,9...
Δεν θελει να ξεπερασει τους 70 βαθμους το μπροστα δεξι, πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις αν θες να γυρνας σε ικανοποιητικα επιπεδα...
Θελει στρωτα περασματα με οσο πιο δυνατον απαλες κινησεις στο τιμονι, ειδικα στις αριστεροστροφες, αφου αυτες κατα κυριο λογο καταπονουν το μπροστα δεξι...

Οσο για τα φρενα, εγω προσωπικα παιζω με ιδιας δυναμης οπως του qual Πατωντας στα ιδια σημεια φρενα...
Δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο τα φρενα στην καταπονηση των ελαστικων...
Οι απαλες κινησεις και το σωστο timing στο πατημα του γκαζιου ειδικα στην εξοδο εχουν καθοριστικο ρολο...
Image

BLACK CUPRA REVO2

Locked