20.02.10 - Race 5 - 24 hours of Aston Historic rev.
Re: 20.02.10 - Race 5 - 24 hours of Aston Historic rev.
Όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα να μπούνε κάποια στιγμή στο Server "DoP- signin" και να πατήσουν πάνω στο button με την ομάδα μας. Έτσι μπαίνετε στο team και μετά απλά πάτε για qual στο "DoP - Qualify". Όλοι οι οδηγοί μέσα στην ομάδα πρέπει να έχουν κάνει και qualify.
Τελικα κριτ το σετ εχει default 45n/mm μπροστα αντιστρεπτικη;;;; Γιατι αυτο που κατεβασα απο το setupstation εχει default 40n/mm.
Το σετ σε όλες του τις εκδόσεις έχει 45 μπροστά την αντιστρεπτική. Σε αυτό οι επιλογές μέχρι στιγμής είναι 2
1) Αλλάζουμε μέσω F11 τη μπροστινή αντιστρεπτική από 45 που είναι σε 40 χωρίς να πειράξουμε τίποτα.
2) Δίνουμε ένα κλικ στη πίσω αεροτομή χωρίς να αλλάξουμε καμμία άλλη παράμετρο στο σετ.
Η πρώτη λύση προτάθηκε εξ αρχής για να μην αναγκάσουμε τον Γιώργο, που του έχει κάτσει τέλεια το σετ εξ αρχής, να κάνει οδηγικούς συμβιβασμούς και ίσως χαλάσει και το ρυθμό του.
Η δεύτερη λύση είναι καλύτερη γιατί το αυτοκίνητο γίνεται πολύ πιο φιλικό. Το καλό είναι ότι και ο Γιώργος που το δοκίμασε λίγο εχθές μου είπε ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι πάρα μόνο ότι έχει μία πιο στιβαρή αίσθηση όλο το σύνολο.
Επομένως προτείνω να υιοθετήσουμε τη δεύτερη λύση όλοι. Η μόνη "ένσταση" σε αυτό είναι ότι μία τέτοιου είδους αλλαγή ( προσθήκη περισσότερου φτερού ) μπορεί να γίνει και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή χωρίς να δημιουργήσει κάτι αρνητικό οπότε ίσως είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε εμείς στο αρχικό σετ αφού έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες καιρό και το combo ουσιαστικά το πιάσαμε μόλις προχθές οπότε είναι νωρίς ακόμα να είμαστε απόλυτοι στα συμπερασματά μας.
Σε ότι με αφορά από 2.22.2 που έκανα μάλλον τυχαία τη πρώτη μέρα και δε το ξαναείδα τις επόμενες 2 ξαφνικά με τη προσθήκη φτερού έπεσα στο 2.20.9 έχοντας βάση του relax κι άλλο αν συνδυαστούν όλα μου τα καλύτερα περάσματα στον ίδιο γύρο.
1) Αλλάζουμε μέσω F11 τη μπροστινή αντιστρεπτική από 45 που είναι σε 40 χωρίς να πειράξουμε τίποτα.
2) Δίνουμε ένα κλικ στη πίσω αεροτομή χωρίς να αλλάξουμε καμμία άλλη παράμετρο στο σετ.
Η πρώτη λύση προτάθηκε εξ αρχής για να μην αναγκάσουμε τον Γιώργο, που του έχει κάτσει τέλεια το σετ εξ αρχής, να κάνει οδηγικούς συμβιβασμούς και ίσως χαλάσει και το ρυθμό του.
Η δεύτερη λύση είναι καλύτερη γιατί το αυτοκίνητο γίνεται πολύ πιο φιλικό. Το καλό είναι ότι και ο Γιώργος που το δοκίμασε λίγο εχθές μου είπε ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι πάρα μόνο ότι έχει μία πιο στιβαρή αίσθηση όλο το σύνολο.
Επομένως προτείνω να υιοθετήσουμε τη δεύτερη λύση όλοι. Η μόνη "ένσταση" σε αυτό είναι ότι μία τέτοιου είδους αλλαγή ( προσθήκη περισσότερου φτερού ) μπορεί να γίνει και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή χωρίς να δημιουργήσει κάτι αρνητικό οπότε ίσως είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε εμείς στο αρχικό σετ αφού έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες καιρό και το combo ουσιαστικά το πιάσαμε μόλις προχθές οπότε είναι νωρίς ακόμα να είμαστε απόλυτοι στα συμπερασματά μας.
Σε ότι με αφορά από 2.22.2 που έκανα μάλλον τυχαία τη πρώτη μέρα και δε το ξαναείδα τις επόμενες 2 ξαφνικά με τη προσθήκη φτερού έπεσα στο 2.20.9 έχοντας βάση του relax κι άλλο αν συνδυαστούν όλα μου τα καλύτερα περάσματα στον ίδιο γύρο.
Επαναφερω το θεμα του test race της TDRT μιας και το deadline ειναι την πεμπτη. Χρειαζεται να φτιαξει καθε οδηγος που ενδιαφερεται να τρεξει ενα .spr απο το οποιο θα καθοριστει και η θεση στο grid.
6 Hours of AS4r
teamName: Hellenic Racing team
car: FXR
number: 72
drivers:
- {nikosk31, N.Koudourakis, Greece}
- {cbr929, G.Alamaras, Greece}
- {Varwnos, A.Perrs, Greece}
Replay Napster
Replay CBR929
Replay Varwnos
6 Hours of AS4r
teamName: Hellenic Racing team
car: FXR
number: 72
drivers:
- {nikosk31, N.Koudourakis, Greece}
- {cbr929, G.Alamaras, Greece}
- {Varwnos, A.Perrs, Greece}
Replay Napster
Replay CBR929
Replay Varwnos
Οκ ας το κανουμε να δούμε πως δουλεύει η στρατηγική μας και που είναι τα όρια του ρυθμού του καθενός χωρίς το άγχος του κανονικού αγώνα. Μέσα και εγώ.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Κι εγώ.... μα καλά spr? χάθηκε ένα live qual?
Edit: Ανέβασα κι εγώ ένα replay λοιπόν. Με δεδομένο ότι ο καλύτερος χρόνος από όλους τους οδηγούς θα μετρήσει ως κατατακτήριος απλά προσπάθησα να κάνω έναν αξιοπρεπή και νόμιμο γύρο χωρίς να αναλωθώ στο να πετύχω τον απόλυτα καλύτερο μου αφού έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος έχει ήδη κάνει έναν γρήγορο γύρο.
Ωστόσο αυτός είναι γενικά ο τρόπος που οδηγάω οπότε όποιος βλέποντας το replay εντοπίσει κραυγαλέα σημεία που χρειάζονται βελτίωση ευχαρίστως να μου δώσει feedback μιας και τα offline replays είναι πολύ πιο ασφαλή στη διεξαγωγή συμπερασμάτων απ΄οτι ένα replay από on line αγώνα.
Edit: Ανέβασα κι εγώ ένα replay λοιπόν. Με δεδομένο ότι ο καλύτερος χρόνος από όλους τους οδηγούς θα μετρήσει ως κατατακτήριος απλά προσπάθησα να κάνω έναν αξιοπρεπή και νόμιμο γύρο χωρίς να αναλωθώ στο να πετύχω τον απόλυτα καλύτερο μου αφού έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος έχει ήδη κάνει έναν γρήγορο γύρο.
Ωστόσο αυτός είναι γενικά ο τρόπος που οδηγάω οπότε όποιος βλέποντας το replay εντοπίσει κραυγαλέα σημεία που χρειάζονται βελτίωση ευχαρίστως να μου δώσει feedback μιας και τα offline replays είναι πολύ πιο ασφαλή στη διεξαγωγή συμπερασμάτων απ΄οτι ένα replay από on line αγώνα.
-
TDRT R.Kolz
I hope you will get a good 6 Hours race on saturday. Cya on the TDRT Endurance II server. 
You my friend deserve huge respect for even managing to find your way through the subscription in a greek forum, well doneTDRT R.Kolz wrote:I hope you will get a good 6 Hours race on saturday. Cya on the TDRT Endurance II server.
Νίκο βάλε με και μένα please μέσα στο πρόγραμμα για το testrace!
Μας χωράει να κατεβουμε με δυο αμάξια? στα 4 άτομα το 6ώρο γίνετε λιγο μικρό...
2 και 2 οδηγοί δηλαδή, ένα τρίωρο στον καθέναν πέφτει. Πάμε πχ δυο δίωρα στην αρχή και μετά δυο μονόωρα. Τι λέτε?
Όσο πιο πολύ αξιοποιήσουμε από την προπόνηση υπό τέτοιες συνθήκες τόσο καλύτερα...
Ναι ναι μας χωραει. Χρηστο ενα valid .spr replay θελω και κανω 2 τα αμαξια μας. 2+2 οδηγοι.
Eftiaksa spr kai ksexasa na to anebasw.... eimai stin douleia twra. To mesimeri pou tha gyrisw kata tis 12-13 tha to postarw edw...