16hours Registrations

T.R.A.N.E

Re: 16hours Registrations

Post by T.R.A.N.E » Wed Aug 04, 2010 4:35 pm

Κανονιστε να ερθετε κανενα μονοημερο Ναυπλιο να σασ δω και εγω λιγο...Να παμε και για κανενα μπανιο
Image
Image

saxakias

Post by saxakias » Tue Aug 10, 2010 8:42 pm

Από οτι φαίνεται δεν υπάρχει πρόβλημα με την συμετοχή. Τους έκανε ο Νίκος μια ερώτηση και απάντησαν πως όσους σερβερ και αν χρειαστούν θα τους ανοίξουν και οτι όλες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα τρέξουν όλες κανονικα!
Image Image Image
Image
Image

saxakias

Post by saxakias » Tue Aug 10, 2010 8:45 pm

Αν μπορείτε ανεβάστε τα sets που είχαμε στο setup station γιατί έγινε format και δεν έχει μεινει τίποτα!!
Image Image Image
Image
Image

beastie74

Post by beastie74 » Wed Aug 11, 2010 5:06 pm

εγω για το XFR που δοκίμαζα δεν πήγαινε..., έψαχνα από διάφορα άλλα combos χωρίς επιτυχία... από βδομάδα θα το ξαναπιάσω πιο σοβαρά.
Image

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed Aug 11, 2010 7:48 pm

saxakias wrote:Από οτι φαίνεται δεν υπάρχει πρόβλημα με την συμετοχή. Τους έκανε ο Νίκος μια ερώτηση και απάντησαν πως όσους σερβερ και αν χρειαστούν θα τους ανοίξουν και οτι όλες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα τρέξουν όλες κανονικα!
Ολα τα παρακολουθεις απ'οτι βλεπω ε;;;;;;;;!!!!!!

Οκ ναι λογικα ειμαστε μεσα και στις 2 κατηγοριες. Μαζευτηκαμε αρκετοι οποτε ας αρχισουμε να μοιραζομαστε στις 2 ομαδες σιγα σιγα να ξεκινησουμε προπονησεις......

kalabas

Post by kalabas » Mon Sep 20, 2010 2:13 pm

Εξεταστική τέλος και έβγαλα την αραχνιασμένη g25 από εκεί που την είχα πετάξει.

Τι παίζει με αυτό το πρωτάθλημα σε ποιο στάδιο είμαστε? για να ξέρουμε τι να κάνουμε προπόνηση.
Image
Image

kaynd

Post by kaynd » Mon Sep 20, 2010 5:57 pm

Είμαι κι εγώ μέσα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και στις δύο κατηγορίες με set. Από εκεί και πέρα αν εχουν καλυφθεί οι θέσεις, δε χρειάζεται να τρέξω σε κάποιον αγώνα. (Δε τρελαίνομαι κι όλας ειδικά σε αυτή τη πίστα που θα γίνει το σώσε με 3 κλάσεις...)

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Mon Sep 20, 2010 6:39 pm

Κριτ αν θελεις και σε ενδιαφερει εχουμε λογικα μια free θεση στην NGT με το XFR. Στο πρωτο post υπαρχουν τα ονοματα ολων οσως εχουν δηλωσει συμμετοχη. Να επιβεβαιωσουμε οτι μετα απο τοσο καιρο ειμαστε ολοι κανονικα διαθεσιμοι και ισχυει η συμμετοχη μας για να μπορεσουμε να μοιραστουμε στις 2 ομαδες να ξεκινησουμε την προπονηση λιγο πιο σοβαρα;;;;; Επειδη μπορουμε σε καθε ομαδα μπορουμε να τρεξουμε μεγιστο 4 οδηγοι πρεπει να δουμε λιγο ποιοι θα τρεξουμε και σε ποια κατηγορια. Αντε γιατι φτασαμε λιγοτερο απο ενα μηνα πριν τον αγωνα και εχω μια αισθηση οτι δεν εχουμε φτασει καπου με σοβαροτητα.

kaynd

Post by kaynd » Mon Sep 20, 2010 7:54 pm

Napster wrote: Αντε γιατι φτασαμε λιγοτερο απο ενα μηνα πριν τον αγωνα και εχω μια αισθηση οτι δεν εχουμε φτασει καπου με σοβαροτητα.
Χαλάραααα :P . Σε ποιό event είχαμε φτάσει να το γυρνάμε σε σοβαρούς χρόνους 26 μέρες πριν τον αγώνα?

Για αρχή ένα stint μιας ώρας χωρίς τουμπάρισμα ή ζημειά σε χρόνους γυρω στο 2,27 για το FXR και το αντίστοιχο με 2,42 για το XFR θέλουμε. Από εκεί και πέρα βλέπουμε για καλούς χρόνους... αυτό είναι combo επιβίωσης και όχι επιδόσεων.
(Έχει να πέσει βρισίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ντουμπλαρίσματα σε αυτή τη πίστα… μόνο μου το φαντάζομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…)

CBR929

Post by CBR929 » Mon Sep 20, 2010 8:00 pm

Χαχαχα εχει τρελο δικιο για τα μπινελικια ο Κριτ.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

Locked