Count me in
16hours Registrations
Re: 16hours Registrations
Αν και βλέπω οτι λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποιο πρόβλημα θα βρω τη λύση και θα ξεκινήσω προπόνηση σε περίπτωση που χρειαστώ να είμαι διαθέσιμος.
Count me in
Count me in
Εγώ τουλάχιστον είμαι οκ, αν και απροσδόκητα πνιγμένος αυτή την εβδομάδα! Είναι η τρίτη ημέρα στη σειρά που φεύγω απ το σπίτι στις 8 το πρωί και επιστρέφω μετά τις 11 το βράδυ. Ελπίζω μέχρι τη Παρασκευή να προλάβω να κάνω κι εγώ κανένα stint ακόμα.
Και συνεχιζουμε με τις ατυχιες. Στη σχολη πειζω και εγω παω καπακια δουλεια καθε μερα αλλα παρασκευη κατα 90% ειμαι σε ρεπο. Σαν να μην φτανανε ολα αυτα μου κλεψανε και το τσαντακι με τα χαρτια μου μεσα. Αλλο τρεξιμο απο εκει και γραφειοκρατεια. το εχουμε πει πριν απο τετοια events θα κανουμε αγιασμο......!!!!!!
edit1: Μιας και η δηλωση backup οδηγων εγινε μετα τη ληξη της δηλωσης οδηγων ειδα πως μου εστειλαν e-mail για να με ενημερωσουν οτι η προσθηκη δεν εγινε δεκτη!!!!!!!!!!!!! Οποτε αν ο Κωστας τελικα δεν καταφερει να τρεξει πρεπει να ανταλλαξει licence με τον Πανο για να τρεξει αυτος.
Ποσες ατυχιες μετραμε πριν ακομα ξεκινησει ο αγωνας;;;;;
edit2:(και ασχετο) επειδη δεν εχω υπνο αποψε οποιος εχει διαθεση ας δοκιμασει αν δουλευει το http://files.hrteam.gr/
απλα αν ανοιγει ο server μην περιμενετε να κανετε log in μιας και εχει πολυ δουλεια ακομα. (βεβαια νομιζω οτι εξαρταται απο το IP σπιτι του Γιωργου οποτε με καποιο restart στο router του λογικα δεν θα δουλευει εκτος και αν εχει στατικη IP. η κανονικη διευθυνση ειναι http://nurv.homeserver.com/ που παιζει παντα και εκει θα εδραιωθει ο file server της ομαδας)
edit1: Μιας και η δηλωση backup οδηγων εγινε μετα τη ληξη της δηλωσης οδηγων ειδα πως μου εστειλαν e-mail για να με ενημερωσουν οτι η προσθηκη δεν εγινε δεκτη!!!!!!!!!!!!! Οποτε αν ο Κωστας τελικα δεν καταφερει να τρεξει πρεπει να ανταλλαξει licence με τον Πανο για να τρεξει αυτος.
Ποσες ατυχιες μετραμε πριν ακομα ξεκινησει ο αγωνας;;;;;
edit2:(και ασχετο) επειδη δεν εχω υπνο αποψε οποιος εχει διαθεση ας δοκιμασει αν δουλευει το http://files.hrteam.gr/
απλα αν ανοιγει ο server μην περιμενετε να κανετε log in μιας και εχει πολυ δουλεια ακομα. (βεβαια νομιζω οτι εξαρταται απο το IP σπιτι του Γιωργου οποτε με καποιο restart στο router του λογικα δεν θα δουλευει εκτος και αν εχει στατικη IP. η κανονικη διευθυνση ειναι http://nurv.homeserver.com/ που παιζει παντα και εκει θα εδραιωθει ο file server της ομαδας)
Λοιπόν έκανα άλλο ενα stint.
Αυτή την φορά κράτησα παραπάνω τα λάστιχα.Έβγαλα 28 γύρους και μου έσκασε στην πρώτη στροφή.
Αν μας σκάσει μάγκες λάστιχο στον αγώνα πιστεύω είναι καταστροφικό.
Καλύτερα να κάνουμε λιγότερους γύρους παρά να το ρισκάρουμε!Για να κάνω ενα ολόκληρο γύρο έκανα ένα 15λεπτο
Μου έσκασε το μπροστά αριστερό και επειδη γλίστρησα και έιχα έξοδο αμέσως έσκασε και το δεξί.
Το γυρολόγιο μου δεν μου άρεσε...πιστεύω έχω άνετα pb με αυτό το set αλλά για ένα περίεργο λόγο ενώ ήμουν 2 δέκατα πολλές φορές σο τελευταίο κομμάτι έχανα πάρα πολύ και δεν μπορούσα ούτε 24αρι να κάνω.
Δεν ξέρω μάλλον έφταιγα εγώ.
Λοιπόν για τα λάστιχα κατάφερα να βγάλω παραπάνω γύρους από τις άλλες φορές γιατί στην αρχή ήμουν πιο συγκρατημένος.Όχι οτι πήγαινα πολύ αργά αλλά δεν το πίεζα σε κανα δύο στροφές που ταλαιπορούν τα λάστιχα.
Έτσι και πιο γρήγορα μου κρύωσε το μπροστά αριστερό και πήγαινε πιο κάλα κατα την διάρκεια το αυτοκίνητο.
Γιώργο τι χρόνουν πρέπει να γυρνάμε ρε συ;
Πάρτε και το replay
http://www.sendspace.com/file/fpdmxt

ΥΓ. Μπήκε και ο μπανιστάκος της Εβο για να δει που σκάμε, νομίζω το είδε και μετά την κοπάνησε
Αυτή την φορά κράτησα παραπάνω τα λάστιχα.Έβγαλα 28 γύρους και μου έσκασε στην πρώτη στροφή.
Αν μας σκάσει μάγκες λάστιχο στον αγώνα πιστεύω είναι καταστροφικό.
Καλύτερα να κάνουμε λιγότερους γύρους παρά να το ρισκάρουμε!Για να κάνω ενα ολόκληρο γύρο έκανα ένα 15λεπτο
Μου έσκασε το μπροστά αριστερό και επειδη γλίστρησα και έιχα έξοδο αμέσως έσκασε και το δεξί.
Το γυρολόγιο μου δεν μου άρεσε...πιστεύω έχω άνετα pb με αυτό το set αλλά για ένα περίεργο λόγο ενώ ήμουν 2 δέκατα πολλές φορές σο τελευταίο κομμάτι έχανα πάρα πολύ και δεν μπορούσα ούτε 24αρι να κάνω.
Δεν ξέρω μάλλον έφταιγα εγώ.
Λοιπόν για τα λάστιχα κατάφερα να βγάλω παραπάνω γύρους από τις άλλες φορές γιατί στην αρχή ήμουν πιο συγκρατημένος.Όχι οτι πήγαινα πολύ αργά αλλά δεν το πίεζα σε κανα δύο στροφές που ταλαιπορούν τα λάστιχα.
Έτσι και πιο γρήγορα μου κρύωσε το μπροστά αριστερό και πήγαινε πιο κάλα κατα την διάρκεια το αυτοκίνητο.
Γιώργο τι χρόνουν πρέπει να γυρνάμε ρε συ;
Πάρτε και το replay
http://www.sendspace.com/file/fpdmxt

ΥΓ. Μπήκε και ο μπανιστάκος της Εβο για να δει που σκάμε, νομίζω το είδε και μετά την κοπάνησε
Νομίζω πως το στόχο του 28γυρου τον πιάσαμε όλοι. Ο Μπάμπης δεν το έχει κάνει ακόμα αλλά αφού μπορούμε εμείς μπορεί και εκείνος που είναι ακόμα πιο φιλικός με τα λάστιχα. Απλά μέχρι τώρα πάντα πάει τέρμα οπότε φυσιολογικά κρατάνε πιο λίγο.
Το θέμα pb έχει καθαρά ψυχολογική σημασία και μόνο. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως σε κάθε μας στιντ θα είναι ελάχιστοι έως καθόλου οι καθαροί μας γύροι οπότε το ρυθμό που βλέπουμε στις προπονήσεις μάλλον δε θα τον πλησιάσουμε καν.
Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους οπότε παίζει ρόλο και η τύχη εδώ ..που θα συναντήσεις αργότερους ή θα σε ντουμπλάρουν ταχύτεροι συνδυασμοί ώστε να μη χάσεις πολύ χρόνο.
Ειδικά στα ντουμπλαρίσματα θέλει τρελή προσοχή ....καλύτερα να χαθεί λίγο παραπάνω χρόνος παρά να διακινδυνεύσεις επαφή και ατύχημα. Όσο περνάει η ώρα το θέμα επισκευών θα έχει πολύ μεγάλη σημασία και επιπτώσεις αντίστοιχα.
Απλά εμείς πρέπει να πιάσουμε το 100% της απόδοσης του ο καθένας μας ή όσο πιο κοντά σε αυτό και δυστυχώς εδώ θα είναι πιο δύσκολο από άλλες φορές
Το θέμα pb έχει καθαρά ψυχολογική σημασία και μόνο. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως σε κάθε μας στιντ θα είναι ελάχιστοι έως καθόλου οι καθαροί μας γύροι οπότε το ρυθμό που βλέπουμε στις προπονήσεις μάλλον δε θα τον πλησιάσουμε καν.
Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους οπότε παίζει ρόλο και η τύχη εδώ ..που θα συναντήσεις αργότερους ή θα σε ντουμπλάρουν ταχύτεροι συνδυασμοί ώστε να μη χάσεις πολύ χρόνο.
Ειδικά στα ντουμπλαρίσματα θέλει τρελή προσοχή ....καλύτερα να χαθεί λίγο παραπάνω χρόνος παρά να διακινδυνεύσεις επαφή και ατύχημα. Όσο περνάει η ώρα το θέμα επισκευών θα έχει πολύ μεγάλη σημασία και επιπτώσεις αντίστοιχα.
Απλά εμείς πρέπει να πιάσουμε το 100% της απόδοσης του ο καθένας μας ή όσο πιο κοντά σε αυτό και δυστυχώς εδώ θα είναι πιο δύσκολο από άλλες φορές

Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα το σετ.
Πάνω είναι το γυρολογιο με το 1ο σετ(kaynd1) του κριτ και κάτω είναι το γυρολογιο με το τελευταίο(kaynd3)...
Το 1ο σετ είναι πολύ καλύτερο στους πρώτους γύρους τουλάχιστον μέχρι τον 13ο...για να μην πω μεχρι τον 17ο...
Μετά υπερέχει το τελευταίο με εκπληκτικούς γύρους σε ρυθμό pb, αφού όμως δεν το έχω πιέσει στους πρώτους γύρους.Αν το πιέσω πάει θα κοκκινίσει ο τόπος...
Εν αντίθεσή, με το 1ο σετ μπορώ να πάω τάπα απ την αρχή χωρίς να ζεσταθούν ιδιαίτερα τα λάστιχα...
Τα λάστιχα με το kaynd1 σκάνε στον 24ο , ενώ με το kaynd3 σκάνε στον 27.
Βέβαια δεν ξέρω πότε θα σκάσουν με το kaynd1 αν ακολουθήσω μια πιο συντηρητική γραμμή στους πρώτους γύρους όπως έκανα με το kaynd3.
Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι το 1ο σετ.
Δείτε και εσείς γυρολογια κτλπ και πείτε μου...
Σημερα ήρ8ε τεχνικος και επιβεβαίωσε την ήδη γνωστή βλάβη. Δώθηκε σε ΟΤΕ και περιμένουμε... Κάνω ενέργιες να πάρω ιντερνετ με καλώδιο από γείτονα!!!
beastie74 wrote:Σημερα ήρ8ε τεχνικος και επιβεβαίωσε την ήδη γνωστή βλάβη. Δώθηκε σε ΟΤΕ και περιμένουμε... Κάνω ενέργιες να πάρω ιντερνετ με καλώδιο από γείτονα!!!
Απιστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!beastie74 wrote:Σημερα ήρ8ε τεχνικος και επιβεβαίωσε την ήδη γνωστή βλάβη. Δώθηκε σε ΟΤΕ και περιμένουμε... Κάνω ενέργιες να πάρω ιντερνετ με καλώδιο από γείτονα!!!
ετοιμο το skinpack
Μετά απο αρκετές δοκιμές εχει πιά γινει σαφές οτι το πρωτο setup δε βγάζει 27 η 28 γυρους όσο χαλαρά κι αν το πάς (δε μιλάμε φυσικά για ρυθμό βόλτας). Δε μου μοιάζει παράξενο το πρώτο να ειναι ταχύτερο, με αυτη τη λογική φτιάχτηκε. Απλά και το 3ο δεν υστερεί τοσο, ενώ φθείρει τα λάστιχα του πιό ομοιόμορφα. Το οτι θέλει λιγη παραπάνω προσοχή στους πρώτους γύρους είχε αναφερθεί εξ αρχής. Οι περισσότεροι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια με το 3ο κι αυτο ειναι σημαντικότερο απο τον απόλυτο γυρο στον αγωνα.scoupegt wrote:Τα λάστιχα με το kaynd1 σκάνε στον 24ο , ενώ με το kaynd3 σκάνε στον 27.
Βέβαια δεν ξέρω πότε θα σκάσουν με το kaynd1 αν ακολουθήσω μια πιο συντηρητική γραμμή στους πρώτους γύρους όπως έκανα με το kaynd3.
Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι το 1ο σετ.
Είναι λογικό το 3ο να μη σου κάθεται με το καλημέρα αφού σου είχε κάτσει καλά το πρώτο και αφιέρωσες σε αυτό πολλούς περισσότερους γύρους απ ότι στο 3ο