16hours Registrations

NikosKdr
Site Admin

Re: 16hours Registrations

Post by NikosKdr » Sun Oct 17, 2010 3:23 am

saxakias

Post by saxakias » Sun Oct 17, 2010 4:40 am

Image Image Image
Image
Image

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Sun Oct 17, 2010 5:53 am

Varwnos

Post by Varwnos » Sun Oct 17, 2010 9:06 am

Εδώ είναι το 2ο μου replay. Στην αρχή του τρίτου μου στιντ ( πρώτο ή δεύτερο γύρο ) βρίσκεται η επίμαχη φάση που αναφέρουν εδώ
Όπως το βίωσα εγώ: με πλησιάζει να μου ρίξει γύρο και με φτάνει στην σριστερή που στρίβουμε με όλα και γλείφουμε τον τοίχο. Ή πρέπει πολύ νωρίτερα και ενώ δεν είναι ακόμα πίσω μου να κόψω- να περάσει - και να στρίψω πίσω του χαλώντας όλο το γύρο μου ή πολύ απλά να περιμένει να στρίψουμε και να με περάσει αμέσως μετά στην ευθεία. Επίσης θεωρώ πως του κάνω από νωρίς εμφανές πως εκεί δε κόβω για να περάσει και απλά γραμμώνομαι για να στρίψω. Εκείνος προφανώς βλέποντας το κενό θεωρεί ότι δικαιούται να βουτήξει αλλά με μία διαφορά. Δε φτάσαμε μαζί στη στροφή για να δικαιούται την εσωτερική. Βούτηξε στη "τρύπα" που δημιουργήθηκε επειδή κινήθηκα προς τα δεξιά προκειμένου να πάρω τη γραμμή που στρίβουμε. Συν ότι όταν ακουμπάμε δε βλέπω το αυτοκίνητο του οδηγώντας παρά μόνο αν κοιτάξω αριστερά. ΣΙγά μη στρίψω με 180 γλείφοντας δεξιά μου τον τοίχο και κοιτάω και αριστερά να δω που είναι....παρόλα αυτά στριμώχνομαι όσο μπορώ πάνω στον τοίχο και τελικά εγώ κατάλαγβα ότι εκείνος έπεσε πάνω μου και όχι εγώ επάνω του. Μετά από αυτό συνεχίσαμε και δε ξέρω τι ζημιές έπαθε το δικό του αυτοκίνητο ( που μερικούς γύρους πριν το είχε κάνει μόνος του σώβρακο και πήγαινε χοροπηδώντας μέχρι τα πιτς ) αλλά το δικό μας αυτοκίνητο έγινε πολύ δύστροπο καταπονώντας αλλοπρόσαλα το πίσω δεξί λάστιχο και αναγκάζοντας με να γυρίζω σε ρυθμό GT3 και να κάνω μόνο 22 γύρους.
Από την άλλη το γεγονός και μόνο ότι όλο αυτό συμβαίνει υπό καθεστώς μπλε σημαίας αυτόματα επιβαρύνει εμένα και το γράμμα του νόμου με κάνει φταίχτη.
Εγώ δε πιστεύω ότι φταίω.

Υ.Γ. Όσο για το τυπάκι που βιάστηκε από κάτω να μας πει ότι είχαμε πιει μάλλον παραπάνω ούζα ....μιά ματιά στα στατιστικά του στο lfsw αποδεικνύει κατά πόσο δικαιούται να έχει άποψη. Μου θυμίζει κάτι άλλα τσουτσέκια "αλλού" που πετάγονται σα τις πορδές να σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν καν περί τίνος πρόκεται....

beastie74

Post by beastie74 » Sun Oct 17, 2010 9:43 am

Image

Varwnos

Post by Varwnos » Sun Oct 17, 2010 10:21 am

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους. Στα παιδιά που πήραν το βάπτισμα του πυρός ( κυριολεκτικά..) αλλά και σε όλους όσοι έτρεξαν, συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Αυτός δεν ήταν αγώνας...γολγοθάς κανονικός ήταν ...αγώνας επιβίωσης με όλη τη σημασία.
Και για τα παιδιά που έτρεξαν πρώτη φορά σε τέτοιου βεληνεκούς και επιπέδου αγώνα αλλά και για όλους εμάς που έχουμε τρέξει μερικούς και έχουμε μία μικρή εμπειρία.

Κατά τη γνώμη μου αποδείχτηκε περίτρανα ότι η επιλογή του συγκεκριμένου combo ήταν παταγώδης αποτυχία και δυστυχώς. Θεωρώ πως σε θέμα οδηγικής συμπεριφοράς ο καννιβαλισμός που υπέστησαν κυρίως οι μικρότερες κλάσεις και περισσότερο από όλες τα NGT ήταν σχεδόν απόλυτος και σε αυτό ευθύνη φέρουν όσοι επέλεξαν το combo αλλά φυσικά και όλοι όσοι συμμετείχαν/χαμε στον αγώνα. Αν βρεθεί έστω και ένας που να μην υπέπεσε σε τέτοιο σφάλμα θα εκπλαγώ. Ναι δεν υπάρχει πάντα πρόθεση, ναι ο ρυθμός του αγώνα και η ένταση σε παρασύρει, ναι κάποιοι το παρακάνουν μην δίνοντας χώρο ακόμα και όταν μπορούν...αλλά αυτή η λογική του "κάνε στη μπάντα να περάσω μεγάλε γιατί οδηγάω γρήγορο τουτού και τα ΄χω βαριά και θα σε πατήσω"......με εκνευρίζει όσο δε παίρνει. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, ούτε κανέναν από εμάς που πιθανόν αθελά του το έκανε.

Ας μη γκρινιάζουμε όμως ......μάλλον όταν περάσει η ένταση του αγώνα και τσαντίλα για όσα συνέβησαν είτε από δικό μας σφάλμα είτε από ατυχίες είτε από συμπεριφορές άλλων και αυτό το γεγονός θα μείνει σαν ένας αγώνας που συμμετείχαμε όλοι μαζί και δε θα μειώσει σε τίποτα αυτή τη χαρά που νιώθω σε τέτοιου είδους αγώνες.
Εξάλλου θα τα αναλύσουμε, θα μάθουμε, θα βελτιωθούμε....
Εύγε σε όλους και εις ανώτερα.

kalabas

Post by kalabas » Sun Oct 17, 2010 10:30 am

http://www.sendspace.com/file/radbsw

Το τρίτο δικό μου με τον φεστιβαλικο-καρναβαλικο τύπο #200 Rinne όπου λίγο πριν το τέλος του αγώνα μου έδειξε τον σωστό τρόπο να περνάς ένα NGT...
Image
Image

beastie74

Post by beastie74 » Sun Oct 17, 2010 10:40 am

Τέλος ο 16ος με 2 ομάδες σε 2 servers με 2 κατηγορίες.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν να γίνει αυτό πραγματικότητα, ειδικά με ότι είχε προηγηθεί σχεδόν σε όλους μας.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο EVENT, ειδικά τους συνοδηγούς μου !
Μοναδική εμπειρία που πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Thanx!!!
Image

PanosGr

Post by PanosGr » Sun Oct 17, 2010 1:51 pm

Μπράβο σε όλους σας παιδιά. Τρομερή εμπειρία ακόμα και σε αυτούς που απλά παρακολουθήσαμε τον αγώνα.
Εύχομαι σε επόμενο event να έχω την χαρά να μπορέσω να συμμετάσχω και σε αγώνα να γνωρίσω την εμπειρία και την αγωνία του αγώνα εκ των έσω.
Ο tracker μπήκε σε λειτουργία και με μια πρώτη ματιά η GT2 είναι 10 στην κατηγορία της και η NGT 4 well done!!!

http://tracker.16h.dms2003.org/

Αν όμως λάβω υπόψιν αυτό που ειπώθηκε στο φόρουμ ότι η 209 - evoRacing θα αποκλειστούν γιατί οδήγησαν 5 οδηγοί τότε είμαστε 9η ... θα δούμε.

CBR929

Post by CBR929 » Sun Oct 17, 2010 2:07 pm

Μπραβο σε ολους για την υπερπροσπαθεια και τα αποτελεσματα παρα τις τοσες ατυχιες. Πολλα μπραβο επισης και σε οσους οδηγους τρεχαν για πρωτη φορα σε τετοιο event.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

Locked