16hours Registrations

Locked
NikosKdr
Site Admin

Re: 16hours Registrations

Post by NikosKdr » Fri Oct 08, 2010 4:02 pm

Το skin μας θα ειναι ετοιμο και θα αποσταλει αποψε και για τα 2 αυτοκινητα. Απλα περιμενα την οριστικη δηλωση οδηγων για να τα βαλω πανω στο skin. Θα τα ανεβασω εδω μολις ειναι ετοιμα για να τα κατεβασετε.

Metalass

Post by Metalass » Fri Oct 08, 2010 5:09 pm

Sorry guys, πνίγομαι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Έχω 4 μέρες ρεπό τώρα, άρα μπορώ να ασχοληθώ με το combo, αν χρειάζεται να δηλώσετε backup οδηγό δηλώστε με. Κατά 99 % θα δουλεύω την ημερα του αγώνα, εννοείτε όμως ότι το απόγευμα και το πρωί θα είμαι μέσα να σας βοηθήσω με το ότι χρειαστεί.

beastie74

Post by beastie74 » Fri Oct 08, 2010 5:11 pm

Αν μπορούμε να δηλώσουμε και backup να το κάνουμε να υπάρχει :) και στις 2 ομάδες για κάθε ενδεχόμενο
Image

CBR929

Post by CBR929 » Sat Oct 09, 2010 2:28 am

Το σετ νουμερο 3 του Κριτ ειναι τρομερο. Φοβερα γρηγορο και σταθερο με τη μια, εβγαλα 27 γυρους διαρκεια ευκολα και εσκασα στην μεση του 28 μπροστα δεξια κυριως απο μερικα συνεχομενα λαθη σε αριστερα περασματα. Ισως εβγαιναν και 30 χωρις λαθη. Ρυθμος 26αρια με το καλημερα και μετα τον 10ο γυρο 25αρια και pb 24αρι ψηλο. Δοκιμαστε το ολοι να δουμε αν βολευομαστε με αυτο για να δουμε διαρκειες ελαστικων και να βγαλω στρατηγικη. Ευγε Κριτ...
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

kaynd

Post by kaynd » Sat Oct 09, 2010 2:55 am

Ωραία :) Χαίρομαι.

Στον 28ο γύρο έσκασα κι εγώ (πιέζοντας), και ο Ανδρέας που το δοκίμασε την ιδία ημέρα (επίσης πιέζοντας).

Νομίζω ότι δε πάει εύκολα παραπέρα σε γύρους. Ίσως αν κάποιος ξεκινήσει πολύ χαλαρά από την αρχή και δε πιέσει καθόλου για κάτω από 26 κατά τη διάρκεια του stint και άντε το 25 στο τέλος, να βγάλει 30 γύρους. Αλλά και πάλι είναι επίφοβο. Κυρίως γιατί στον αγώνα έτσι κι αλλιώς θα βγαίνουν αργότεροι χρόνοι οπότε ο οδηγός ίσως χάνει το κριτήριο του πόσο πιέζει. (ειδικά κάπου στη μέση του stint που τα λάστιχα αρχίζουν τα κρυώνουν αρκετά γρήγορα)

Πιστεύω ότι για κάποιον που το πάει όσο ταχύτερα γίνεται αλλά χωρίς χοντρά λάθη, οι 26 γύροι είναι ένα ασφαλές όριο.
Αλλά και γενικότερα, αν μας βγαίνει ο χρόνος, καλό είναι στον αγώνα να αποφύγουμε να φτάσουμε στο απολυτό όριο με τα λάστιχα.

Μπορεί εδώ το σκάσιμο να μην είναι τόσο καταστροφικό όσο στα πίσω λάστιχα του XFR που αντιμετωπίσαμε, αλλά και πάλι αν συμβεί είναι πολύ χρονοβόρο.

Όπως και να έχει αν βγάλετε όλοι 27 γύρους με ασφάλεια τότε πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. :)

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Sat Oct 09, 2010 3:11 am

FXR_212hr16hours.jpg

τα quals εχουν ξεκινησει ηδη (αν και δεν βρηκα καπου που να λεει τι χρονο εχει κανει κανεις) και θα διαρκεσουν μεχρι 10/10 22:00:00 UTC (για μας δηλαδη μεχρι τα μεσανυχτα της Κυριακης). Εχουμε 60 laps μεγιστο και απαγορευετα παραπανω απο ενας οδηγοι να τρεχουν ταυτοχρονα. Επισης καθε οδηγος ειναι υποχρεωμενος να κραταει replay απο τον qual γυρο του. Θα ζητηθουν τυχαια replay απο 30 οδηγους

kalabas

Post by kalabas » Sat Oct 09, 2010 4:50 am

Napster wrote:τα quals εχουν ξεκινησει ηδη (αν και δεν βρηκα καπου που να λεει τι χρονο εχει κανει κανεις) και θα διαρκεσουν μεχρι 10/10 22:00:00 UTC (για μας δηλαδη μεχρι τα μεσανυχτα της Κυριακης). Εχουμε 60 laps μεγιστο και απαγορευετα παραπανω απο ενας οδηγοι να τρεχουν ταυτοχρονα. Επισης καθε οδηγος ειναι υποχρεωμενος να κραταει replay απο τον qual γυρο του. Θα ζητηθουν τυχαια replay απο 30 οδηγους
Έχουν στείλει μήνυμα σε όλους τους οδηγούς, με τον κωδικό του σέρβερ για να κάνουμε τα κουάλ. Το μήνυμα είναι στα junk.
Image
Image

Varwnos

Post by Varwnos » Sat Oct 09, 2010 9:42 am

Αν έχω καταλάβει σωστά ένας όδηγός από κάθε ομάδα πρέπει να κανει qual. Έτσι δεν είναι?

"3.2.2 The number of laps in the qualification is limited to 60. Only one driver per vehicle can drive the qualification. For each lap driven too much, there is a penalty of one second to the respective fastest qualifying time of the car. The decisive factor is the evaluation of the lappers."

Αφού λέει ...only one driver per vehicle can drive...

kaynd

Post by kaynd » Sat Oct 09, 2010 10:38 am

Qual για το XFR θέλεις να το κάνεις εσύ Βαγγέλη? Νομίζω παρόμοιους χρονους βγάζουμε. Μόνο που εγώ δε θα βρω πολύ χρονο να τρεξω σημερα. (Ίσως αργά το βράδυ) θα έχω περισσότερο χρόνο άυριο.

btw για τους οδηγούς που δε γραφτηκαν απο μόνοι τους, τι γινεται? Γιατί πχ το δικό μου mail, όπως ειναι λογικό, δε το έχουν

kalabas

Post by kalabas » Sat Oct 09, 2010 4:56 pm

Κριτόλαε ότι θες, έγω αυτή την στιγμή δοκίμασα το σετ σου με τα ρ2 πίσω και έβαλα και ρ3 μπροστά και ήμουν πάλι στο pb(2:38 high είναι με το σετ αγώνα), αλλά έκανα πολύ καλύτερο πρώτο μέχρι 40,09 έφτασα μετά κάπου το χάνω. Σήμερα ούτε και εγώ έχω χρόνο πολύ εκτός αν μπώ τώρα, αλλιώς το αφήνουμε για αύριο.
Image
Image

Locked