29.01.11 - Race 2 - 24h Kyoto Grand Prix Rev.

NikosKdr
Site Admin

Re: 29.01.11 - Race 2 - 24h Kyoto Grand Prix Rev.

Post by NikosKdr » Tue Jan 25, 2011 6:29 pm

Κριτολαε εχεις απολυτο δικιο, απλα το DoP ειχε ξεκινησει πριν καν ξερουμε για τη συμμετοχη μας στο MoE. Σε καθε περιπτωση ο λογος που συμμετεχουμε ειναι καθαρα για το λογο συμμετοχης. Χιλιομετρα για μενα και τον κωστα και εμπειρια και περισσοτερο για να μην φανει οτι παραταμε τη διοργανωση. Οσον αφορα τον περιορισμενο χρονο και εγω σε μια παρομοια φαση ειμαι αλλα εσυ εχεις και το moe που σε περιοριζει αρκετα...... απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να ζοριστουμε για να βγει το 24ωρο.

Το μονο μου θεμα ειναι οτι πρεπει οσοι τρεξουμε να μπουμε στον server DoP - signin και να επιλεξουμε ομαδα Hellenic Racing #2. υπενθυμιζω τρεχουμε FXR και προς το παρον κινουμαστε στο 2,16,xx.

CBR929

Post by CBR929 » Tue Jan 25, 2011 9:33 pm

Μην τρελενεστε με το DoP, δεν του αξιζει. Ειδικα οσοι εχετε υποχρεωσεις. Αν δεν φτανουν οι οδηγοι για 24 ωρες τρεξτε για οσες φτανουν, και οχι δεν χρειαζεται να τρεξει ο Κριτολαος. Αν ειναι να κανει υπερβαση προτιμω 1000 φορες να ειναι για το ΜΟΕ. Στην αναγκη θα καλυψω τις ωρες του εγω με τον Αντρεα. Το ξαναπαμε τρεχουμε στο DoP μονο για την εμπειρια των νεοτερων οδηγων και για χαβαλε και μονο.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

beastie74

Post by beastie74 » Tue Jan 25, 2011 11:16 pm

Ναι ρε παιδιά παίζει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε εγώ και ο Νίκος και όταν βαρεθούμε να μπούμε πάλι στην λήξη του event .

Οι του MoE πρέπει να κοιτούν αυτόν τον αγώνα και το XRR ;) αντί για DoP
Image

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed Jan 26, 2011 1:18 am

Και εγω συμφωνω. Η αρχικη σκεψη μας με τον κωστα και τον πανο ηταν μιας και δεν κυνηγαμε τιποτα και θα τρεξουμε για δικια μας εμπειρια περισσοτερο να ξεκινησουμε τον αγωνα και οταν κουραστουμε και δεν μας φτανουν οι ωρες να το αφησουμε και να επιστρεψουμε μονο για τον τερματισμο...... Και εγω αναλογιζομενος το full προγραμμα του Κριτολαου λογω παρομοιων υποχρεωσεων και τον αγωνα του MoE την αλλη εβδομαδα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος.

kaynd

Post by kaynd » Wed Jan 26, 2011 2:23 am

Αυτα επρεπε να τα ειχαμε πει νωριτερα. Στη τελική ή τρεχουμε ή δε τρεχουμε. Τωρα έκανα 80+ γύρους και ψάξαμε με τον Ανδρέα για πιθανά setup αγώνα.
Εγω εκ μέρους μου προτείνω δυο σετ. Ένα με R3-R2 και ενα με R4-R3.
Κατα την διαρκεια ενός στιντ το R4-R3 φάνηκε να ειναι ικανό για πολυ καλούς χρόνους ενω το R3-R2 μένει στα κωκκινα για πολλούς γυρους.
Ο Ανδρέας συγκεκριμένα επεσε στο 2:13.05 στο πρωτο stint που εκανε με τα R4-R3. Οπότε δυνατότητα για χρόνους υπάρχει.
Παρ όλα αυτα το R3-R2, όπως ειναι λογικό, είναι πιό άμεσο στις αντιδράσεις του ενω το R4-R3 θέλει πρόβλεψη στις κινήσεις γιατι περνάει απ όλες τις στροφές με μια αυξημένη γωνια ολίσθησης σε σχεση με το πρώτο. Ότι βολεύει τα παιδιά που τρέχουν κανονικά στο DoP χρησιμοποιούμε.
Ανέβηκαν και τα δυο set στο setupstation.

btw σε ποιά απ τις δυο ομάδες κανουμε sign in? στην πρώτη ή την #2? Εγώ εκανα στην #2 Μιας και έιδα εκει τον Νίκο.
Επίσης για το qual χρειάζεται pass που δε γνωρίζω.

beastie74

Post by beastie74 » Wed Jan 26, 2011 2:44 am

Ανέβασα στο Setup station την παραλλαγή που μου πρότεινε ο Ανδρέας να δούμε: Το Dop1 με r4-r3 και τις πιέσεις από το Set του Κριτόλαου.

ky3r_dop1_R4.SET
Image

kaynd

Post by kaynd » Wed Jan 26, 2011 1:26 pm

Μια ένσταση για τα φρένα μόνο. 1700 είναι πολύ λίγα για φορτωμένο unrestricted FXR. Δοκιμάστε κάτι πιο κοντά στο 1900 που είχε ορίσει ο Ανδρέας. Επίσης κοιταχτε λίγο τις ταχύτητες. Τουλάχιστον η 6η πρέπει να μακρύνει. Άν δε σας κάνει το κιβώτιο απ το δικό μου set.

Από εκεί και πέρα. Τα λάστιχα και οι πιέσεις είναι αλληλένδετα με τις ρυθμίσεις στην ανάρτηση. (και κυρίως με τη κατανομή σκληρότητας μεταξύ μπρως και πίσω ανάρτησης) Το DoP1 και το δικό μου R4 set δεν έχουν καμία σχέση σα λογική. Το set του DoP είναι καταλληλότερο για όμοιες πιέσεις μπροστά - πίσω.
Με τα ξεφούσκωτα R4 είναι λογικό να υπάρχει ασάφεια ότι βάση setup και να χρησιμοποιήσει κάνεις.

Άν τέλος πάντων το θέμα είναι η υπερστροφή, και θέλετε να συνεχίσετε δοκιμές με R4, μπορείτε να δοκιμάσετε να αυξήσετε τη τιμή του αρνητικού camber στα πίσω λάστιχα κατά -0,1 ή -0,2 (η και παραπάνω) για να μειωθεί η γωνία ολίσθησης που δουλεύουν. Θα υπάρχει αντίχτυπος στην αύξηση της υποστροφής αλλά είναι καλύτερη επιλογή από το να φορέσετε τα λάστιχα του σε ένα εντελώς διαφορετικό set.
+1 στη πίσω αεροτομή δε το συνιστώ καθώς θα γίνει πολύ υποστροφικό το set, αν και σε περίπτωση πραγματικής ανάγκης, το + στην πίσω αεροτομή είναι προτιμότερο από το - στην μπροστά.

Το set του DoP 1 πάντως είναι καταλληλότερο για δοκιμή φουλ φουσκωμένων R3 μπροστά όπως και πίσω.

Πέρα απ αυτά. Σε ένα γενικότερο ύφος και όχι τόσο γι αυτόν τον αγώνα που δε προλαβαίνουν να αλλάξουν και πολλά, αλλά περισσότερο στο στιλ του “ το κάνουμε αυτό για να αποκτήσουμε εμπειρία και όχι για το αποτέλεσμα”…
Είναι αστείο να παραπονιόμαστε για υπερστροφή στο FXR… και πόσο μάλλον για την δυνατότητα διορθώσεων.
Υποτίθεται ότι γουστάρουμε και το sim racing… για να βλέπω να το παίρνουμε λίγο πιο “πατριωτικά” το θέμα.

CBR929

Post by CBR929 » Wed Jan 26, 2011 4:35 pm

για να βλέπω να το παίρνουμε λίγο πιο “πατριωτικά” το θέμα.
'

Χαχαχαχα μαρεσεις....
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed Jan 26, 2011 6:41 pm

Συντομες παρατηρισεις.........
Κριτολαε το ονομα που εχεις δηλωθει στο DoP server ειναι αναποδο....... το Η ειναι κοκκινο και το R μπλε ενω κανονικα ειναι αναποδα............ επισης μετα το HR λειπει το TM.
οσον αφορα το set δεν εχω γνωμη γιατι δεν εχω χιλιομετρα στην πιστα...... επειδη ο αντρεας με τον Κριτολαο εχουν την εμπειρια στην συμεριφορα, εγω νομιζω οτι πρεπει να καταληξουν σε καποιο σετ που αντικειμενικα ειναι γρηγορο και σταθερο και να προσαρμοστουμε εμεις σε αυτο γιατι ο χρονος για τον αγωνα ειναι περιορισμενος.

kaynd

Post by kaynd » Wed Jan 26, 2011 7:43 pm

Τι μλκς!!! και μου το είπε χθες ο Κώστας οτι το έχω αναποδα... κι εγω το ξέχασα μετα απο λίγο. ελεος. Παω να τ' αλλάξω.
btw στο επίσημο racer name που είναι το επώνυμο μου, τα χρώματα είναι κανονικά αλλά δε χωράει το TM λόγω πλήθους χαρακτήρων.

Σχετικά με το set, πιστεύω οτι αν πάνε τα παιδιά στο R4-R3 σετ μου το πίσω camber στο -2,8 απο το -2,2 που είναι τώρα, ότι θα μειωθεί αρκετά το πρόβλημα. Επίσης ξέχασα να κατεβάσω στο R4 setup που είναι στο setupstartion τα φρένα από τα 2100 που τα είχα στην αρχή, στα 1930 που τα είχε ο Ανδρέας.

[edit] ok άλλαξα το όνομα. btw Νίκο έλεγξε μια ξανά όποτε μπορείς την εγγραφή της ομάδας γιατί πάτησα καταλάθος κλικ πάνω στο άνομα της ομάδας αντί στο άνομα μου... Ευτυχώς δε το άλλαξε απ ότι βλέπω, αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Εξάντλησα και τους 10 γυρους qual, αν και μέχρι να καταλάβω από που αρχίζει να μετράει έχασα 2-3 γύρους άσκοπα. Κακός ο χρόνος αλλά πιστεύω ότι είναι ανάλογος της ελάχιστης επαφής που έχω με αυτό το combo οπότε δε με χαλάει. Είχα προοπτική για έναν αξιοπρεπή χρόνο στον πρώτο γύρο με 40,32 πρωτο σπλιτ και 1:27,390 δεύτερο, αλλά κλασσικά σκοτώθηκα στη τελευταία στροφή και βγήκε +1sec (2:14.5) Αφού δε κατάφερα να πέσω μέσα στους επόμενους 6-7 γύρους, τότε μάλλον ήταν και λίγο τυχαίο το πέρασμα.

Post Reply