Γεια σας

NickAtsi

Re: Γεια σας

Post by NickAtsi » Wed May 01, 2013 11:25 am

Ευχαριστώ Varwnos και εννοείτε θα σας κρατάω ενήμερους.Όχι από όσο ξέρω αλλά ποτέ δεν ξέρεις,αν πέσει κάτι στην υπόληψη μου ξέρεις ε σβήνεις τα post :D
https://SecreLocal.com - Trusted Girls Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Video Call Dating

Billkaza

Post by Billkaza » Wed May 01, 2013 12:33 pm

Welcome και απο εμενα Νικο,

Ωραια η ολη προσπαθεια αλλα εχω μπερδευτει λιγο οσον αφορα τα sims.

Στην F1axion τρεχουν με rfactor σωστα? Η VRT?
Αλλο πρωταθλημα το ενα αλλο το αλλο?
Ισως κατι να μου ξεφυγε και να μην διαβασα σωστα αλλα καλο θα ηταν να συγκεντρωσουμε καπου καθε ομαδα με τι ασχολειται..
Πχ εμεις επισημα ασχολουμαστε με LFS και Iracing

Παντα φιλικα Βασιλης
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy

Billkaza

Post by Billkaza » Wed May 01, 2013 1:44 pm

Επισης εχω την εντυπωση οτι πετυχα καπου φωτο του Νικου(Κουντουρακη) στην VRT!!!
Για ξεκινα λοιπον την ενημερωση Νικο...

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed May 01, 2013 3:58 pm

Χαχαχαχα ναι καπου εκει τριγυρνουσα και εγω. Η F1Axion ειναι ελληνικο πρωταθλημα που τρεχει με rfactor οπως εμεις τρεχουμε lfs, iR. Το VRT ειναι ενας χωρος που ανοιξε προσφατα και διοργανωνει ενα πρωταθλημα Formula mod βασισμενο στο rFactor με επαθλο ενα ταξιδι στην Ισπανια και οδηγηση με μονοθεσιο F3. Καμια επαφη το ενα με το αλλο.

Nick κρατα μας ενημερους για τη μεταδοση, ωρα και μερα.

NickAtsi

Post by NickAtsi » Wed May 01, 2013 9:37 pm

Βασίλη το VRT όπως επίσης είπε και ο Νapster με την F1Axion χρησιμοποιηούν την ίδια πλατφόρμα ( rFactor ) αλλα είναι τελείως διαφορετικά.Η F1Axion είναι ένα πρωτάθλημα απλά να τρέξεις σε ένα πρωτάθλημα όπως τρέχετε εσείς στο LFS,iR ενώ το VRT ο πρώτος που θα βγει στο πρωτάθλημα απο 16-25 της πρώτης ηλικιακής ομάδας θα έχει μια υποτροφία από την Virage (από εκεί έχουν βγει οδηγεί F1 όπως ο Perez,ο Alonso (αν θυμάμαι καλά) και άλλοι πολλοί.Η υποτροφία έχει ως εξής ,ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο σεμινάριο εκπαίδευσης στην ειδική σχολή εκπαίδευσης αγωνιστικής οδήγησης “Virage Racing Academy ” και ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης και οδήγησης μονοθέσιου Formula Renault στην πίστα Ricardo Tormo (επίσημη πίστα δοκιμών μονοθεσίων επαγγελματικών ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού).

Napster εννοείτε θα σας κρατάω ενήμερους για ότι γίνετε :D
https://SecreLocal.com - Trusted Girls Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Video Call Dating

stauros gr

Post by stauros gr » Sun Jul 28, 2013 8:33 pm

καλησπερα και απο εμενα .
μολις κατάφερα να γραφτώ στο forum
ονομάζομαι Σταυρος Ανδρουλακης και απο οτι βλεπω τα παιδια εδω γνωρίζομαι με κάποια απο αυτα απο την f1axion .
με τον Niko Koudouraki χαθηκαμε για αρκετο καιρο αφου δεν απαντουσε ποια στα μηνηματα μου στο skyp ωστε να με ενημερωσει με το τι γινεται εδω ευτυχώς βρηκα μετα απο καιρο το forum που ειχα χασει .
Λοιπον αυτες τις μερες θα αγορασω την s2 εκδωση απο το LFS και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτο πλεων αφηνωντας το rfactor που βασηκα ποτε δεν μου αρεσε ιδιαίτερα .
θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε αν κανετε αγωνες αν ασχολειστε με αυτο και αν ειστε ενεργοι ωστε να εχω και παρεα πριν παω σε forum εξωτερηκου .
ευχαρηστω εκ των προτέρων και θα ηθελα να δώσω μια μεγαλη καλησπερα τον Νικο Ατζηδακο .

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Sun Jul 28, 2013 8:57 pm

stauros gr wrote:καλησπερα και απο εμενα .
μολις κατάφερα να γραφτώ στο forum
ονομάζομαι Σταυρος Ανδρουλακης και απο οτι βλεπω τα παιδια εδω γνωρίζομαι με κάποια απο αυτα απο την f1axion .
με τον Niko Koudouraki χαθηκαμε για αρκετο καιρο αφου δεν απαντουσε ποια στα μηνηματα μου στο skyp ωστε να με ενημερωσει με το τι γινεται εδω ευτυχώς βρηκα μετα απο καιρο το forum που ειχα χασει .
Λοιπον αυτες τις μερες θα αγορασω την s2 εκδωση απο το LFS και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτο πλεων αφηνωντας το rfactor που βασηκα ποτε δεν μου αρεσε ιδιαίτερα .
θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε αν κανετε αγωνες αν ασχολειστε με αυτο και αν ειστε ενεργοι ωστε να εχω και παρεα πριν παω σε forum εξωτερηκου .
ευχαρηστω εκ των προτέρων και θα ηθελα να δώσω μια μεγαλη καλησπερα τον Νικο Ατζηδακο .
Καλως τον Σταυρο. Το λογαριασμο του skype υποτιθεται οτι τον εχω συχρονισει με το facebook και κανονικα θα επρεπε να παιρνω τα μηνυματα σου εκει. Οπως και να εχει συγνωμη που δεν σου απαντησα.
Οι αγωνες μας στο lfs πλεον ειναι απο ελαχιστοι μεχρι καθολου μιας και οι περισσοτεροι εχουμε μεταβει στο iracing και η μη εξελιξη του εχει κανει πολυ κοσμο να φυγει απο το lfs. Γενικα παντως διοργανωνονται ακομα αγωνες και νομιζω ο Βασιλης ασχολειται ακομα, πιο ενεργα απο ολους μας. Θα το δει και θα σου απαντησει.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Metalass

Post by Metalass » Mon Jul 29, 2013 10:11 am

Welcome Σταυρο. Το LFS είναι γαμάτο αλλα στάσιμο για τουλάχιστον 3-4 χρονια τώρα και έτσι και εμείς βαρεθήκαμε συνεχεια τα ίδια. Ο Bill πρέπει να είναι ο μονος που το ακουμπάει ακόμα, όπως είπε και ο Νίκος.

Γενικός έχει σπάσει πολύ η κίνηση στο LFS και δεν βρίσκεις εύκολα αγώνες όπως έβρισκες παλιά. Aμα έχεις τον χρόνο, το χρήμα και την διάθεση, δοκίμασε το iRacing, έχει γαμάτο concept online αλλα βεβαια υστερεί και αυτό σε πολλά σημεία όπως όλα τα sims.
[BBvideo 560,340]http://www.youtube.com/watch?&v=B--egvL7KmY[/BBvideo]
Napster wrote:Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
[glow=red]BAN![/glow]

Billkaza

Post by Billkaza » Mon Jul 29, 2013 10:46 am

Γεια σου Σταυρο,

Οπως σου ειπαν τα παιδια ουσιαστικα μονο εγω ασχολουμαι..
Προσωπικη μου αποψη αν εχεις χρημα να σπρωξεις (100-150ε) ασχολησου με iracing.
Δεν χρειαζεται να τα σπρωξεις με μιας αλλα πρεπει να τα δωσεις αν θες να φτασεις ενα νορμαλ επιπεδο + την ανανεωση καθε χρονο.
Ειναι πολυ καλυτερα οργανωμενο και πολυ πιο φρεσκο και το μονο ισως που του λειπει πλεον ειναι το team racing με endurance αγωνες και αλλαγες οδηγων.
Eμενα προσωπικα δεν με ικανοποιει το iracing ακομα γι αυτο και συνεχιζω το lfs.
Αγωνες και ατομα εχει ακομα το LFS αν θες να ασχοληθεις αλλα θα πρεπει να αφιερωσεις χρονο για να φτασεις στο επιπεδο που χρειαζεται.
Και για να στο πω και πιο ξεκαθαρα αν στο S1 βλεπεις οτι κινεισαι σε ενα επιπεδο max 1,5-2sec απο τα WR ασχολησου, αλλιως ειναι χαμενος χρονος.
Αν δηλαδη ψαχνεις ενα racing game για να ασχολεισαι 1-2 ωρες τη βδομαδα ετσι για να κανεις καμια βολτα δεν αξιζει τo LFS γιατι πολυ απλα δεν μπαινουν καινουργια ατομα και αυτοι που εχουν μεινει στα πρωταθλημα ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο allien drivers.

To καλο ειναι οτι δινεις 30ε και εχεις ολο το πακετο οποτε και να το παρατησεις καποια
στιγμη τι ειχες τι εχασες.

Στο iracing απο την αλλη θα μπορεις απο την πρωτη μερα να εχεις ανταγωνιστικους αγωνες που θα μπορεις να παρεις μερος.

Περισσοτερα θα σου πουμε και απο teamspeak.

Varwnos

Post by Varwnos » Mon Jul 29, 2013 2:48 pm

Καλώς όρισες Σταύρο.
Στα είπαν οι προλαλήσαντες. Απλά πέρνα από teamspeak να πούμε λεπτομερέστερα και περισσότερα.

Post Reply