Καλησπερα και απο εμενα

Post Reply
eddie

Καλησπερα και απο εμενα

Post by eddie » Mon Nov 17, 2014 5:13 pm

Παιδια καλησπερα εχω μαθει για το σαιτ σας απο τον Χαρη τον Κωστα Καλουδη και τον Νικο Ατσιδακο.Ασχολουμαι εδω και κανενα χρονο περιπου με sim- racing τιτλους και μετα απο τις δοκιμες μου βλεπω να καταληγω στο iracing ως το ποιο ολοκληρωμενο παιχνιδι κατα την αποψη μου.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να αραξω σ αυτο και να μπορεσω να βελτιωθω .Ως νεος παικτης δυστηχως το irating ειναι ακομα χαμηλο οπως και το διπλωμα μου.Παρολαυτα θα ηθελα να τα πουμε και να παιξουμε και καποια στιγμη αν βεβαια αυτο ειναι εφικτο.

NikosKdr
Site Admin

Re: Καλησπερα και απο εμενα

Post by NikosKdr » Mon Nov 17, 2014 6:14 pm

Καλως τον και καλησπερα σου!!! Εννοειται οτι αυτο ειναι εφικτο! Κανεις απο οσους βρισκονται σε αυτη την παρεα περισσοτερο, παρα ομαδα, δεν ασχοληθηκε με το irating η το επιπεδο. Ολοι απο καπου ξεκινησαμε και στην πορεια μαθαμε. Μπορεις να μπαινεις οποτε θελεις στο teamspeak που ουσιαστικα ειναι το σημειο συναντησης ολων μας καθημερινα. Μπορεις να βρεις πληροφοριες στο "υπηρεσιες ομαδας"

Varwnos

Post by Varwnos » Mon Nov 17, 2014 7:35 pm

Καλώς όρισες . Τα ουσιαστικά στα είπε ο Νίκος από πάνω. Τα υπόλοιπα από κοντά στο teamspeak, εκτός αν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον βοήθεια ή διευκρίνηση.

Metalass

Post by Metalass » Thu Nov 20, 2014 3:37 pm

Καλώς ήρθες!

Όπως είπανε και οι άλλοι θα μας βρείς στο γνωστό teamspeak/καφενείο :)

Post Reply