Γειά σας,
είμαι ο Άγγελος Κ. , ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το simracing αρκετά χρόνια,
αν και πρόσφατος στο iracing έχω παίξει σχεδόν όλα τα γνωστά racing sims.
Έπαιζα καιρό με το LFS, με Assetto Corsa κλπ, μου αρέσει το modding σε συσκευές
και προσπαθώ παράλληλα να στήσω ότι μπορώ σε hardware.
Αν και ο ίδιος δεν είμαι έμπειρος απο αυτοκίνητα/σεταρίσματα κλπ, σαν οδηγός τα καταφέρνω.
Μέσω εμού φιλοξενώ 2 πάααρα πολύ καλούς οδηγούς (και γνωστούς) που δε μπορώ ακόμη να
αποκαλύψω τα ονόματά τους.
Είναι πραγματικοί οδηγοί αγώνων και άσχετοι με υπολογιστές οπότε είμαι κάτι σαν τεχνικός τους
για τα online δρώμενα.
Λόγω μιας πάθησης στα χέρια μου και την θεραπείας που κάνω αυτόν τον καιρό είμαι στα όρια
της κουλαμάρας οπότε δεν πιέζομαι ιδιαίτερα να τρέξω (όποτε μπορώ το κάνω ευχαρίστως) αλλά
τα κενά θα τα γεμίσουν οι φίλοι.
Επιπλέον σαν νέος στο iracing θα χρειαστώ βοήθεια απο όποιον προσφέρεται !
Τέλος, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πρωτιές!
Καλώς σας βρήκα!
Χαίρετε!
Re: Χαίρετε!
Γεια σου Aγγελε, καλώς ήρθες.
Σε γενικές γραμμές θα μας βρείς να λιώνουμε στο teamspeak, το οποιο υπάρχει στο signature μου. Εκεί μπορούμε να τα πούμε από κοντά για ότι βοήθεια χρειαστεί σε φάση iRacing
Σε γενικές γραμμές θα μας βρείς να λιώνουμε στο teamspeak, το οποιο υπάρχει στο signature μου. Εκεί μπορούμε να τα πούμε από κοντά για ότι βοήθεια χρειαστεί σε φάση iRacing
Καλώς ήρθες Άγγελε. Όπως είπε και ο Χρήστος κάνε ένα κόπο να περάσεις από teamspeak όποτε ευκαιρήσεις και από βοήθεια όση θέλεις.
Υ.Γ.
Θεαματικοί οδηγοί και οι δύο φίλοι σου
Από εκείνους που ξεσηκώνουν το κόσμο είτε στο βουνό είτε στη κερκίδα. Και το twin drift αν μη τι άλλο απαιτεί γνώση της τέχνης 
Υ.Γ.
Θεαματικοί οδηγοί και οι δύο φίλοι σου
Καλως ηρθες και απο μενα. Τα περισσοτερα εχουν ειπωθει πριν, με τον Αντρεα να φαινεται πως εχει προηγουμενους λογαριασμους μαζι σου.
Τη διευθυνση για το teamspeak της ομαδας θα τη βρεις εδω http://goo.gl/KydJhC μαζι με τον κωδικο.
Τη διευθυνση για το teamspeak της ομαδας θα τη βρεις εδω http://goo.gl/KydJhC μαζι με τον κωδικο.