29.01.11 - Race 2 - 24h Kyoto Grand Prix Rev.
Re: 29.01.11 - Race 2 - 24h Kyoto Grand Prix Rev.
Εξάντλησα τους γύρους μου εχθές και τα qual τα έκανα με το race set. Μου έδιναν περισσότερα περιθώρια πίεσης τα r4-r3 από τα r3-r2.
προσπαθήστε στο γύρο εξόδου να ζεστάνετε τα πίσω ελαστικά όσο πιο καλά γίνονται ακόμα και να ροζίσουν είναι οκ αλλά τα μπροστινά κρατήστε τα οριακά στους 100 βαθμούς.
Τουλάχιστον στο δικό μου στυλ οδήγησης με αυτό τον τρόπο έβγαζα 3 γύρους πριν φιτιλιάσουν τελείως τα μπροστινά
προσπαθήστε στο γύρο εξόδου να ζεστάνετε τα πίσω ελαστικά όσο πιο καλά γίνονται ακόμα και να ροζίσουν είναι οκ αλλά τα μπροστινά κρατήστε τα οριακά στους 100 βαθμούς.
Τουλάχιστον στο δικό μου στυλ οδήγησης με αυτό τον τρόπο έβγαζα 3 γύρους πριν φιτιλιάσουν τελείως τα μπροστινά
Από ότι βλέπω οι 4 εξαντλήσαμε τα Qual μας και μένουν να κάνουν ο Νίκος και ο Πάνος.
Απ ότι βλέπω και ο Γιώργος έχει 28 laps μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι πριν τον αγώνα θα πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον άλλους 47 γύρους για να τρέξει? ή αυτός ο κανόνας είναι ελαστικός?
Θα τους κάνω το πρωί για να εγκλιματιστω λίγο και με το σετ με καύσιμα.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Deadline for 75 required online laps is starting the race.
Α πάλι καλά που το διευκρινίζουν στους κανόνες δηλαδή... και πήγα εγώ σα μ@λ@κ@ς και έκανα μαζεμένους τους γύρους το βράδυ της Τρίτης φοβούμενος ότι δε θα προλάβω να τους κάνω πριν τη λήξη των qual.
Παρ όλα αυτά όμως, όταν λέει ότι η εκκίνηση είναι στις 07:00 GMT , αυτό δε σημαίνει 9 το πρωί ώρα Ελλάδος? Θα ξυπνήσεις τόσο νωρίς Γιώργο? Γιατί 47 γύροι θέλουν τουλάχιστον ένα δίωρο.
Σχετικά με τον Αγώνα. Δική μου πρόταση ειναι να τον ξεκινήσουν οι Νίκος-Κώστας-Πάνος και οι υπόλοιποι να δράσουμε συμπληρωματικά αργότερα.
Εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα με τον προγραμματισμό επειδή κάποιος έχει κάποια πιθανή δουλεία - υποχρέωση. Οπότε αλλάζει το πρόγραμμα ανάλογα.
Παρ όλα αυτά όμως, όταν λέει ότι η εκκίνηση είναι στις 07:00 GMT , αυτό δε σημαίνει 9 το πρωί ώρα Ελλάδος? Θα ξυπνήσεις τόσο νωρίς Γιώργο? Γιατί 47 γύροι θέλουν τουλάχιστον ένα δίωρο.
Σχετικά με τον Αγώνα. Δική μου πρόταση ειναι να τον ξεκινήσουν οι Νίκος-Κώστας-Πάνος και οι υπόλοιποι να δράσουμε συμπληρωματικά αργότερα.
Εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα με τον προγραμματισμό επειδή κάποιος έχει κάποια πιθανή δουλεία - υποχρέωση. Οπότε αλλάζει το πρόγραμμα ανάλογα.
Ναι σωστό και αυτό, θα δώσω τον λογαριασμό μου σε κάποιον οποίο έχει σκοπό να κάνει προπόνηση σήμερα ώστε μαζί με την προπόνηση του να κάνει και τους γύρους μου. Όσο για την σειρά συμφωνώ με τον Κριτολαο, ας ξεκινήσουν οι κανονικοί οδηγοί του team 2 και μετα το παίρνουμε και εμείς.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...