New build
Re: New build
Καιρος ηταν
Τώρα μένει να βάλουν κάποτε την επιλογή να επισκευάζεις αυτά που θεωρείς περισσότερο σημαντικά αλλά είπαμε ...one step the time...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς άλλαξαν στα αυτοκίνητα?
Αυτό που εγώ μπορώ να καταλάβω είναι ότι έγιναν τα σασί πιο εύκαμπτα και γι αυτό ίσως χρειάζονται γενικά λίγο πιο σκληρά ελατήρια για να επανέλθουν τα επίπεδα ελέγχου εκεί που τα έχουμε μάθει, ότι τα αυτοκίνητα επηρεάστηκαν σε διαφορετικό βαθμό το καθένα ( 2- 20 % ) και ότι έγινε κάποια βελτίωση στα περισσότερα αυτοκίνητα για να είναι η ωφέλιμη διαδρομή της ανάρτησης στο βαθμό που πρέπει.
Μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια σημαντική ή μή που επηρεάζει τα σετ?
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς άλλαξαν στα αυτοκίνητα?
Αυτό που εγώ μπορώ να καταλάβω είναι ότι έγιναν τα σασί πιο εύκαμπτα και γι αυτό ίσως χρειάζονται γενικά λίγο πιο σκληρά ελατήρια για να επανέλθουν τα επίπεδα ελέγχου εκεί που τα έχουμε μάθει, ότι τα αυτοκίνητα επηρεάστηκαν σε διαφορετικό βαθμό το καθένα ( 2- 20 % ) και ότι έγινε κάποια βελτίωση στα περισσότερα αυτοκίνητα για να είναι η ωφέλιμη διαδρομή της ανάρτησης στο βαθμό που πρέπει.
Μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια σημαντική ή μή που επηρεάζει τα σετ?
Last edited by Varwnos on Thu Mar 12, 2015 8:48 am, edited 1 time in total.
Οχι αυτο ειναι, στην ουσια προσθεσαν την φυσικη που εξομοιώνει την ελαστικοτητα της βασης της αναρτησης αναλογα με το καθε αυτοκινητο και σαν αποτελεσμα μαλακωσαν ολα απο λιγο. Ενδιαφερον βημα παντως.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Ναι ουσιαστηκα προσπαθησαν να εξομοιωσουν τις στρεβλωσεις που δεχεται το σασι στην μετατοπιση του βαρους απλα επειδη το σασι σε ολα τα sim ειναι απο τσιμεντο και δεν στρεβλωνει εκτος και αν το κοπανησεις στη μαντρα, εκαναν πιο μαλακη την αναρτηση ωστε να το εξοιμοιωσουν. Επισης σε καποια αυτοκινητα αλλαξε και η γεωμετρια απ'οτι διαβασα, η ενωση της αναρτησης στο σασι πηγε λιγο πιο ψηλα.
Θεωρητικά καλά έκαναν. Πρακτικά εδώ και 2 μέρες έχω χάσει τη μπάλλα. Δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει όπως πριν.
Συν ότι στις 16 έχει πάλι update.
Συν ότι στις 16 έχει πάλι update.
Βασικα μαλακιες σου λεω.... Αυτο που λεει ο Γιωργος προσομοιωσαν τo flex στη βαση της αναρτησης. Αυτο που λεω εγω δεν ξερω που νομιζα οτι το διαβασα.
Εχουν ανακοινωσει τι αλλαζει στο επομενο update εκτος απο την μαλακια στην Monza?
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Γιατι θεωρεις μαλακια το οτι περνας μεσα απο ενα τοιχο και μετα βγαινεις στα πιτ;;;;
Το δοκιμασα offline παιρνεις καινουριο αυτοκινητο.........
Οχι δεν εχουν ανακοινωσει κατι. Minor patches.
Το δοκιμασα offline παιρνεις καινουριο αυτοκινητο.........
Οχι δεν εχουν ανακοινωσει κατι. Minor patches.
Αυτο μόνο σε ΙΧ αυτοκίνητα... Για αγωνιστικά δεν παίζει αυτο το σενάριο.CBR929 wrote:Οχι αυτο ειναι, στην ουσια προσθεσαν την φυσικη που εξομοιώνει την ελαστικοτητα της βασης της αναρτησης αναλογα με το καθε αυτοκινητο και σαν αποτελεσμα μαλακωσαν ολα απο λιγο. Ενδιαφερον βημα παντως.
Καλημερα I'm back