Race 5 - 6/6/10 - FBM@FE2
Race 5 - 6/6/10 - FBM@FE2
Pitstop: Yes
Laps: 25
Weather: TBA
Wind: TBA
Laps: 25
Weather: TBA
Wind: TBA
Re: Race 5 - 6/6/10 - FBM@FE2
O qual server εχει layout. Οχι τιποτα σημαντικο απλα για να αποτρεψουν το κοψιμο στο τελευταιο S. Μιας και μεσα στην εβδομαδα δεν ξερω ποσο θα μπορεσω να ειμαι online εκανα αποψε qual με 1.20.94. Το skin μην το αναζητησετε πριν το σαββατο το βραδυ. Θα ειμαι χωρις photoshop.
Βγηκε το grid.
[website]http://www.lfs-league.com/grids.php?event=5[/website]
[website]http://www.lfs-league.com/grids.php?event=5[/website]
Eβαλαν το pool 4 στις 15:00 GMT!!!!!
Συμφωνα με τα RULES
All OLFSL races are held on SUNDAYS sometime between 16:00 and 22:00 GMT, and have a duration of about 1 hour (exceptionally, shorter or longer races may be organized).
Συμφωνα με τα RULES
All OLFSL races are held on SUNDAYS sometime between 16:00 and 22:00 GMT, and have a duration of about 1 hour (exceptionally, shorter or longer races may be organized).
Υπαρχει σοβαροτατο προβλημα για την Κυριακη. Η καρτα γραφικων αποφασισε να μας αφησει χρονους, οποτε ζητω συγνωμη. Ας τρεξει ο καθενας με οτι του αρεσει και οσο για πλανα για κανα βιντεακι θα το φτιαξουμε οταν ειναι η ωρα του.
Σου εχω στειλει μνμ αλλα σε προσθεσα και στο msn παρε με τηλεφωνο πιστευω οτι προλαβαινουμε να κανουμε κατιNapster wrote:Υπαρχει σοβαροτατο προβλημα για την Κυριακη. Η καρτα γραφικων αποφασισε να μας αφησει χρονους, οποτε ζητω συγνωμη. Ας τρεξει ο καθενας με οτι του αρεσει και οσο για πλανα για κανα βιντεακι θα το φτιαξουμε οταν ειναι η ωρα του.
Ειμαι και στο ventrilo
Για οσους τρεξουν μιας και δεν υπαρχει σκιν να χρησιμοποιησουν το σκιν του FOX αφου το μετονομασουν σε FBM_ και το ανεβασουν στο lfsworld.
Μετά από αυτόν τον αγώνα και με τα αποτελέσματα που καταφέραμε νομίζω πως ο Μπάμπης είναι πρωταθλητής του olfsl 2010 και η HRteam είναι πρωταθλήτρια σε επίπεδο ομάδων.
Ας κάνουν τους υπολογισμούς οι ειδικοί για να μας πουν!!!!
Στο pool 1 ο Μπάμπης βγήκε 2ος με fastest lap
Εγώ 4ος
και ο Γιώργος 15ος
Ας κάνουν τους υπολογισμούς οι ειδικοί για να μας πουν!!!!
Στο pool 1 ο Μπάμπης βγήκε 2ος με fastest lap
Εγώ 4ος
και ο Γιώργος 15ος
Μαθηματικα οχι ακομα αλλα ειμαστε πολυ κοντα και στα 2...
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...