Race 1 - 11/4/10 - LX4@BL1
Re: Race 1 - 11/4/10 - LX4@BL1
Βtw μιας και μιλάς για καύσιμα. Το 100% του ντεπόζιτου που είναι 40lt ζυγίζει 30 κιλά. Κατά συνέπεια το 1% του ντεπόζιτου ζυγίζει 0,3Kg ή 300γραμμάρια... Μη κάνετε τσιγκουνιές... Βαλτέ εκεί 5% παραπάνω να υπάρχει. Η διαφορά είναι αμελητέα. Και συγκεκριμένα τα LX λόγω του χαμηλού τους βάρους σε σχέση με τις διαστάσεις των τροχών τους, δεν τους κακοφαίνεται το λίγο παραπάνω βάρος καύσιμου.
Ετοιμα και τα stats απο το pool 1. Μολις τελειωσουν και τα αλλα pools θα βγαλουμε ενα συγκεντρωτικο. Να θυμαστε να κρατατε replay τους αγωνες ο καθενας για να μπορουμε να βγαζουμε στατιστικα.
Ορίστε το replay του pool 4.
http://www.hrteam.gr/files/replays/olfs ... -r1-p4.mpr
Μέτριος αγώνας και λόγο της κατάστασης μου σήμερα ο στόχος ήταν μόνο ο τερματισμός.
Στο 1ο γύρο ένας πάτησε σε γρασίδι και έτσι έχασα όσες θέσεις κέρδισα στην εκκίνηση (που πρέπει να έγιναν περίπου 10 εκκινήσεις).
Στο 24ο γύρο ο [A9]Docy στην Κ1 φρέναρε πάνω μου και με έβγαλε γρασίδια... εκείνος απλά πάτησε τέρμα γκάζι και έφυγε χωρίς να δώσει πίσω την χαμένη θέση.
Θέλω να υποβάλλω ένσταση και θέλω και την γνώμη σας.
http://www.hrteam.gr/files/replays/olfs ... -r1-p4.mpr
Μέτριος αγώνας και λόγο της κατάστασης μου σήμερα ο στόχος ήταν μόνο ο τερματισμός.
Στο 1ο γύρο ένας πάτησε σε γρασίδι και έτσι έχασα όσες θέσεις κέρδισα στην εκκίνηση (που πρέπει να έγιναν περίπου 10 εκκινήσεις).
Στο 24ο γύρο ο [A9]Docy στην Κ1 φρέναρε πάνω μου και με έβγαλε γρασίδια... εκείνος απλά πάτησε τέρμα γκάζι και έφυγε χωρίς να δώσει πίσω την χαμένη θέση.
Θέλω να υποβάλλω ένσταση και θέλω και την γνώμη σας.
Ήταν καθαρά σφάλμα του Docy, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αμφιβολίας εδώ.
Απλά ηταν τυχαιρός και δε σε έβγαλε 100% εκτώς, οπότε θα μπορουσε να ισχυριστεί εκ μέρους του ατυχές λαθος στα φρένα και επίσης οτι συνέχισε ακάθεκτος αφου είδε οτι μπορούσες να συνεχίσεις κι εσύ. (ίσιωσες λίγο πριν τη K1 και απο τη δική του οπτική γωνία (δεξιοτίμονος) αυτο έγινε αντιληπτό.)
Με άλλα λογια ενώ πρόκειται για χοντρό λαθος, σε αυτη τη περιπτωση δέ φανηκε τοσο καταστροφικό... και συνήθως σε leagues οπως το olfsl καμπανιάζουν περισσοτερο αυτους που όλη τους η συμπεριφοφά τους μεσα στον αγωνα κανει μπαμ οτι είναι εσκεμένη ή/και συνήθως εχει άσχημα αποτελέσματα (αυτο που χαρακτηρίζουν στο OLFSL "unsportsmanlike behaivior").
Δέ χάνεις τίποτα να του κάνεις ενα appeal καθώς δεν εχεις να φοβηθείς τιποτα. Απλά σε προετοιμάζω οτι πιθανότατα δε θα γινει κατι σοβαρό. Αν του κάνουν μια σύσταση καλά θα ειναι.
Απλά ηταν τυχαιρός και δε σε έβγαλε 100% εκτώς, οπότε θα μπορουσε να ισχυριστεί εκ μέρους του ατυχές λαθος στα φρένα και επίσης οτι συνέχισε ακάθεκτος αφου είδε οτι μπορούσες να συνεχίσεις κι εσύ. (ίσιωσες λίγο πριν τη K1 και απο τη δική του οπτική γωνία (δεξιοτίμονος) αυτο έγινε αντιληπτό.)
Με άλλα λογια ενώ πρόκειται για χοντρό λαθος, σε αυτη τη περιπτωση δέ φανηκε τοσο καταστροφικό... και συνήθως σε leagues οπως το olfsl καμπανιάζουν περισσοτερο αυτους που όλη τους η συμπεριφοφά τους μεσα στον αγωνα κανει μπαμ οτι είναι εσκεμένη ή/και συνήθως εχει άσχημα αποτελέσματα (αυτο που χαρακτηρίζουν στο OLFSL "unsportsmanlike behaivior").
Δέ χάνεις τίποτα να του κάνεις ενα appeal καθώς δεν εχεις να φοβηθείς τιποτα. Απλά σε προετοιμάζω οτι πιθανότατα δε θα γινει κατι σοβαρό. Αν του κάνουν μια σύσταση καλά θα ειναι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την γνώμη σου.
Ο σκοπός του Appeal δεν είναι η μία θέση που θα κερδίζω και ο ένας βαθμός.... αλλά η συμπεριφορά.
Ακόμα και η σύσταση πιστεύω ότι είναι καλό να γίνει (στο σχόλιο στο Chat... απλά δεν απάντησε)
Edit:
http://www.justin.tv/russgreeno/b/262083612
To video του Pool 4 με τις άπειρες εκκινήσεις.
Ο σκοπός του Appeal δεν είναι η μία θέση που θα κερδίζω και ο ένας βαθμός.... αλλά η συμπεριφορά.
Ακόμα και η σύσταση πιστεύω ότι είναι καλό να γίνει (στο σχόλιο στο Chat... απλά δεν απάντησε)
Edit:
http://www.justin.tv/russgreeno/b/262083612
To video του Pool 4 με τις άπειρες εκκινήσεις.
Για μένα είναι καθαρά εσκεμμένη κίνηση του στυλ "είμαστε στο τέλος του αγώνα και τα παίζω όλα για όλα γιατί τον έχω και τώρα είναι η ευκαιρία μου". Θα δεχόμουνα ένα λάθος φρενάρισμα ως αγωνιστικό συμβάν. Δε δέχομαι όμως να πηγαίνει κάποιος με 180+ χιλιόμετρα, να φρενάρει ο μπροστινός του και απλά να αφήνει το πόδι του από το γκάζι φρενάροντας αφού έχει ήδη χτυπήσει τον μπροστινό του. Είναι τελείως παράλογο και φυσικά η αιτία είναι ότι κάθομαι σε μία καρέκλα, έχω να κάνω με ένα σιμ και so what? Η αγωνιστική δεοντολογία, φιλοσοφία, παιδεία, σεβασμός - και ότι άλλο θέλει να προσθέσει κανείς - δεν έχει να κάνει με το ότι εδω δε μπαίνουμε σε κίνδυνο. Απλά όλοι εμείς που τρέχουμε αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε με τις ατέλειες ενός εξομοιωτή και όσοι έχουν το προιόν προσπαθούν να τις ξεπεράσουν φέρνοντάς το στη όσο πιο κοντά γίνεται στη πραγματικότητα.
Στα δικά μου μάτια πρόκειται για μία ζυγισμένη κίνηση αφού δεν υπάρχει πουθενά επίθεση προσπεράσματος, διαφορετική γραμμή, βούτηγμα στα φρένα ή κανενός είδους πρόθεση προσπεράσματος σε εκείνο το σημείο. Απλά κάθεται πίσω του και υπολογίζει τι θα κάνει και πως.
Έχω βιώσει παρόμοια περιστατικά - τα θυμόσαστε όλοι άλλωστε - και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε εσκεμμένα θύματα και να απαιτήσουμε το δίκιο μας. Δεν είναι θέμα αποκομιδής ή κέρδους από όλο αυτό. Είναι θέμα τάξης. Έτσι κι αλλιώς τουλάχιστον ένα λιθαράκι στη βελτίωση όλου αυτού που λέγεται OLFSL έχουμε βάλει αποδεδειγμένα. Ας συνεχίασουμε έστω και να ο δρόμος περνάει μέσα από ενστάσεις ή όποιου άλλου είδους αφύπνιση. Μπορεί να αναθεωρήσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους ως "unsportsmanlike behavior".
Επομένως είμαι υπέρ μίας ένστασης και μάλιστα με επιχειρήματα και σε έντονα ήπιο τόνο.
Υ.Γ. Δε διαφωνώ με τον Κριτ πουθενά. Απλά εξηγώ το σκεπτικό μου και θεωρώ πως πρέπει να είναι του στυλ ήμουν πρώτος και εγκατέλειψα και ας μη συνέβη έτσι.
Στα δικά μου μάτια πρόκειται για μία ζυγισμένη κίνηση αφού δεν υπάρχει πουθενά επίθεση προσπεράσματος, διαφορετική γραμμή, βούτηγμα στα φρένα ή κανενός είδους πρόθεση προσπεράσματος σε εκείνο το σημείο. Απλά κάθεται πίσω του και υπολογίζει τι θα κάνει και πως.
Έχω βιώσει παρόμοια περιστατικά - τα θυμόσαστε όλοι άλλωστε - και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε εσκεμμένα θύματα και να απαιτήσουμε το δίκιο μας. Δεν είναι θέμα αποκομιδής ή κέρδους από όλο αυτό. Είναι θέμα τάξης. Έτσι κι αλλιώς τουλάχιστον ένα λιθαράκι στη βελτίωση όλου αυτού που λέγεται OLFSL έχουμε βάλει αποδεδειγμένα. Ας συνεχίασουμε έστω και να ο δρόμος περνάει μέσα από ενστάσεις ή όποιου άλλου είδους αφύπνιση. Μπορεί να αναθεωρήσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους ως "unsportsmanlike behavior".
Επομένως είμαι υπέρ μίας ένστασης και μάλιστα με επιχειρήματα και σε έντονα ήπιο τόνο.
Υ.Γ. Δε διαφωνώ με τον Κριτ πουθενά. Απλά εξηγώ το σκεπτικό μου και θεωρώ πως πρέπει να είναι του στυλ ήμουν πρώτος και εγκατέλειψα και ας μη συνέβη έτσι.
Πολυ καλα τα αποτελεσματα του πρωτου αγωνα. Πολλα μπραβο στους 2 registered οδηγους της ομαδας αλλα και τα υπολοιπα μελη που εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο. ειμαστε προς το παρον 2οι στην γενικη των ομαδων και στους οδηγους εχουμε:
8 - B.Chalaris
15 - G.Alamaras
17 - V.Kalabalikis
24 - S.Papakonstantinou
70 - K.Giagias
8 - B.Chalaris
15 - G.Alamaras
17 - V.Kalabalikis
24 - S.Papakonstantinou
70 - K.Giagias