Race 2 - 25/4/10 - MRT@SO2
Re: Race 2 - 25/4/10 - MRT@SO2
E αφου δεν κοιμομαστε τα βραδια.........!!!!! Το 90% του χρονου μας παει στο lfs και στο forum!!!!!!!!!
τελος το qualifing για μενα πολυ καλη επιδοση 55,47 (PB μεσα στον qual) για μενα. Να δουμε τωρα τι κοσμος θα μαζευτει αυριο και ποσα pool θα γινουν.....
κοίτα που μπήκα και εγώ τις αντρικές ώρες αλλά ....
Νίκο, μια χαρά είσαι. Βλέπω μέχρι το βράδυ οι συμμετοχές τελικά να είναι κάτω απο 90-95 (μαλακία combo - 15 γύροι)
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για pool2 και σε καλό σημείο... πίσω από τα CRASH!
Νίκο, μια χαρά είσαι. Βλέπω μέχρι το βράδυ οι συμμετοχές τελικά να είναι κάτω απο 90-95 (μαλακία combo - 15 γύροι)
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για pool2 και σε καλό σημείο... πίσω από τα CRASH!
Εκανα το πρωί το Qual μου τους γύρους που είχα αλλά με πρωινή νύστα και βιασύνη...
ενώ στον δικό μας έκανα μερικά pb με καλύτερο το 55.97 στο qual δεν κατάφερα σε κανένα γύρο να πάω σωστά και να βελτιώσω το 56.70
Περιπου 20 θέσεις πιο κάτω από το PB μου λοιπόν.

ενώ στον δικό μας έκανα μερικά pb με καλύτερο το 55.97 στο qual δεν κατάφερα σε κανένα γύρο να πάω σωστά και να βελτιώσω το 56.70
Περιπου 20 θέσεις πιο κάτω από το PB μου λοιπόν.
ακομα δεν εχει βγει το grid. Ξεκινησαν τα παρατραγουδα. Θα τρεξει κανεις στο test race της ΚΑ;;;;;
ΡΕ παιδια δεν ξερω αν παρατηρησατε....
οσοι εκαναν qual αυτη την μια μερα...ο περιορισμος των 12 γυρων ισχυε;
Γιατι μου φαινεται καποιοι εκαναν πανω απο τα 12 laps μιας και ειχαν συμπληρωσει το οριο απο πριν ....
Ιδεα μου ειναι;
οσοι εκαναν qual αυτη την μια μερα...ο περιορισμος των 12 γυρων ισχυε;
Γιατι μου φαινεται καποιοι εκαναν πανω απο τα 12 laps μιας και ειχαν συμπληρωσει το οριο απο πριν ....
Ιδεα μου ειναι;
Αμεση ανταποκρηση απο Σαλονικα city... Oπως καταλαβατε βρισκομαι θεσσαλονικη για το ΠΣΚ για το συνεδριο ανοικτου λογισμικου Fosscomm 2010.
δυστυχως δεν θα τρεξω στον αγωνα καθως θα ειμαι δευτερα ξημερωματα σπιτι και οχι κυριακη απογευμα οπως υπολογιζα στην αρχη. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εκανα καν Qual. Οποτε καλη επιτυχια σε ολους οσους θα τρεξουν και θα τα πουμε απο δευτερα
δυστυχως δεν θα τρεξω στον αγωνα καθως θα ειμαι δευτερα ξημερωματα σπιτι και οχι κυριακη απογευμα οπως υπολογιζα στην αρχη. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εκανα καν Qual. Οποτε καλη επιτυχια σε ολους οσους θα τρεξουν και θα τα πουμε απο δευτερα
Οκ κανανε μαλακια με τα τοσο μικρα grid με 15 οδηγους το καθενα. Τελος παντων ενημερωσα το πρωτο post με καποια στοιχεια απο το event και ως ομαδα εχουμε:
Pool 1
6) B.Chalaris
7) S.Papakonstantinou
8) G.Alamaras
9) V.Kalabalikis
Pool 3
15) N.Koudourakis
Pool 6
12) K.Giagias
Μπραβο παιδια πολυ καλα στο pool 1, ειστε κοντα μπορειτε να κανετε το παιχνιδι σας. Κωστα αυτο το qual σε βιασυνη βλεπεις οτι σου κοστισε ενα ολοκληρο pool. Οσο για μενα, οριακα στο pool 3 παλι καλα δηλαδη γιατι δεν ηθελα τον klid πισω μου. Τελευταιος θα κοιταξω να φερω το καλυτερο αποτελεσμα που ειναι δυνατον.
Pool 1
6) B.Chalaris
7) S.Papakonstantinou
8) G.Alamaras
9) V.Kalabalikis
Pool 3
15) N.Koudourakis
Pool 6
12) K.Giagias
Μπραβο παιδια πολυ καλα στο pool 1, ειστε κοντα μπορειτε να κανετε το παιχνιδι σας. Κωστα αυτο το qual σε βιασυνη βλεπεις οτι σου κοστισε ενα ολοκληρο pool. Οσο για μενα, οριακα στο pool 3 παλι καλα δηλαδη γιατι δεν ηθελα τον klid πισω μου. Τελευταιος θα κοιταξω να φερω το καλυτερο αποτελεσμα που ειναι δυνατον.
Εγω τα έχω πάρει με τις παρατάσεις στο Qual κάθε τρεις και λίγο...
εχασα 1 pool οπως πήγα γιατί οι μόνες ώρες που είχα ήταν με την τσίμπλα στο μάτι και τελικά αν είχα πει άσε να κάνω 5-6 μόνο αντί για 12 8α είχα και την παρασκευή για να κάνω με καλύτερες συνθήκες.
όπως βλέπουμε το for the festivals σε κάποια θέματα κρατάει...
εχασα 1 pool οπως πήγα γιατί οι μόνες ώρες που είχα ήταν με την τσίμπλα στο μάτι και τελικά αν είχα πει άσε να κάνω 5-6 μόνο αντί για 12 8α είχα και την παρασκευή για να κάνω με καλύτερες συνθήκες.
όπως βλέπουμε το for the festivals σε κάποια θέματα κρατάει...