προσωπικα, θα ηθελα απλα να διναν προσβαση στον σερβερ μονο στα ατομα που μπηκαν την τελαιυταια ωρα (δλδ μεχρι την ληξη των qual), ετσι θα ηταν πιο δικαιο.
και αυτο ειτε την ιδια, ειτε την επομενη μερα, για μια ωρα ακριβως..
Race 2 - 25/4/10 - MRT@SO2
Re: Race 2 - 25/4/10 - MRT@SO2
in search of grip...

Ρε παιδιά... Το ξέρω οτι τα λέτε μέσω ventrilo αλλά γράψτε κι εδώ δυο λόγια για τον αγώνα σας για όσους από εμάς δεν ήταν παρόντες.
Απ ότι ξέρω για το pool 1
Ο Μπάμπης βγήκε πρώτος και στους δυο αγώνες.
Ο Στέλιος 4ος και στους δυο αγώνες.
Ο Γιώργος 8ος και 9ος με εντελώς σπασμένη μπροστά δεξιά ανάρτηση στο πρώτο
Ο Βαγγέλης δε τερμάτισε στο πρώτο λόγω του χαμού στο 3ο γύρο και ήρθε 8ος στο δεύτερο αγώνα.
Στο pool 3 ο Νίκος δεν έτρεξε καθόλου λόγω ξαφνικού ατυχήματος γνωστού του.
και στο pool 6 o Κώστας ήρθε 5ος και στους δύο αγώνες.
Για γράψτε δυο λόγια για τις περιπέτειες σας...
Γιατί MRT σε αυτή τη πιστά δε γίνεται να μην είχε ντράβαλα.
Απ ότι ξέρω για το pool 1
Ο Μπάμπης βγήκε πρώτος και στους δυο αγώνες.
Ο Στέλιος 4ος και στους δυο αγώνες.
Ο Γιώργος 8ος και 9ος με εντελώς σπασμένη μπροστά δεξιά ανάρτηση στο πρώτο
Ο Βαγγέλης δε τερμάτισε στο πρώτο λόγω του χαμού στο 3ο γύρο και ήρθε 8ος στο δεύτερο αγώνα.
Στο pool 3 ο Νίκος δεν έτρεξε καθόλου λόγω ξαφνικού ατυχήματος γνωστού του.
και στο pool 6 o Κώστας ήρθε 5ος και στους δύο αγώνες.
Για γράψτε δυο λόγια για τις περιπέτειες σας...
Γιατί MRT σε αυτή τη πιστά δε γίνεται να μην είχε ντράβαλα.
Σωστός ο Κριτ!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά...Η πολυαναμενόμενη πρωτιά ήρθε επιτέλους!!!!
Ελπίζω να έρθουν πολλές ακόμα.....
Μπράβο σε όλα τα παιδιά...Η πολυαναμενόμενη πρωτιά ήρθε επιτέλους!!!!
Ελπίζω να έρθουν πολλές ακόμα.....
Επιτελους η 1η νικη μου στο olfsl ηρθε μετα απο τοσο καιρο σ αυτον τον αγωνα...
Δικαια, αναπαντεχα και με τυχη.
Οπως ξερετε ο αγωνας ηταν χωρισμενος σε 2 σκελη των 15 γυρων...
Ξεκινωντας λοιπον απ την 6η θεση(4η στην πραξη αφου ελειπαν ο perei-L.Kotrocz), κρατησα εναν σταθερο ρυθμο εχωντας απο κοντα τους 2 μπροστινους(ruditurbo-Cq|Guru).
Σε καποια στιγμη μετα απο μαχη μεταξυ τους ακουμπανε και αρχιζουν τις σβουρες στην ευθεια αλλα ευτυχως προλαβα να περασω απο διπλα τους , οπως επισης και ο Mpakakas...
Oποτε ετσι απλα βρεθηκα στην 2η θεση και απο πισω μου ο Στελιος.
Ειχαμε μια ''εσωτερικη'' μαχη μεταξυ μας για καποιους γυρους οπου επωφεληθηκα απ το slip streaming και εκανα τον ταχυτερο γυρο με 54,71...
Ο bonilla(1os) μεχρι εκεινη την ωρα ειχε μια διαφορα ασφαλειας 2-3sec και φαινοταν οτι θα παρει μια ευκολη νικη...
Ομως στον 14 γυρο ξαφνικα και ενω ημουν στην μεγαλη ευθεια βλεπω απ τον χαρτη της πιστας ενα βελακι να βγαινει εκτος πορειας...
Λεω δεν μπορει καποιος αλλος θα εχει βγει εξω, ομως ηταν ο bonilla για καλη μου τυχη οπου ειχε αραξει στα δεξια και επινε καφεδακι...
Ετσι κατεληξα στην 1η θεση και με μεγαλο οπλο τον πολυ καλο χρονο, οπου φαινοταν πολυ δυσκολο για να σπασει...
Για την ιστορια στην 2η θεση βρεθηκε ο santos αφου περασε τον Στελιο(4ος) μετα απο ενα λαθος του...
Το 2ερο σκελος ηταν πολυ πιο ευκολο...
Ξεκινωντας απ την 1η θεση απλα επρεπε να κρατησω ενα καλο ρυθμο ωστε να μην απειληθω απ τον santos...
Πραγματι ετσι εγινε και στο τελος πανηγυρισα την 1η νικη μου...
Αυτα απο εμενα!!!
Δικαια, αναπαντεχα και με τυχη.
Οπως ξερετε ο αγωνας ηταν χωρισμενος σε 2 σκελη των 15 γυρων...
Ξεκινωντας λοιπον απ την 6η θεση(4η στην πραξη αφου ελειπαν ο perei-L.Kotrocz), κρατησα εναν σταθερο ρυθμο εχωντας απο κοντα τους 2 μπροστινους(ruditurbo-Cq|Guru).
Σε καποια στιγμη μετα απο μαχη μεταξυ τους ακουμπανε και αρχιζουν τις σβουρες στην ευθεια αλλα ευτυχως προλαβα να περασω απο διπλα τους , οπως επισης και ο Mpakakas...
Oποτε ετσι απλα βρεθηκα στην 2η θεση και απο πισω μου ο Στελιος.
Ειχαμε μια ''εσωτερικη'' μαχη μεταξυ μας για καποιους γυρους οπου επωφεληθηκα απ το slip streaming και εκανα τον ταχυτερο γυρο με 54,71...
Ο bonilla(1os) μεχρι εκεινη την ωρα ειχε μια διαφορα ασφαλειας 2-3sec και φαινοταν οτι θα παρει μια ευκολη νικη...
Ομως στον 14 γυρο ξαφνικα και ενω ημουν στην μεγαλη ευθεια βλεπω απ τον χαρτη της πιστας ενα βελακι να βγαινει εκτος πορειας...
Λεω δεν μπορει καποιος αλλος θα εχει βγει εξω, ομως ηταν ο bonilla για καλη μου τυχη οπου ειχε αραξει στα δεξια και επινε καφεδακι...
Ετσι κατεληξα στην 1η θεση και με μεγαλο οπλο τον πολυ καλο χρονο, οπου φαινοταν πολυ δυσκολο για να σπασει...
Για την ιστορια στην 2η θεση βρεθηκε ο santos αφου περασε τον Στελιο(4ος) μετα απο ενα λαθος του...
Το 2ερο σκελος ηταν πολυ πιο ευκολο...
Ξεκινωντας απ την 1η θεση απλα επρεπε να κρατησω ενα καλο ρυθμο ωστε να μην απειληθω απ τον santos...
Πραγματι ετσι εγινε και στο τελος πανηγυρισα την 1η νικη μου...
Αυτα απο εμενα!!!