Race 3 - 9/5/10 - FXO@AS2r

saxakias

Re: Race 3 - 9/5/10 - FXO@AS2r

Post by saxakias » Mon May 10, 2010 1:32 am

Kαλα οχι μονο σταθηκε αξιοπρεπως..ηταν πολυ καλο...αλλα με τις αλλαγες της τελευταιας στιγμης εγω προσωπικα μπερδευτικα λιγο και για αυτο ευθυνομαι εγω!!!
Έπρεπε να ειχα αφιερωσει περισσοτερο χρονο και να το εχουμε ψιρησει πιο πριν...
Αν και με το αρχικο που μας ειχε δωσει ο κριτ μια χαρα ηταν.....
Ολα καλα λοιπον...
παμε στον επομενο αγωνα να δουμε τι θα κανουμε.
Image Image Image
Image
Image

beastie74

Post by beastie74 » Mon May 10, 2010 5:24 pm

Εγω τα είπα στον krit και μεσω ventrilo.

Το σετ σου εδινε μία σιγουριά ότι θα κάνει αυτό που θέλεις χωρίς κάτι μη προβλέψιμο... Σε κρατάει στην πίστα ακόμα και σε λάθος πατήματα!
Image

kaynd

Post by kaynd » Mon May 10, 2010 7:24 pm

Γενικά τα setup που κάνω, προσπαθώ να είναι ελέγξιμα στο όριο και αυτό τα κάνει εύχρηστα σε συνθήκες αγώνα. Αυτό όμως δεν αρκούσε για να αντισταθμίσει τη μειωμένη συνολική ικανότητα του στα οριακά περάσματα. Αν δε πατάει, δε πατάει... τέλος.
Είδα στο replay πχ τον Μπάμπη που το είχε αρκετά και τον λυπόμουν... το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με 13αρια τον έβγαλε.
Δεεεεν γίνεται δουλειά ετσι παίδες... ας ελπίζετε σε επόμενα combos να βρήσκετε setups γιατι στη φάση που ειμαι τωρα με το χρόνο που διαθέτω, @@ρια κάνω.

scoupegt

Post by scoupegt » Mon May 10, 2010 9:11 pm

Δεν πειραζει ακομα και ετσι προσωπικα για μενα η 5η θεση ειναι αρκετα καλη.
Ειδικα απ την στιγμη που αυτοι που διεκδικουν το πρωταθλημα ειτε μειναν πισω ειτε δεν συμμετειχαν καθολου...
Μονο bonilla-kamo τερματισαν μπροστα...

Το γυρολογιο μου δεν ειχε καμια επαφη με τους μπροστινους οποτε δεν μπορουσα απ το ν αρκεστω στην 5η θεση...

Τωρα περιμενουμε τον επομενο αγωνα, εκει που θα γινει της π@υτανας!!!
Image

BLACK CUPRA REVO2

saxakias

Post by saxakias » Mon May 10, 2010 11:26 pm

Krit αν δεν μας ειχες δωσει race set ξερεις που θα ειμασταν?
Μονο να σε ευχαριστησουμε μπορουμε.
Δεν εχουν πολλες ομαδες ανθρωπο να κανει αυτο που κανεις εσυ!
Image Image Image
Image
Image

kaynd

Post by kaynd » Tue May 11, 2010 9:28 am

Στο ίδιο σημείο θα ήσασταν... Τόσους αγώνες έχετε τρέξει χωρίς ούτε καν να ξέρω τι τρέχετε.

Τέλος πάντων για να ξεφύγουμε από τα λόγια συμπόνιας, για να πάμε σε κάτι πιο ουσιαστικό.
Είδατε το βιντεακι που ανεβασε ο Kamo στο chatterbox? http://www.youtube.com/watch?v=aZQDD1sCo_A

Γιαααα να προσέχουμε λίγο παραπάνω που βρίσκεται η μουσούδα μας όταν ακολουθούμε κάποιον σε σημεία υψηλής ταχύτητας...
Δεν έχει σημασία το μικρό ακουμπηματάκι. Είναι προφανές ότι η ουρά του FXO έχει παλαβή αστάθεια σε τέτοια σημεία... και το να έχεις 1 παραπάνω πόντο απόσταση από το μπροστινό για λόγους ασφαλείας δε βλάπτει. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φάει σβούρα και να φιγουράρουμε στη λίστα των appeals. Ήδη δείχνει το ότι έχει στραβώσει από το lag-στρίμωγμα με το MRT στο προηγούμενο αγώνα και αυτό είναι προφανές από το τρόπο που είναι στημένη η κάμερα από το 00:45 του Video και μετά.

PS Ο Μπάμπης άφησε γκάζι εκεί πέρα μόλις αντιλήφθητε την επαφή, γι αυτό και ο Kamo κατάφερε και συνέχισε μη χάνοντας τη θέση του. Αυτό θα αποτελούσε ένα λόγο αθώωσης σε περίπτωση που γινόταν τελικά η στραβή, αφού δείχνει ότι δε περιλαμβάνεται δόλος.

[edit] Τωρα που το είδα, αντιστοιχα και στο S που ακολουθεί στον ιδιο γυρο, παλι ειναι πολύ ωριακή η θεση σου Μπάμπη. Δίνετε μερικούς παραπάνω πόντους αέρα απο τους μπροστινούς σας σε τέτοιες φάσεις... έτσι όπως πάς δε προλαβαίνεις σε καμία περίπτωση να αποφύγεις την επαφή.

scoupegt

Post by scoupegt » Tue May 11, 2010 1:11 pm

Απο βιντεακια καλα παει ο καμο...
Εφτιαξε ολοκληρο βιντεο ο ανθρωπος...Που να τον περναγα κιολας...
Δεν ανεβασε ομως τη φαση πριν να γινει αυτο.Στην κ1 που χανει τα φρενα του, μου την ριχνει απο πισω και με βγαζει στην εξωτερικη...
Εγω καθισα οπως επρεπε στην εσωτερικη για να προστατεψω την θεση μου και αυτος μ εστειλε στην εξωτερικη, ισως αθελα του...
Για το περιστατικο που δειχνει αυτος, προφανως δεν ηθελα να τον βγαλω εκτος, απλα δεν υπολογισα σωστα την μυτη του FXO
που τον ακουμπησε στο καταλληλο σημειο ωστε να τον σβουριξει, οταν το καταλαβα βεβαια αφησα γκαζι ωστε να μην του παρω την θεση...

Μετα στο s εχει καθισει στη μεση για να καλυψει τα νωτα του, ομως απ την τρελα του να υπερασπιστει την θεση του παταει πολυ φρενο και του φευγει φρεναριστος προς τα δεξια...
Προφανως εγω που ειμαι στην αγωνιστικη γραμμη ερχομαι ταπα, που να προλαβω να φρεναρω με τετοιο φρενο που πατησε ο ατιμος(1700nm επρεπε να ειχα στα φρενα) και τον ακουμπαω απο πισω.
Εκτος αυτου στην εξοδο του s συνεχιζει να παταει φρενα με αποτελεσμα παλι να τον ακουμπησω απο πισω...
Ειναι σα να κυνηγας εναν απο πισω και να σου παταει επιτηδες τα φρενα...
Image

BLACK CUPRA REVO2

kaynd

Post by kaynd » Tue May 11, 2010 5:03 pm

Δεν εχει σημασία το πώς παταει τα φρένα του ο μπροστινός. Η δουλειά αυτού που ακολουθεί ειναι να κρατάει μια κάποια απόσταση ασφαλείας. Φυσικά και αν ο μπροστινός το παρακάνει στα φρενα, ειναι πολύ πιθανό αυτος που ακολουθεί να μη καταφέρει να κάνει κάτι για να αποφύγει την επαφή.
Στην προκειμένη περίπτωση ο kamo μπορεί να πάτησε σε αρκετά σημεία φρένο, αλλα δε πατούσε πολύ, κατι που συμαίνει οτι με μερικούς ποντους παράπανω απόσταση απο αυτον, γινεται να αποφευχθούν οι επαφές.

Δέ μιλάω για την είσοδο του S... εκεί μια χαρα χώρο είχες και θα μπορούσες να μη τον ακουμπησεις αν δε σου εδιναν ενα σκουντιμα απο πίσω στο μεγάλο χαμό που προκάλεσε ο Ady.
Μιλάω για τη μέση του S οπου πατάς ελάχιστο φρένο και αμέσως ξανά τέρμα γκάζι ενω είσαι σε απόσταση αναπνοής απο το προφυλακτήρα του. Εκεί θα μπορούσες απλά να φρενάρεις με λιγη περισσότερη δύναμη πρίν μπείς στο γκάζι, δίνοντας εναν ελάχιστο αέρα ασφαλείας.

Δεν αφορά αυτο αποκελιστικά το kamo. Μιλάω γενικά οτι θα πρέπει να έχεις στο νου σου τη πιθανή στραβή και να αφνηνεις ενα μικρό περιθόριο λάθους, το οποίο εκμυδενίζεται οταν είσαι αυτοκόλητο στην ουρά του άλλου.
Το τί έχει κάνει ο άλλος οδηγός δε δικαιολογεί κι εσένα να κάνεις το ιδιο φυσικά, ουτε καν στον ιδιο. Γιατί έτσι απλά χανεις το δίκειο σου. (Τωρα δε χρειάζεται να το υπερασπιστείς αλλά καποια στιγμη θα χρειαστείς)

Δεν ειναι αυτό κράξιμο. Προσπαθώ να στρέψω τη προσοχή σας σε μικρά πράγματα που μετράνε αρκετά στον αγώνα και εχουν περιθόρια βελτίωσης.
Και φυσικά δε χρειάζεται να λέμε οτι δεν εγινε κάτι επείτηδες... αυτο ειναι αυτονόητο τώρα πιά για εμάς. Μιλάμε πάντα για τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε στην οδήγιση μας.

Αυτά που λέω σε καμια περίπτωση δε σε κάνουν λιγότερο ανταγωνιστικό ή επιθετικό (με τη καλή έννοια).
Το να είσαι κολλημένος αυτοκόλλητο πίσω απ τον άλλον μόνο πλεονέκτημα δεν είναι... ειδικά στις εισόδους των στροφών.
Θα πρέπει να έχεις χώρο μπροστά από το αυτοκίνητο σου για να ρυθμίσεις τη γραμμή σου και να μπορείς να επιλέξεις εσύ το πότε θα ξεκινήσεις να επιταχύνεις.
Άν υποθέσουμε ότι καταφέρεις να βάλεις τη δύναμη κάτω νωρίτερα από τον αντίπαλο σου, μόνο αν έχεις χώρο μπροστά σου θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς για να έχεις υψηλότερη ταχύτητα εξόδου και να τον περάσεις...
Αν είσαι κολλημένος πάνω του, θα αναγκαστείς σύντομα να ξαναφήσεις, πηγαίνοντας υποχρεωτικά με το ρυθμό του αντιπάλου και όχι ταχύτερα.

btw Μπάμπη, στα σχόλια του video παραδέχτηκε ότι είναι ευγνώμον που δεν γύρισε επειδή άφησες το γκάζι, οπότε μικρό το κακό του video τώρα πια.

Locked