Race 6 - 20/6/10 - GTR@AS5
Re: Race 6 - 20/6/10 - GTR@AS5
εγω έδωσα τελευταία φορά πριν 15 χρόνια οπότε... no prob... θα τρέξω!!!
χαχαχα
χαχαχα
beastie74 wrote:εγω έδωσα τελευταία φορά πριν 15 χρόνια οπότε... no prob... θα τρέξω!!!
χαχαχα
Εγώ δε ξέρω ακόμα με τι να τρέξω. Το FZR είναι ουσιαστικά μονόδρομος αφού είναι πολύ πιο γρήγορο αλλά εγώ είμαι πολύ πιο γρήγορος με το FXR στο οποίο όμως ακόμα δεν έχω καταφέρει να προσαρμόσω ένα σετ που να αντέχει 15 γύρους σε αξιόλογο ρυθμό. Εκτός αυτού μπορεί το χρονόμετρο να γράφει καλύτερους χρόνους με το FXR αλλά άμα το οδηγήσεις μετά το FZR η αίσθηση είναι ότι ξαφνικά σέρνεσαι βασανιστικά αργά ....σαν να πηγαίνεις σε slow motion. Μάλλον για FZR με βλέπω αλλά θα σέρνομαι και θα μου τη δώσει .....
Για μένα κοίτα με πιο είσαι πιο γρήγορος κατά την διάρκεια του αγώνα με τα υπάρχον σετ οπότε με αυτό τρέξε.
Επίσης πρέπει να καταλήξεις γρήγορα γιατί με το να αλλάζεις συνέχεια δοκιμάζοντας πιο πολυ σε μπερδευει!
Επίσης πρέπει να καταλήξεις γρήγορα γιατί με το να αλλάζεις συνέχεια δοκιμάζοντας πιο πολυ σε μπερδευει!
Εγω με το σετ του Qual 1 γυρο βγαζω και σκάρτο πριν γίνουν φιτίλι
για Race.... τιποτα ακόμα...
για Race.... τιποτα ακόμα...
Για race κατι δοκιμαζω οσον αφορα το FXR. Χωρις να το ζορισω πολυ μιας και ετσι και αλλιως δεν εχω και τις πιο σωστες γραμμες για την πιστα καταφερα να γραφω σταθερα 2,41,high-2,42,low και τα λαστιχα κρατανε 15 γυρους ευκολα. Θα ειμαι το βραδυ online μετα τη δουλεια και θα το ανεβασω και το setupstation.
Hm, μόλις διαπίστωσα ότι τα qual έχουν λήξει
. Πως νόμιζα ότι ήταν μέχρι παρασκευή ο ηλίθιος...
Δεν πειράζει, έτσι και έτσι δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ καθόλου...
Δεν πειράζει, έτσι και έτσι δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ καθόλου...
Anevike setups agwna gia to FXR me onoma FXR_as5_AMG_R.set sto setustation. more info there.