24 Hours of Aston Grand Prix
Re: 24 Hours of Aston Grand Prix
George θα ετοιμάσεις google docs για τον αγώνα?
EDIT: Μια παρατήρηση. Χρησιμοποιούνε το καινούργιο Teamspeak 3, εμείς παλιά χρησιμοποιούσαμε το 2, άρα αυτός που θα ξεκινήσει τον αγώνα θα πρέπει να κατεβάσει το καινούργιο.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, θα πρέπει να είναι κάποιος στο TS όλη την ώρα η μονο στην εκκίνηση και σε περίπτωση που πέσει το server του αγώνα?
Το μπουρδέλο το link για τα rules δεν δουλεύει για κάποιο λόγο... έχουν κάποιο subforum στα LFS forums αν χρειαστεί να ρωτήσουμε τίποτα?
EDIT: Μια παρατήρηση. Χρησιμοποιούνε το καινούργιο Teamspeak 3, εμείς παλιά χρησιμοποιούσαμε το 2, άρα αυτός που θα ξεκινήσει τον αγώνα θα πρέπει να κατεβάσει το καινούργιο.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, θα πρέπει να είναι κάποιος στο TS όλη την ώρα η μονο στην εκκίνηση και σε περίπτωση που πέσει το server του αγώνα?
Το μπουρδέλο το link για τα rules δεν δουλεύει για κάποιο λόγο... έχουν κάποιο subforum στα LFS forums αν χρειαστεί να ρωτήσουμε τίποτα?
Ναι θα ετοιμασω ExcelAKI. Ας βαλουμε ολοι καλου κακου το Teamspeak 3 και να το δοκιμασουμε σημερα.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Εφτιαξα το link στην πρωτη δημοσιευση. To lfsforum εχει και search.
http://www.lfsforum.net/showthread.php? ... +alternate
http://www.lfsforum.net/showthread.php? ... +alternate
καλό αγώνα παίδες!!
offtopic :είμαι σε εξεταστική και έχω εξαφανιστεί αλλά τελειώνω στις 16 που θα πάει...
το καλό είναι ότι πέρασα κάτι μαθήματα
offtopic :είμαι σε εξεταστική και έχω εξαφανιστεί αλλά τελειώνω στις 16 που θα πάει...
το καλό είναι ότι πέρασα κάτι μαθήματα
Καλή επιτυχία και από εμένα παιδιά.
Είμαι στην ίδια φάση με τον Βαγγέλη και τελειώσω στις 17. Σκέφτομαι στις επόμενες ώρες να μπω στον ventrilo αλλά φοβάμαι μήπως αποσπάσω τη προσοχή αντί να βοηθήσω.
Είμαι στην ίδια φάση με τον Βαγγέλη και τελειώσω στις 17. Σκέφτομαι στις επόμενες ώρες να μπω στον ventrilo αλλά φοβάμαι μήπως αποσπάσω τη προσοχή αντί να βοηθήσω.
κριτ κοιτα λιγες σελιδες πιό πισω ειμαστε με teamspeak και εχουμε 2 καναλια...δεν ενοχλειται ο οδηγος
Αν και το topic είναι ο 24ώρος... Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.
Οσο πιο λίγα τα μαθήματα μένουν, τόσο πιο πολυ μαζί μας θα είστε...
Οσο πιο λίγα τα μαθήματα μένουν, τόσο πιο πολυ μαζί μας θα είστε...
Μπραβο σε ολους για τον χτεσινο αγωνα. Οσο περναει ο καιρος τοσο περισοτερο με εντυπωσιαζει η συμπεριφορα ολων μας ως ομαδα αλλα και ως παρεα. Ολοι εχτες συνεβαλαν τα μεγιστα με οποιο τροπο μπορουσε ο καθενας στην προσπαθεια της ομαδας σε εναν απο τους δυσκολοτερους σε απαιτησεις αγωνες του LFS, με αποτελεσμα μια εξαιρετικη εμφανιση και ενα πολυ καλο αποτελεσμα ειδικα δεδομενων των συνθηκων σε εναν αγωνα με ελαχιστα λαθη απο ολους. Καθε μερα που περναει εκτος απο καλυτερη ομαδα γινομαστε και καλυτερη "ομαδα" και αυτο με κανει να νιωθω ακομα πιο περιφανος γιαυτο που εχουμε καταφερει μεχρι στιγμης. Συνχαρητηρια σε ολους, τα καλυτερα επονται....
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...