16hours Registrations

PanosGr

Re: 16hours Registrations

Post by PanosGr » Sun Sep 26, 2010 2:13 am

kaynd wrote:αχχααχαχαχ Έλεος με το όνομα :P

Ευχαριστώ πάντως, είχα περιέργεια να δώ πού βρίσκονται τα FZR (σε σχέση με τους οδηγούς τους πάντα).

Για τέτοια μικρά αρχεία (ως 25MB) φτιάξτε έναν free λογαριασμό στο box.net Είναι ελεύθερο από διαφημίσεις - χρονους αναμονής και τα ανεβασμένα αρχεία δε σβήνονται "ποτέ".
1.Μιλάγαμε για σένα γι αυτό και πήρε το όνομά σου χαχαχα,

2.Παρακαλώ ευχαρίστησή μου :P

3.Μιας και μου το υπέδειξες (δεν το ήξερα) θα δημιουργήσω ένα account εκεί αν χρειαστεί για μεγαλύτερη ευκολία.

kaynd

Post by kaynd » Sun Sep 26, 2010 9:49 pm

Επιτέλους ανέβασα τις αλλαγές που έκανα στο FXR setup για την Fe Black rev. (Το ανέβασα στο setupstation με ονομα FE4R kd endu 2)
Πρέπει τώρα να βγάζει περισσότερους γύρους. Προσπάθησα έτσι ώστε να μη βγάζει χειρότερους χρόνους απ το endu1.
Επίσης πρέπει να βελτιώθηκε κάπως και η αντοχή στη ζημιά που προκαλεί το καβάλημα των κερμπς.

kaynd

Post by kaynd » Mon Sep 27, 2010 3:28 am

Τελικά δεεεν... Επικεντρώθηκα πολύ στο θέμα απογείωσης και προσγείωσης απ τα κερμπ και τελικά μου την έκαναν τη φάρσα τα λάστιχα... αντί για καλύτερα είναι χειρότερα απ το πρώτο :x :|

Ανέβηκε στο setupstaion το Ad endu1.5 set.
Είναι κάποιες αλλαγές που έχει κάνει εν τω μεταξύ o Ανδρέας στο endu 1 set που βελτιώνουν τη διάρκεια τουλάχιστον των μπροστινών ελαστικών. Θέλει λίγη προσοχή για να μην υπερθερμανθούν τα πίσω αλλά πιστεύω ότι είναι σε καλό επίπεδο.

Θα ξαναδώ αν μπορώ να βελτιώσω τη σταθερότητα και να μειώσω τις ζημιές στο καβάλημα των κερμπ χωρίς να πάω "πίσω" αντί για "μπροστά"... αλλά ίσως θα το καθυστερήσω περισσότερο.

Σειρά έχει τώρα το XFR με το θέμα του στα πίσω λάστιχα. Το έχω πιάσει ήδη αλλά και αυτό μου κάνει νερά στη προσπάθεια να μειώσω τη φθορά.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τα έχω κάνει σούπα με τις αλλαγές από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο οπότε δυσκολεύομαι πολύ στη διαδικασία του set. Πρέπει να πάω λάου λάου με το κάθε αμάξι ξεχωριστά για να προχωρήσει το θέμα... γι αυτό και η καθυστέρηση.

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Mon Sep 27, 2010 1:51 pm

Take your time...........!!!!!

beastie74

Post by beastie74 » Mon Sep 27, 2010 3:23 pm

Napster wrote:Take your time...........!!!!!
+1

Δική μας δουλειά είναι να ξεζουμίσουμε όσο μπορούμε αυτό που έχουμε και μετά το νέο να είναι προς όφελος μας.
Image

kalabas

Post by kalabas » Tue Sep 28, 2010 2:27 am

Λοιπόν αν και είναι νωρίς ακόμα λέω να κανονίσουμε από τώρα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι, αυτό το σκ να μπούμε μια συγκεκριμένη ώρα για προπόνηση ντουπλαρίσματος κτλπ...
Image
Image

Varwnos

Post by Varwnos » Tue Sep 28, 2010 8:51 am

Συμφωνώ και μάλιστα προτείνω όσοι μπορούν, ακόμα και αν δε πρόκειται να πάρουν μέρος στον αγώνα, και έχουν όρεξη και χρόνο να δώσουν το παρόν. Όσο περισσότερα αυτοκίνητα στη πίστα τόσο μεγαλύτερη η προσομοίωση των συνθηκών αγώνα άρα καλύτερη προπόνηση.

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Tue Sep 28, 2010 5:02 pm

Εγω ειμαι μεσα οποιοαδηποτε στιγμη μεσα στο ΣΚ.

kalabas

Post by kalabas » Tue Sep 28, 2010 6:03 pm

Εδώ ένα REPLAY MPR για το XFR. Εβγαλα 24 γύρους πριν τουμπάρω και έχω κάνει μόνο κάτι χαζομάρες πριν τελειώσω τους 21.
Image
Image

CBR929

Post by CBR929 » Tue Sep 28, 2010 6:06 pm

Εκτος απο Κυριακη πρωι που εχω εναν αγωνα στο Ελληνικο ειμαι και εγω μεσα αρκει να συμφωνησουμε μερα και ωρα.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

Locked