16hours Registrations
Re: 16hours Registrations
Εννοείς μέσα στην εβδομάδα μάλλον γιατί το Σάββατο είναι ο αγώνας. Σωστα?
Οι 28 γύροι στο FXR βγαίνουν με μεγάλο κίνδυνο. Δε θα έβαζα σε υπολογισμό κάτι τέτοιο σα σταθερά. Αυτό θα έπρεπε να αποτελεί το απολυτό όριο σε περίπτωση ανάγκης. Μη κοιτάς Γιώργο που έβγαλες ένα 28 γυρο στιντ χωρίς σκάσιμο. Μισό τετακέ σε γρήγορη στροφή και ένα μπλοκαρισματακι σου κόβουν πάνω από ένα γύρο σε διάρκεια.
Από την άλλη οι 26 γύροι στο XFR είναι λίγοι. Θα ήλπιζα να πλησιάζουμε-περνάμε τη μια ώρα και 20 λεπτά έτσι ώστε να βρεθούμε στα 12 stint το πολύ. Ο στόχος για το XFR είναι τουλάχιστον 28 γύροι, θα έλεγα, αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα R4-R3 που χρησιμοποιούμε. Ήδη σταματάμε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους επειδή κρυώνουν τα λάστιχα. Γιατί κατά τα άλλα σκάσιμο έρχεται πολύ μετά τον 30 γύρο.
Όχι, το setup του XFR δεν είναι ιδανικό για απόλυτους χρόνους, αλλά είναι προφανές ότι δε πάμε για κάτι τρομερό σε ρυθμό, οπότε η ασφάλεια απο σκάσιμο- τουμπάρισμα προέχει έναντι της ταχύτητας για εμάς.
Τα διευκρινίσω αυτά, γιατί σε βλέπω έτοιμο να χαράξεις στρατηγική και για λογαριασμό του NGT. Αν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να λάβεις υπ όψη σου αυτά που λέω.
Από την άλλη οι 26 γύροι στο XFR είναι λίγοι. Θα ήλπιζα να πλησιάζουμε-περνάμε τη μια ώρα και 20 λεπτά έτσι ώστε να βρεθούμε στα 12 stint το πολύ. Ο στόχος για το XFR είναι τουλάχιστον 28 γύροι, θα έλεγα, αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα R4-R3 που χρησιμοποιούμε. Ήδη σταματάμε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους επειδή κρυώνουν τα λάστιχα. Γιατί κατά τα άλλα σκάσιμο έρχεται πολύ μετά τον 30 γύρο.
Όχι, το setup του XFR δεν είναι ιδανικό για απόλυτους χρόνους, αλλά είναι προφανές ότι δε πάμε για κάτι τρομερό σε ρυθμό, οπότε η ασφάλεια απο σκάσιμο- τουμπάρισμα προέχει έναντι της ταχύτητας για εμάς.
Τα διευκρινίσω αυτά, γιατί σε βλέπω έτοιμο να χαράξεις στρατηγική και για λογαριασμό του NGT. Αν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να λάβεις υπ όψη σου αυτά που λέω.
Να κάνω μία ερώτηση... η κατηγορία GT2 φτάνει τα NGT περίπου κάθε 10 γύρους. Ανάλογα που θα πετύχεις το αργότερο αυτοκίνητο ο ρυθμός μπορεί να είναι έως και 2 δευτερόλεπτα αργότερος από το σύνηθες. Άρα αν υποθέσουμε ότι γυρνάμε επί 10 γύρους στο 26.5 που είναι από όλους εφικτό μέχρι στιγμής και στους επόμενους 3-4 γύρους πολύ πιο αργά κάπου στο 2.27-2.28 κάθε πότε αναμένουμε να φτάνουν τα GT1 εμάς τους GT2? Με δεδομένο ότι στα qual έχουμε περίπου 8 δευτερόλεπτα διαφορά σε χρόνο?
Το λέω μήπως πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας ώστε να προσαρμόσουμε κατάλληλα τα καύσιμα και τη διάρκεια αλλά και τη πίεση μας γενικά προς όφελος της αντοχής.
Επίσης κάθε πόσα πιτ θα πρέπει να κάνουμε επισκευές δεδομένου ότι υπάρχουν περάσματα που καταπονούν την ανάρτηση?
EDIT
Τα νούμερα που λέω παραπάνω δεν είναι φυσικά απόλυτα αφού για παράδειγμα τα ufrμπορεί να τα πιάσουμε μετά από 14 γύρους και να μας πάρει αντί για 3-4 ..5-6-7 να ξεμπερδέψουμε από αυτά ή το γυρολόγιο να μην είναι 2.28 αλλά και 2.30 ακόμα....
Σε κάθε περίπτωση αύριο που λογικά θα έχω χρόνο μπορώ με τη βοήθεια κάποιου να κάνω μία όσο το δυνατόν "πιο πιστή" εξομείωση αγώνα όπου σε κάποιους γύρους θα γυρνάω σε ρυθμό ντουμπλαρισμάτων και κάποιους άλλους με ελεύθερη πίστα. Αλλά χρειάζομαι κάποιον online να έχει το νου του, να υπολογίζει και να με καθοδηγεί.
Αν νομίζετε ότι θα μας βοηθήσει ένα τέτοιο σενάριο μπορούμε να το δοκιμάσουμε. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα που δε μπορώ να σκεφτώ, πέστε την να δοκιμάσουμε διάφορα πιθανά σενάρια.
Το λέω μήπως πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας ώστε να προσαρμόσουμε κατάλληλα τα καύσιμα και τη διάρκεια αλλά και τη πίεση μας γενικά προς όφελος της αντοχής.
Επίσης κάθε πόσα πιτ θα πρέπει να κάνουμε επισκευές δεδομένου ότι υπάρχουν περάσματα που καταπονούν την ανάρτηση?
EDIT
Τα νούμερα που λέω παραπάνω δεν είναι φυσικά απόλυτα αφού για παράδειγμα τα ufrμπορεί να τα πιάσουμε μετά από 14 γύρους και να μας πάρει αντί για 3-4 ..5-6-7 να ξεμπερδέψουμε από αυτά ή το γυρολόγιο να μην είναι 2.28 αλλά και 2.30 ακόμα....
Σε κάθε περίπτωση αύριο που λογικά θα έχω χρόνο μπορώ με τη βοήθεια κάποιου να κάνω μία όσο το δυνατόν "πιο πιστή" εξομείωση αγώνα όπου σε κάποιους γύρους θα γυρνάω σε ρυθμό ντουμπλαρισμάτων και κάποιους άλλους με ελεύθερη πίστα. Αλλά χρειάζομαι κάποιον online να έχει το νου του, να υπολογίζει και να με καθοδηγεί.
Αν νομίζετε ότι θα μας βοηθήσει ένα τέτοιο σενάριο μπορούμε να το δοκιμάσουμε. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα που δε μπορώ να σκεφτώ, πέστε την να δοκιμάσουμε διάφορα πιθανά σενάρια.
Έτσι όπως πάμε τώρα, δύσκολα βλέπω να αποφεύγονται οι επισκευές στο FXR για περισσότερο από 4 stints. Δεν είναι μόνο τα πρώτα κερμπ που κάνουν ζημιά. (Έχω πεί σε προηγούμενο μου ποστ το πως πρέπει να τα περνάμε για να έχουμε την ελάχιστη δυνατή σε flat out πέρασμα)Varwnos wrote:Επίσης κάθε πόσα πιτ θα πρέπει να κάνουμε επισκευές δεδομένου ότι υπάρχουν περάσματα που καταπονούν την ανάρτηση?
Είναι και το εξωτερικό κερμπ στο παράξενο εσάκι αμέσως πριν το δεύτερο σπλιτ που κάνει επίσης μπόλικη ζημιά, αλλά και το S στην αρχή της ευθεία του τρίτου σπλίτ, αν περαστεί πολύ άτσαλα (σχεδόν μέσα από τα δεξιά λάστιχα). Επίσης κάθε μεγάλο σήκωμα του αυτοκίνητου στις δυο ροδές προκαλεί ζημιά κατά το απότομο σκάσιμο κάτω λόγω της αγωνίας του οδηγού να το επαναφέρει στις 4 ρόδες όσο πιο άμεσα γίνεται.
Μόνο το πέρασμα από τα πρώτα κερμπ είναι η δεδομένη ζημιά. Τα υπόλοιπα οφείλονται σε λάθος πέρασμα. Απ ότι έχω δει όμως και τα υπόλοιπα συμβαίνουν 1-2 φορες τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του στιντ. Εξ ου και η πρόβλεψη.
Με ιδανικά περάσματα χωρίς το παραμικρό λάθος, πάλι θα χρειαζόταν να κάνουμε μια επισκευή τουλάχιστον στη μέση του αγώνα.
Πέρα από τα κερμπ όμως υπάρχουν και οι επαφές σε τοίχους. Αυτό όμως αποτελεί αστάθμητο παράγοντα.
Ναι μεχρι το ΣΚ ηθελά να πω. Κριτ οι 28 του FXR ειναι για να δω αν μπορουν ολοι να τους βγαλουν εστω και στο οριο, ο αγωνας ειναι αλλο εργο. Οσο για το XFR αν θελει καποιος να αναλάβει ολη την στρατηγικη και την oργανωση του πολυ ευχαριστως να το κανει για να μην μπλεξουμε, αν δεν βρεθει καποιος θα το κανω εγω.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Εγω μπορω να ασχοληθω με τη στρατηγικη μιας και το ολο θεματακι το εχω και τη βρισκω. Το βραδακι κατα τις 11.00 θα ειμαι online να κανω ενα δυο stint οποτε οποιος ενδιαφερεται και ειναι διαθεσιμος εκεινη την ωρα να με περιμενει παρακαλω να το κανουμε μαζι.
replay
Ελπίζω να βγουν συμπεράσματα .Έχει ένα λάθος στον 28ο το οποίο στοίχισε σε χρόνο τελικά. Γενικά προσπαθούσα να πάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά με ασφάλεια και την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση του αυτοκινήτου.
Επίσης περιλαμβάνει και στιντ του Μάρκου αλλά θεωρώ πως δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του αφού οδηγούσε πρώτη φορά το σετ και μάλιστα με πυρετό.
Ελπίζω να βγουν συμπεράσματα .Έχει ένα λάθος στον 28ο το οποίο στοίχισε σε χρόνο τελικά. Γενικά προσπαθούσα να πάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά με ασφάλεια και την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση του αυτοκινήτου.
Επίσης περιλαμβάνει και στιντ του Μάρκου αλλά θεωρώ πως δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του αφού οδηγούσε πρώτη φορά το σετ και μάλιστα με πυρετό.
Παιδιά και εγώ με πυρετό είμαι από την δευτέρα, πάω για δουλειά να μην χάσω το μεροκάματο και κατεβαίνω κάθε μέρα αθήνα για την σχολή, έχω ψοφίσει...
Πιστεύω να είμαι εντάξει μέχρι το σάββατο..
Πιστεύω να είμαι εντάξει μέχρι το σάββατο..
Οι ατυχίες συνεχίζονται...
Εκτός οτι είμαι ακόμα δουλειά με πρόβλημα...
Στο σπίτι ΔΕΝ εχω τηλέφωνο/Internet Εχω δηλώσει την βλάβη και περιμένω να την φτιάξουν (λογικά ένα τζιμάνι τεχνικός βραχυκύκλωσε 2η γραμμη μαζί με την δική μου. ) ελπίζω να φτιαχτεί άμεσα γιατί αλλιώς πρέπει να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να είμαι στον αγώνα!!!
Πάνο ξεκίνα στίντς!!!! να εισαι και εσυ ready
Εκτός οτι είμαι ακόμα δουλειά με πρόβλημα...
Στο σπίτι ΔΕΝ εχω τηλέφωνο/Internet Εχω δηλώσει την βλάβη και περιμένω να την φτιάξουν (λογικά ένα τζιμάνι τεχνικός βραχυκύκλωσε 2η γραμμη μαζί με την δική μου. ) ελπίζω να φτιαχτεί άμεσα γιατί αλλιώς πρέπει να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να είμαι στον αγώνα!!!
Πάνο ξεκίνα στίντς!!!! να εισαι και εσυ ready
Ναι οντως Πανο αν εχεις χρονο και ορεξη ξεκινα προπονηση με το XFR για να ειμαστε σιγουροι.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...