27.11.10 - Race 1 - 12h Kyoto National Rev.

NikosKdr
Site Admin

27.11.10 - Race 1 - 12h Kyoto National Rev.

Post by NikosKdr » Wed Sep 22, 2010 6:27 pm

Image

Kyoto National Reverse [KY2R]

Απαιτηση: Τουλαχιστον 75 laps στο combo για καθε συμμετεχοντα.
Σημειωση: Γενικοι κανονες
  • Ημερομηνια αγωνα: 1ος αγωνας / 27 Νοεμβριου 2010
  • GMT 06.00: Server OPEN
  • GMT 07.00: Εκκινηση 12ωρου αγωνα
  • Υποχρεωτικο pitstop & αλλαγη οδηγου
  • Μεγιστος αριθμος ομαδων 24
  • Νo lag lap & Νo restart
  • Ανακοινωση του αγωνα
  • DoP Site

Το εχουμε ξανατρεξει το combo στο περσινο DoP οποτε εχουμε δεδομενα. Χρονος υπαρχει, απλα επειδη πεφτει σε περιεργη περιοδο δεν μπορω να ξερω απο τωρα αν ειμαι διαθεσιμος.

Metalass

Re: 27.11.10 - Race 1 - 12h Kyoto National Rev.

Post by Metalass » Thu Sep 23, 2010 11:22 am

Καλά είναι πολύ ζώα oι Burnout Crew... Αντί να φτιάξουν τους τόσους κανόνες που λείπουν από τον θεσμό, κάθονται και μου γραφουν ότι το pitstop είναι υποχρεωτικό, σε 12h αγώνα :p

CBR929

Post by CBR929 » Thu Sep 23, 2010 1:06 pm

Xaxaxaxaxaxa
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Thu Sep 23, 2010 2:24 pm

εδω σου λενε οτι πρεπει να εισαι πανω απο 16 χρονων για να τρεξεις!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη πως θα το τσεκαρουν;;;; Θα στειλουμε πιστοποιητικο γεννησης μαζι με την αιτηση της ομαδας;;;;;
Το ιδιο θεμα ειχαμε και περσι Χρηστο αν θυμασαι και γελουσαμε!!!! Αλλα οπως και να χει το διασκεδασαμε και περασαμε καλα.....

edit: Ξαναδιαβασα στο περσινο θεμα την post-race περιγραφη σου.......Ολα τα λεφτα!!!!

beastie74

Post by beastie74 » Tue Nov 02, 2010 10:41 pm

Λοιπόν. Εχουμε βάλει 2 ομάδες με τον Νίκο για να δούμε και τις πιθανές συμμετοχές (υπάρχει και το MoE για κάποιους).

Έχουμε ήδη δει 2-3 αυτοκίνητα και ο Νίκος έριξε και την ιδέα XFR στην 2η κατηγορία. Να δούμε που είμαστε και αν υπάρχει ενδιαφέρον για 1 ή 2 ομάδες και σε τι αυτοκίνητα? 1ος αγώνας είναι σε 3 εβδομάδες.
Image

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed Nov 03, 2010 1:40 am

Οπως ειπα και σε καποιους στο ventrilo το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι να αποφασισουμε απο κοντα την κυριακη που θα συναντηθουμε. Εγω για αυτο το combo πιστευω οτι υπαρχουν μερικες εναλλακτικες:
1) Κλασικη επιλογη FXR, ετοιμο setup απο περσι/data/replay/στρατηγικη, unrestricted, δεν εχουμε να ανησυχουμε για γρηγοροτερες κατηγοριες.
2) FZR, δεν ξερω ποσο καλοδουλεμενο ειναι αυτο το WR αλλα με τον Κωστα και τον Πανο σε ενα βραδινο δοκιμων κινηθηκαμε στα +3,5 sec απο το WR και οι τρεις μας στο ευκολο.
3) XFR, εχω ενα setup με ονομα ky2r_kaynd δεν ξερω απο που και ποτε το πηρα αλλα σε αυτη την πιστα το αμαξι δεν δειχνει καθολου δυστροπο οπως στη FE και ειναι ευχαριστο στην οδηγηση, υστερει σε σχεση με το UFR κατα 0.3sec σε επιπεδο WR 1.47.35 - XFR - Karolis ---- 1.47.03 - UFR - Karolis

Varwnos

Post by Varwnos » Wed Nov 03, 2010 10:09 am

1)Το FXR είναι όντως μία βολική επιλογή ειδικά όταν υπάρχει και backround. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα πρέπε είτε μας αρέσε είτε όχι να αλλάξουμε αυτοκίνητο.
Όσον αφορά το MoE αφενώς δε ξέρουμε αν θα μας δεχτούν και αφετέρου δε ξέρουμε μετά τα δεδομένα που συγκέντρωσαν από τους testraces αν θα αλλάξουν κάτι ή όχι. Σε περίπτωση που δεν αλλάξουν τίποτα στη καινούργια μεγάλη κατηγορία το FXR έχει πλησιάσει λίγο σε επιδόσεις αλλά δύσκολα χτυπάει κάτι καλό στα ίσα ακόμα. Συν το γεγονός ότι απ΄όσο είδα στα testraces δεν είχε πέσει και κάνα λιώσιμο τρελλό επομένως και οι διαφορές που είδαμε να μην είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές οπότε και οι διαφορές μεγαλύτερες.
Στην δεύτερη κατηγορία που μοιάζει με την unrestricted οι διαφορές είναι και πάλι πολύ μεγάλες και ουσιαστικά με FXR δε μπορείς να κυνηγήσεις κάτι στα ίσα αλλά να υπολογίζεις και πάλι να κινείσαι εσύ στο απόλυτο όριο ( αναλόγως των συνθηκών ) και αν συνωμοτήσουν και όλοι οι πλανήτες να πάρεις κάτι θετικό.
Στην τρίτη κατηγορία τη μέχρι πρότινος GT2 δε ξέρω αλλά δε βλέπω το λόγο να έχε αλλάξε κάτι δραματικά.
2)Τα +3,5 sec από το WR δε ξέρω σε τι χρόνο μεταφράζονται. Εγώ για παράδειγμα τη τελευταία βδομάδα που έχω ασχοληθεί έχω PB 1.36.86 τη στιγμή που πέρισυ στον αγώνα αυτό το χρόνο τον είχαν με το καλημέρα και συνεχως έπεφταν από εκεί και κάτω τουλάχιστον 2 sec ακόμα. Επίσης το ότι πιάνει κάποιος ένα χρόνο εύκολα ( το +3,5 για παράδεγμα ) δε σημαίνει οπωσδήποτε ότι θα πέφτεις γεωμετρικά ...μπορεί για παράδειγμα το +2,5 να είναι το ταβάνι κάποιου επομένως οι αριθμοί εδώ δε λένε και πολλά.
3)Η επιλογή XFR ή UFR πρέπει να γίνει προσεκτικά. Κανένα από τα 2 δεν είναι ιδιαίτερα δύστροπο. Η περίπτωση του 16ωρου ήταν ιδιαίτερη λόγω πίστας κυρίως. Και τα 2 αυτοκίνητα έχουν ιδιαίτερότητες πάντως αν φτάσε κάποιος να κινείται κοντά στο όριο τους κυνηγώντας να πάρει ότι μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι σε πίστες με μεγάλες ευθείες το XFR είναι αξιόμαχο και μάλλον υπερτερεί ελαφρώς αλλά όλες τις υπόλοιπες υστερεί σημαντικά. Επομένως πρέπει να τα δοκιμάσουμε σε όλα τα combo και να δούμε που θα καταλήξουμε αν είναι μέσα στις επιλογές μας αυτά τα αυτοκίνητα.

Επομένως μπορούμε να αποφασίσουμε από κοντά τη Κυριακή αλλά όσα περισσότερα δεδομένα έχουμε συλλέξει τόσο πιο κοντά θα έμαστε σε μία πιο σωστή και στα μέτρα μας επιλογή.

kaynd

Post by kaynd » Sat Nov 06, 2010 6:03 pm

Napster wrote: 2) FZR, δεν ξερω ποσο καλοδουλεμενο ειναι αυτο το WR αλλα με τον Κωστα και τον Πανο σε ενα βραδινο δοκιμων κινηθηκαμε στα +3,5 sec απο το WR και οι τρεις μας στο ευκολο.
Μια σημείωση. Σε αυτή τη πίστα (πολύ ευθεία και oval) τα +3,5sec απ το WR είναι "πολύ πράμα". Είμαι υπέρ της οποιασδήποτε επιλογής αυτοκίνητου σας βολεύει ή σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Απλά να μη τρέφουμε αυταπάτες για ευκολία. Σε κάθε περίπτωση θέλει πολύ προσπάθεια για ένα αξιοπρεπές γυρολόγιο.

Όσο για το XFR πιστεύω ότι πράγματι είναι μια πιστά όπου θα βγάζει σχετικά εύκολα ικανοποιητικούς χρόνους, ίσως ευκολότερα απ το UFR. (Μεγαλύτερη ταχύτητα στα ανοιχτά κομμάτια και στο oval λογά της μεγαλύτερης ισχύος του XFR)

btw βλέπω θα τρέξετε 2 ομάδες αν δε κάνω λάθος. Ποιοί θα τρέξετε? Έχετε μαζευτεί αρκετοί?

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Sun Nov 07, 2010 1:06 am

Δεν εχουμε μαζευτει ακομα αν τελικα δεν μαζευτουμε ατομα για δυο ομαδες θα καταληξουμε σε μια. Οσο για το +3,5 απο WR το ειπα περισσοτερο για να δοσω τη διασταση των πραγματων και την ευκολια που φτασαμε μεχρι εκει. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι ταβανι η με ποση ευκολια μπορει να κατεβει χαμηλοτερα απλα αυτο προεκυψε με χαλαρη ενασχοληση και σχετικα ευκολα. επειδη κακα τα ψεματα το καψιμο ειναι αυτο που φερνει αποτελεσμα φανταζομαι οτι 1 sec ακομα μπορει να κατεβει πραγμα που κατα τη γνωμη ειναι καλο γυρολογιο για τους πιο απειρους απο εμας μιας και απ'οτι φαινεται οι πιο γρηγοροι (βλ. Γιωργος αντρεας κτλ) θα ασχοληθουν με ΜοΕ και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σε θεση να βοηθησουν - τρεξουν. Προς το παρον ειμαστε ο Κωστας ο Πανος και εγω.

kalabas

Post by kalabas » Thu Nov 11, 2010 2:06 am

Ανέβασα ένα σετ που είχα και με βόλεψε αμέσως σχετικά με τα άλλα, είναι με ρ3 και ίσως με λίγο κούρδισμα μας κάνει και για τον αγώνα.

Το σετ είναι για XRR. Επίσης θα ήταν καλό να αποφασίσουμε από τώρα με τί αμάξι θα τρέξουμε ώστε να έχουμε χρόνο για προπόνα.
Image
Image

Post Reply