Χρονια πολλα
Χρονια πολλα
Με της ευκαιρία της επιστροφής μου εχτές να ευχηθώ σε όλους χρονιά πολλά και καλό Πάσχα.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Re: Χρονια πολλα
Καλώς όρισες κατ αρχήν.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή σου Γιώργο ότι ποθείς και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους.
Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά, έχουν δεν έχουν ονομαστική εορτή, έχω πολύ.......... καιρό να περάσω έστω και για ένα γεια.
Πιστεύω να μην με έχετε παρεξηγήσει αλλά το τιμόνι έχει μπει για τα καλά στην ντουλάπα και πρώτο λόγο έχει η σχολή.
Αν κανονίσετε κανένα καφεδάκι στείλτε κανα μήνυμα να τα πούμε απο κοντά.
Πιστεύω να μην με έχετε παρεξηγήσει αλλά το τιμόνι έχει μπει για τα καλά στην ντουλάπα και πρώτο λόγο έχει η σχολή.
Αν κανονίσετε κανένα καφεδάκι στείλτε κανα μήνυμα να τα πούμε απο κοντά.
Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο.
Πάνο Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή
Πάνο Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή
Χριστός Ανέστη. Ζούμε σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς σε όλα τα επίπεδα ( οικονομικά-ηθικά-κοινωνικά ).
Εύχομαι ωστόσο ολόψυχα στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μας ομαδικά ό,τι καλύτερο επιθυμείτε.
Εύχομαι ωστόσο ολόψυχα στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μας ομαδικά ό,τι καλύτερο επιθυμείτε.
-
vourliotis
Αληθώς Ανέστη. Χρόνια Πολλά!
Να είστε καλά εσείς, η οικογένεια σας και οι φίλοι που αγαπάτε και μακάρι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας.
Να είστε καλά εσείς, η οικογένεια σας και οι φίλοι που αγαπάτε και μακάρι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας.
Χρονια πολλα παιδια σε ολους και χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν ή γιορταζουν.
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά σε όλους και εύχομαι κάθε σας επιθυμία να πραγματοποιηθεί.
Γιώργο χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή
Γιώργο χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή