6ος αγώνας: 6 hours of Kyoto Nat: May 7th, 14:00 UTC
6ος αγώνας: 6 hours of Kyoto Nat: May 7th, 14:00 UTC
Γυρισα νωρις (σχετικα) λογω τεχνικων προβληματων που μας χαλασαν την εξοδο και κριμα που δεν βρηκα κανεναν online, ουτε τον Αντρεα(!!!!) και επειδη ειμαι καλο παιδι και εξυπηρετικος ειπα να βαλω το replay απο τον περσινο αγωνα ΜοΕ για οποιον θελει να το μελετησει.
MoE 2009-2010 Race και το αντιστοιχο link απο την spdo.
MoE 2009-2010 Race και το αντιστοιχο link απο την spdo.
Re: 6ος αγώνας: 6 hours of Kyoto Nat: May 7th, 14:00 UTC
Άμα το ήξερα θα με έβρισκες. Κατά τις 1.30 έκλεισα τελικά προσπαθώντας να βγάλω την ένταση του αγώνα από πάνω μου και να μασουλήσω και τίποτα που μέχρι εκείνη τη στιγμή το είχα απλώς .... ξεχάσει.
Πάντως όταν φύγατε και μετά μου έδωσε μέσα στον σέρβερ 2 σετ γι αυτό το combo ο boothy. Το ένα είναι κάποιου άλλου από GTAL και το άλλο race set προφανώς από κάποιον προηγούμενο ή τον περσινό αγώνα. Τα σετ έχουν ανέβει στην original μορφή τους οπότε αλλάξτε απλά το restriction ( θέλουν αλλαγή τα φρένα και η 6η τουλάχιστον στο race set )
Πολύ καλή η κίνηση σου να έχουμε έτοιμα link πληροφοριών διαθέσιμα απλά και γρήγορα
Πάντως όταν φύγατε και μετά μου έδωσε μέσα στον σέρβερ 2 σετ γι αυτό το combo ο boothy. Το ένα είναι κάποιου άλλου από GTAL και το άλλο race set προφανώς από κάποιον προηγούμενο ή τον περσινό αγώνα. Τα σετ έχουν ανέβει στην original μορφή τους οπότε αλλάξτε απλά το restriction ( θέλουν αλλαγή τα φρένα και η 6η τουλάχιστον στο race set )
Πολύ καλή η κίνηση σου να έχουμε έτοιμα link πληροφοριών διαθέσιμα απλά και γρήγορα
Με το rc_booth setup εχω θεμα με τις θερμοκρασιες των πισω ελαστικων. Στον 10~11 γυρο το εσωτερικο των ελαστικων ειναι καταπρασινο και τα πελματα ειναι κοκκινα χωρις να υπαρχει τροπος να τα κρυωσω ουτε στο κομματι του oval. Μεχρι αυτο το σημειο γυρναω στο .42.low~.42.00
Μεχρι στιγμης με εχει βολεψει κατα 90~95% το απλο setup του booth με μικρη αλλαγη στις μπροστινες αντιστρεπτικες προς τα πανω. Οπως και να εχει δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω stint λογω των πισω ελαστικων. Το παλευω ακομα. Το βραδακι ειμαι για stint για οποιον εχει χρονο.
Μεχρι στιγμης με εχει βολεψει κατα 90~95% το απλο setup του booth με μικρη αλλαγη στις μπροστινες αντιστρεπτικες προς τα πανω. Οπως και να εχει δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω stint λογω των πισω ελαστικων. Το παλευω ακομα. Το βραδακι ειμαι για stint για οποιον εχει χρονο.
Ναι το βραδάκι είναι ωραία να γίνει ένα στιντάκι. Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα είμαι διαθέσιμος. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με τα πίσω ελαστικά - τουλάχιστον όχι πάντα. Στις λίγες φορές που έχω είναι καθαρά δικό μου λάθος αφού παρασύρομαι και το ντριφτάρω χωρίς να κερδίζω τίποτα απολύτως σε χρόνο. Αντιθέτως χάνω. Πάντως ένα replay σου Νίκο θα ήταν πολύ καλή κίνηση να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε αφού αποδεδειγμένα το σετ αντέχει. Παραθέτω ένα δικό μου για να συγκρίνεις. replay
Με την ευκαιρία εμένα και στο προηγούμενο combo αλλά και σε αυτό με βοήθησε το replay του περσινού αγώνα να διορθώσω κάποιες γραμμές και να βρω κρυμμένο χρόνο.
Με την ευκαιρία εμένα και στο προηγούμενο combo αλλά και σε αυτό με βοήθησε το replay του περσινού αγώνα να διορθώσω κάποιες γραμμές και να βρω κρυμμένο χρόνο.
Που ειμαστε ολοι χαμενοι 4 μερες πριν τον αγωνα;;;;; Εχουμε καμια προοδο η μπα;;;;;
Απο σημερα αραιωνω εγω και ειμαι μεσα.Για να μαζευομαστε
Απο σημερα αραιωνω εγω και ειμαι μεσα.Για να μαζευομαστε
Κι εγώ μετά από ένα εφιαλτικό 15θήμερο σήμερα νιώθω σε κατάσταση να οδηγήσω. Μόλις επιστρέψεις σπίτι Νίκο βρες με Ts να οργανωθούμε. Είχα φτάσει σε κάποιο στάδιο ένα σετ που δούλευα αλλά χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο και όση βοήθεια μπορείτε να δώσετε.
Παιδιά σήμερα το βράδυ είναι τα 2α δοκιμαστικά και κατά συνέπεια και η λήξη προθεσμίας δήλωσης οδηγών που θα πάρουν μέρος στον αυριανό αγώνα.
Τα δοκιμαστικά θα τα κάνω εγώ. Πάντως μην ελπίζετε και σε καμιά τρομερή επίδοση. Μέχρι στιγμής φλερτάρω με το 41 ξερό ( το έχω πιάσει ευκαιριακά κάποιες φορές ) και δε μπορώ με τίποτα να πέσω κάτω από αυτό.
Οι οδηγοί που θα δηλωθούμε λογικά είμαστε εγώ, Νίκος, Γιώργος, Κριτόλαος. Αν υπάρχει θέμα με κάποιον από εμάς τους 4 και δεν είμαστε διαθέσιμοι τις ώρες του αγώνα πείτε το να δούμε τι θα κάνουμε.
Κριτόλαε αν έχεις χρόνο σήμερα και όσο πιο νωρίς μπορέσεις μίλησέ μου msn,ts ή εδώ. Πρώτον γιατί σε θέλω το βράδυ στον σέρβερ σαν παρατηρητή και δεύτερον γιατί θέλω τα φώτα σου σε κάποιες λεπτομέρειες περί σετ που παιδεύομαι αλλά δε βρίσκω ικανοποιητική λύση.
Τα δοκιμαστικά θα τα κάνω εγώ. Πάντως μην ελπίζετε και σε καμιά τρομερή επίδοση. Μέχρι στιγμής φλερτάρω με το 41 ξερό ( το έχω πιάσει ευκαιριακά κάποιες φορές ) και δε μπορώ με τίποτα να πέσω κάτω από αυτό.
Οι οδηγοί που θα δηλωθούμε λογικά είμαστε εγώ, Νίκος, Γιώργος, Κριτόλαος. Αν υπάρχει θέμα με κάποιον από εμάς τους 4 και δεν είμαστε διαθέσιμοι τις ώρες του αγώνα πείτε το να δούμε τι θα κάνουμε.
Κριτόλαε αν έχεις χρόνο σήμερα και όσο πιο νωρίς μπορέσεις μίλησέ μου msn,ts ή εδώ. Πρώτον γιατί σε θέλω το βράδυ στον σέρβερ σαν παρατηρητή και δεύτερον γιατί θέλω τα φώτα σου σε κάποιες λεπτομέρειες περί σετ που παιδεύομαι αλλά δε βρίσκω ικανοποιητική λύση.
Λείπω από το πρωί και επέστρεψα πριν κανένα 20λεπτο σπίτι. Τώρα είδα το ποστ αυτό. Όσο για έμενα, εννοείται ότι ούτε για πλακά δεν είμαι για τον αγώνα. Απλά μπαίνω σαν τέταρτο username...
[edit]
Μόλις έμαθα απ τον Ανδρέα ότι οι υπόλοιποι είναι περίπου στην ίδια φάση με έμενα
Οπότε ότι κάτσει αύριο… έκατσε. Μπορεί να τρέξω κι εγώ σε στιλ pick up race αν δε βγαίνει ο χρόνος σε κάποιον άλλο.
[edit]
Μόλις έμαθα απ τον Ανδρέα ότι οι υπόλοιποι είναι περίπου στην ίδια φάση με έμενα
Οπότε ότι κάτσει αύριο… έκατσε. Μπορεί να τρέξω κι εγώ σε στιλ pick up race αν δε βγαίνει ο χρόνος σε κάποιον άλλο.
Εμεινα χωρις internet για σημερα αλλα τωρα φαινεται να παιζει κανονικα. Στην απαντηση που ελαβα απο τη forthnet ειπαν οτι δεν εντοπιζουν καποιο προβλημα στη γραμμη μου. Εγω ολες τις ωρες του αγωνα ειμαι διαθεσιμος.
Οκ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο κατά τις 11,30 θα είμαι ξύπνιος και κάπου εκεί περιμένω και Κριτόλαο. Κάναμε και κάποιες αλλαγές στο σετ και βελτιώθηκε πολύ σε κάποια σημεία. Οπότε θα τα πούμε και "από κοντά".
Τα Qual απ ότι βλέπω δε τα έχουν ανεβάσει ακόμα αλλά λογικά ξεκινάμε πρώτο XRR. Απλά τώρα δε μπορώ να υπολογίσω σε πια θέση του grid. Θα το δούμε το πρωί κι αυτό.
Τα Qual απ ότι βλέπω δε τα έχουν ανεβάσει ακόμα αλλά λογικά ξεκινάμε πρώτο XRR. Απλά τώρα δε μπορώ να υπολογίσω σε πια θέση του grid. Θα το δούμε το πρωί κι αυτό.