HRteam paypal account
1ος Αγώνας 12 Hours of Kyoto GP Long (4/12/2010)
Ποιά η γνώμη σας για το donation στο MoE για τα εξοδα του live streaming?
Re: 1ος Αγώνας 12 Hours of Kyoto GP Long (4/12/2010)
Κριτολαε νομιζω οτι το εχει δει ηδη ο γιωργος και εχει προχωρησει στο donation απο το account της ομαδας.
Re: HRteam paypal account
A ok οπότε δε τίθεται θέμα. Δεν ήξερα ότι έχει κανονιστεί.
Ακόμα και αν δε το έχει δει από εμένα δεν υπάρχει θέμα. Εξάλλου είναι τόσο μικρό το ποσό που είναι ανάξιο λόγου. Από την άλλη αν μπούμε στη λογική γιατί να πληρώσουμε για κάτι που μέχρι σήμερα προσφερόταν δωρεάν οι απαντήσεις είναι μάλλον πολλές. Εμένα μου κάνει προς τι παρόν εκείνη που λέει ...ότι πλέον κάτι γίνεται πιο σοβαρά και με μία δέσμευση, και ότι για κάτι που κάνουμε σαν ομάδα θα υπάρχει δεδομένα μία προβολή σε διάφορα μέρη ( στη λέξη μέρη μπορείτε να συμπεριλάβετε οτιδήποτε )
Πάντα σε συνάρτηση με το ποσό και με δεδομένο την εποχή που ζούμε δε διαφωνώ πουθενά. Τώρα αν εγώ είμαι ρομαντικός και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εδώ είμαστε την επόμενη φορά να μη δώσουμε τον οβολό μας.
Πάντα σε συνάρτηση με το ποσό και με δεδομένο την εποχή που ζούμε δε διαφωνώ πουθενά. Τώρα αν εγώ είμαι ρομαντικός και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εδώ είμαστε την επόμενη φορά να μη δώσουμε τον οβολό μας.
Εκανα μεσω paypal την ημερα που το ανακοινωσαν.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Αντρεα μιας και εκανες αναφορα στο "γιατι να πληρωσουμε για κατι που ηταν δωρεαν" νομιζω οτι φετος η διαφορα ειναι οτι θα εχει high definition stream αν καταλαβα καλα δηλαδη, απο την μια προχειρη ματια που εριξα στο θεμα του stream στο lfsforum.
Επανερχομαι στο θεμα του paypal μιας και οπως μου ειπε ο γιωργος φτανει η ληξη των LFS servers της ομαδας. Υπαρχει καποιο υπολοιπο στο λογαριασμο αλλα για να μην επιβαρυνθει παλι ο γιωργος μονος του το κοστος (η τελος παντων να μην το μοιραστουν παλι 2-3 ανθρωποι) να βαλουμε ολοι μας οτι μπορουμε.
Ακολουθουμε το λινκ εδω και παταμε κατω δεξια το "Personal" και το "Other" (εχει να κανει με τις κρατησεις που κανει το paypal στα ποσα γιαυτο το τονιζω) Συμπληρωνουμε στη διευθυνση "Το (Email)" βαζετε "[email protected]"
Ακολουθουμε το λινκ εδω και παταμε κατω δεξια το "Personal" και το "Other" (εχει να κανει με τις κρατησεις που κανει το paypal στα ποσα γιαυτο το τονιζω) Συμπληρωνουμε στη διευθυνση "Το (Email)" βαζετε "[email protected]"
Πλησιαζει στη ληξη του το domain της ομαδας οπως και η συνδρομη του webspace. Εχω να θεσω μερικα καιρια ερωτηματα πριν συνεχισω την σκεψη μου. Δεδομενου της καταστασης αυτη τη στιγμη που βρισκομαστε ολοι μας και τον ελαχιστο χρονο που ασχολουμαστε πλεον με το LFS (και γενικως με τα διαφορα sim) οπως επισης και οτι σιγα σιγα ενας ενας αρχιζουμε και σκορπιζουμε για διαφορους λογους ρωταω 2 πραγματα. Συνεχιζουμε οπως ειμαστε με 100% λειτουργικοτητα, πραγμα που σημαινει οτι το ετησιο κοστος ειναι περιπου 60-70€ η μεταφερομαστε σε πιο οικονομικο πακετο με λιγοτερο χωρο και λιγο περιορισμενες δυνατοτητες (μιλαμε περιπου για 10-15€ διαφορα). Ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο πακετο που εχουμε τωρα ειναι παρα πολυ απο θεμα χωρου απλα το ειχαμε επιλεξει γιατι εδινε περισσοτερες βασεις δεδομενων απο το πιο οικονομικο με το σκεπτικο οτι θα βαζαμε επανω διαφορα πραγματα οπως πχ το setupstation τον tracker του airio, file manager κλπ. Πλεον τα πακετα εχουν γινει πιο οικονομικα απο οτι ηταν 2 χρονια πριν και πιο πληρη οποτε εχουμε περισσοτερες επιλογες. Επιπλεον ετσι οπως εχουν τα πραγματα δεν χρησιμοποιουμε ουτε τα μισα απο αυτα.
Υπαρχει ενα υπολοιπο περι τα 35-40€ στο paypal account της ομαδας οποτε μας λειπουνε περιπου αλλα τοσα για την ετησια συνδρομη. για αλλη μια φορα σημειωνω οτι δεν υποχρεωνουμε κανενα να συνεισφερει. Οτι μπορουμε κανουμε ολοι μας.
Υπαρχει ενα υπολοιπο περι τα 35-40€ στο paypal account της ομαδας οποτε μας λειπουνε περιπου αλλα τοσα για την ετησια συνδρομη. για αλλη μια φορα σημειωνω οτι δεν υποχρεωνουμε κανενα να συνεισφερει. Οτι μπορουμε κανουμε ολοι μας.
Κατά τη γνώμη μου συνεχίζουμε όπως έχουμε. Άσχετα αν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαστε σκόρπιοι. Η διαφορά του πλήρους από το λίγο μικρότερων δυνατοτήτων νομίζω είναι αμελητέα, συν του ότι το ίδιο γρήγορα που σκορπάμε μπορεί και να μαζευτούμε ανά πάσα στιγμή.
Προτιμώ να περισσεύει παρά να λείπει χώρος ή οτιδήποτε άλλο.
Varwnos wrote:Κατά τη γνώμη μου συνεχίζουμε όπως έχουμε. Άσχετα αν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαστε σκόρπιοι. Η διαφορά του πλήρους από το λίγο μικρότερων δυνατοτήτων νομίζω είναι αμελητέα, συν του ότι το ίδιο γρήγορα που σκορπάμε μπορεί και να μαζευτούμε ανά πάσα στιγμή.
+1
για 10-15ε νομιζω δεν αξιζει.
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy