Honda HSV??? Έπος! Weather και night racing? ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Bill όσο αφορά τα λεφτά: Η ετήσια συνδρομή είναι καλή τιμή αν δεις τι έχουνε φτιάξει, σου προσφέρει μια απίστευτη πλατφόρμα για sim racing η οποια κάνει το LFS Mario Kart... Με το δίκιο τους ζητάνε συνδρομή κατά την άποψη μου, γιατί το αναβαθμίζουν συνεχώς και γενικώς δεν κάνουν μισές δουλειές.Το αρχικό content φτάνει για να γίνεις από Rookie -> Class D και αργότερα Class C. Στο Class C πλέον πρέπει να αγοράσεις τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο και μερικες πιστες, οι οποιες είναι όλες γαμηστερες και πραγματικές. Δεν σε αναγκάζει κανένας βεβαια να συμμετάσχεις active σε πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα... άρα δεν είναι αναγκη να αγοράσεις και πολύ content.
αν αγοράσεις πάνω από 3 αμάξια/πιστες με την μια σου δίνει έκπτωση, αν αγοράσεις 6 με την μια σου δίνει παραπάνω έκπτωση.Με την έκπτωση των 6 (20 %) τα αμάξια που πήρα είναι 7,3 € το ένα, και οι πιστες 9,19 €. Σύνολο είναι 49,64 €, δεν τα θεωρώ πολλά. Για το Toca Racing 2 κάποτε είχα δώσει 85 μάρκα (40 €) στο media markt

.
Έχει χίλιες φορες καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι, ωραία γραφικά, ωραίο sound, ωραίο network code (τα Ping είναι λίγο τραγικά λόγο τον Servers στην Αμερική), σόβαρο Damage Model, και ότι άλλο χρειάζεσαι όπως aonio, spotter, κτλ υπάρχει ήδη μέσα στο sim. Oτι ηλιθιότητα έχω μισήσει στο Concept του LFS τόσα χρονια, την έχουν καταργήσει στο iracing η έχουν βρει ένα καλύτερο τρόπο για να λύσουν ένα κοινό πρόβλημα.
Στο Iracing me to Safety Rating έχουν καταφέρει να προσθέσουν τον φόβο του "Ox θα σπάσω το αμάξι, ας μην του χωθώ καλύτερα μέσα στην eau rouge" που υπάρχει στην πραγματικότητα, πράγμα που σπανια το έβλεπα στο LFS. Αυτός ο φόβος βοηθάει το real feel τις υπόθεσης, προσωπικά με κάνει να αισθάνομαι ότι πραγματικά τρέχω αγώνα όταν είμαι στο Iracing. Δύσκολα πιστεύω θα δεις ντουμπλαρίσματα taliban τύπου LFS σε μεγάλο Endurance στο Iracing. Μια καλή ζημια στο αμάξι θα σου κοστίσει 10 λεπτά επισκευές στα pit, και μπορεί να μην ξαναφτιάξει ποτέ το αυτοκίνητο... Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν βλάκες wreckers, αλλα είναι σαφώς λιγότεροι από το LFS.
Και το καλυτερο ? Ότι ώρα μπεις τρέχεις αγώνα με αρκετό κόσμο μεσα, αρκεί να έχεις το content.
Αλλα όσα και να πούμε αν δεν το δοκιμάσεις και τρέξεις αγώνες για να το ζήσεις, δεν θα καταλάβεις την τεράστια διαφορα ποιότητας στο sim.