Γεια σας

NickAtsi

Γεια σας

Post by NickAtsi » Sun Apr 21, 2013 11:19 pm

Καλησπερα και απο μενα.
Νικος Ατσιδακος λεγομαι. Ειχα την ευκαιρια να γνωριστω με τον Νικο Κουντουρακη, απο κοντα στο χωρο του VRT formula (vrt.gr).

Ήμουνα μέλος στην GVR από το '08 και για μια χρονια αγωνιστικό μέλος του με nickname Nick.Σκεφτόμουνα να αναλάβω την διαχείριση τις GVR αλλα μετά από πολύωρες σκέψεις αποφάσισα να μην φτιάξω ακόμα μια αγωνιστική ομάδα διότι το ενδιαφέρον του Έλληνα Simracer έχει πέσει κατακόρυφα και σίγουρα θα πήγαινε πάτο.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω κάτι το οποιο θα φέρει και άλλες Ελληνικές ομάδες/πρωταθλήματα στο παρασκήνιο τις Simracing κοινότητας.Το σκεπτικό μου είναι να ξαναμαζέψουμε πάλι τους Έλληνες Simracers όχι στην δικια μου κοινότητα αλλα μέσω τις δικιάς μου προσπάθειας (μιας και είμαι ο μονος διαχειριστής) που εκτος ότι να επαναφέρει τους Έλληνες στο Simracing αλλα να τους δώσουμε το κίνητρο ώστε να φτιάξουν και αυτοί τα δικά τους πρωταθλήματα σαν αυτό που τρέχει η F1Αxion.gr.

Επειδή έχω μιλήσει με τους διαχειριστές τις F1Αxion και επειδή το Live Stream βοηθάει σε όλη αυτή την διαδικασία είπαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε Live αναμεταδόσεις με σχολιαστές για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του Έλληνα.Μίλησα και με τον Νίκο και του είπα ότι άμα πάει καλά το Live με την F1Axion αν θέλετε και εσείς να κάνουμε και για την HRTeam.

Θα ήθελα να ρωτήσω με την ευκαιρία αν θα ήθελε κανένας από τα μέλη να εκτέλεση χρέη speaker μιας και εγώ θα έχω τις κάμερες.

Το δικό μου Site μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση http://greeksimnews.gr ,στο Facebook http://facebook.com/GreekSimNews όπως και στο Youtube http://youtube.com/GreekSimNewsTV

Καλη μας συνυπαρξη.
https://SecreLocal.com - Trusted Girls Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Video Call Dating

NikosKdr
Site Admin

Re: Γεια σας

Post by NikosKdr » Mon Apr 22, 2013 3:34 pm

Σε καλωσοριζω και απο εδω Nick εχουμε πει πολλα απο κοντα ετσι και αλλιως. Για το live stream σου ειπα οτι αν χρειαστεις βοηθεια μου λες και ολο και καποιος αλλος εδω μεσα θα ενδιαφερεται!
Γενικα ειμαστε που ειμαστε λιγοι οι ελληνες simmers εχουμε σπασει και σε 2-3 sims οποτε ολες οι κοινοτητες εχουν λιγα μελη. Οπως καταλαβες εδω μεσα παλευουμε σε κλιμα παρεας γιαυτο και δεν θα δεις πολλες συζητησεις στο forum μιας και τα περισσοτερα τα λεμε live καθε απογευμα σχεδον στο teamspeak. Καλως ορισες λοιπον.

Metalass

Post by Metalass » Tue Apr 23, 2013 2:45 am

Welcome Νίκο. Είμαι αρκετά παρλαπίπας αλλα η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και για να γίνει ένα stream σωστά θέλει τουλάχιστον 3 άτομα να το δουλεύουν ταυτοχρόνως. Για να βοηθήσει κανεις με την αναμετάδοση τι ακριβώς χρειάζεται? Το RFactor και λογικά Teamspeak φαντάζομαι?

NickAtsi

Post by NickAtsi » Tue Apr 23, 2013 9:22 am

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Metalass δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το rFactor διότι ο Dedi Server είναι αγορασμένος και έτσι τρέχει σε virtual Server.Το stream γίνετε και αυτό σε Virtual Server πιθανότατα από το Simrace.tv οπότε δεν χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι,απλά μπαίνεις στο pc που σου δίνουν και από εκεί μέσα τα κάνεις όλα.Ελπίζω να σε κάλυψα.
https://SecreLocal.com - Trusted Girls Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Video Call Dating

beastie74

Post by beastie74 » Tue Apr 23, 2013 1:14 pm

Γεια σου Νίκο, Τα είπαμε λίγο από κοντά όταν είχατε τα προκριματικά sessions.
Καλό ξεκίνημα με το Greek Sim News και μακάρι να έχει ανταπόκριση από το "δύσκολο" κοινό των Sims.
Δώστε μικρόφωνο στον χρήστο (metalass) και ασ' τον να ρολλάρει...
Image

Varwnos

Post by Varwnos » Tue Apr 23, 2013 2:29 pm

Καλώς σε και από εμένα Νίκο. Δε θυμάμαι αν τα είχαμε πει παλαιότερα αλλά δεν έχει και σημασία. Αυτά τα δημοσιοσχετιστικό-τεχνικο-αναμεταδοτικά θέματα θα τα βρεις καλύτερα με τους από πάνω. Δεν είναι ο τομέας μου. Ωραία και οργανωμένη η προσπάθεια και μακάρι να φέρει αποτελέσματα.

Metalass

Post by Metalass » Tue Apr 23, 2013 2:56 pm

Ανδρέα θα σε κάνουμε σύμβουλο/expert με το ζόρι :D

Varwnos

Post by Varwnos » Tue Apr 23, 2013 2:57 pm

Metalass wrote:Ανδρέα θα σε κάνουμε σύμβουλο/expert με το ζόρι :D
Μη !! Όχι !! Δε θέλω σου λέω !!!

Πότε??? Πότε???

NickAtsi

Post by NickAtsi » Wed May 01, 2013 10:20 am

Καλό μήνα παιδιά,τελικά βρέθηκε Άνδρας Εκφωνητής και λέω Άνδρας εκφωνητής γιατί θα έχουμε και 2 γυναικείες παρουσίες ως εκφωνήτριες,μια είναι η κοπέλα ενός παιδιού από την F1Αχιον και η άλλη κοπέλα είναι η γαμάτη,ταλαντούχα,η the best, ή, ή, ή, ή, ή, ή, .......... γκούχου γκούχου :D κοπέλα μου χαχαχα.Μένουν κάποιες λεπτομέρειες να γίνουν και ελπίζω στον επόμενο το πολύ μεθεπόμενο αγώνα τις F1Αχιον να ξεκινήσουμε τα test lives.Αν κάποιος θέλει να μπει σαν εκφωνητής κανένα πρόβλημα.

Varwnos

Post by Varwnos » Wed May 01, 2013 11:19 am

Καλό μήνα και σε εσένα. Άντε και καλή αρχή :). Κράτα μας ενήμερους.

Υ.Γ.
NickAtsi wrote:Καλό μήνα παιδιά,τελικά βρέθηκε Άνδρας Εκφωνητής και λέω Άνδρας εκφωνητής γιατί θα έχουμε και 2 γυναικείες παρουσίες ως εκφωνήτριες,μια είναι η κοπέλα ενός παιδιού από την F1Αχιον και η άλλη κοπέλα είναι η γαμάτη,ταλαντούχα,η the best, ή, ή, ή, ή, ή, ή, .......... γκούχου γκούχου :D κοπέλα μου χαχαχα.Μένουν κάποιες λεπτομέρειες να γίνουν και ελπίζω στον επόμενο το πολύ μεθεπόμενο αγώνα τις F1Αχιον να ξεκινήσουμε τα test lives.Αν κάποιος θέλει να μπει σαν εκφωνητής κανένα πρόβλημα.

....είπαμε η κοπέλα σου το διαβάζει το forum ε? :P :P

Post Reply