Grand Touring Amateur League

Locked
Metalass

Grand Touring Amateur League

Post by Metalass » Tue Oct 13, 2009 10:18 am

Καλημέρα παίδες,

κάποιοι από εσάς θα έχουνε δει σίγουρα το Grand Touring Amateur League που διοργανώνει η New Dimension Racing Events. Πρόκειται για τρίωρους, εξάωρους και δωδεκάωρους αγώνες με μια μονο κατηγορια (GT2). Οι κανόνες δυστυχώς αποκλείουν οδηγούς με συμμετοχές σε ΜoE και IGTC(γιαυτο και το ονομάζουνε Amateur). Το πρόγραμμα ξεκινάει σε έναν μηνα, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουνε κλείσει δυστυχώς, αλλα απότι διαβάζω στο forum μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχη και να μπούμε σε waitlist, με πιθανότητες συμμετοχής(Στο accepted teams έχει 4 κενές θέσεις). Συγκεκριμένα γραφει ο Deko: After the deadline has passed, we will still accept new applications for the next few months, but any teams that apply after the deadline will be placed on a waiting list should we have no slots open until such time that their lot would come up when needing to hit up the waiting list.

Νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να διαφημιστούμε λιγάκι σε έναν τέτοιο θεσμό, να μαζέψουμε εμπειρίες σε rolling starts και Safety Cars και όλα τα ωραία του endurance racing.

Τα αρνητικά βεβαια είναι τα εξής: Δεν έχουμε την σιγουριά ότι όντως θα τρέξουμε, οι κανόνες μας αποκλείουν 5 από τους οδηγούς μας και ειδικά για τους μεγαλύτερους αγώνες ενδέχεται να μας λείπει το εργατικό δυναμικό. Επίσης για τα περισσότερα combo δεν διαθέτουμε κριτόλαογαμελάουα setups.

Τι λέτε λοιπόν? Υπάρχει κανεις από τους "nonMoE Drivers" που να ψήνεται για ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα που ομολογουμένως θα μας φάει αρκετό χρόνο? :)

Τι σκέφτονται οι Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Σύμβουλοι, Superadmins?

Discuss!

CBR929

Re: Grand Touring Amateur League

Post by CBR929 » Tue Oct 13, 2009 1:27 pm

Εχουμε ήδη kanei δήλωσή και δεν μας δέχθηκαν ως overqualified.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

beastie74

Post by beastie74 » Tue Oct 13, 2009 1:55 pm

οι 5 που δεν παίζουν είναι αν σκεφτώ σωστά
Γιώργος, Μπάμπης, Ανδρέας, Κριτ και λουκάς?

Οι υπόλοιποι μπορούμε να μπούμε σε αυτό το στυλ?
Εχουμε την όρεξη και το Commitment?
Image

CBR929

Post by CBR929 » Tue Oct 13, 2009 3:41 pm

Its too late now...
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...

T.R.A.N.E

Post by T.R.A.N.E » Wed Oct 14, 2009 3:01 pm

Σκ@τ@.... Εγω παντως ψηνομουν ασχημα, καθ'οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω ακομα τα χιλιομετρα για να τρεξω σε ΜΟΕ, θα ηταν μια καλη ευκαιρια να αγωνιστω εκει και να αποκτησω μια εμπειρια σε τετοιους αγωνες....
Image
Image

Metalass

Post by Metalass » Wed Oct 14, 2009 6:25 pm

Φιλε μάνο αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάνα δυο άλλους nonMoE οδηγούς δεν με εμποδίζει κανεις να κάνω ένα καινούργιο Application. Δουλειά μου είναι άλλωστε τα PR, τα ξέρω αυτά τα κόλπα, ειδικά με τους αμερικάνους... Το θέμα είναι να έχουμε μια βάση για να μην ψάχνουμε οδηγούς μετά, αν όντως βρεθεί ευκαιρία να τρέξουμε. Να δούμε και τι λένε οι υπόλοιποι και βλέπουμε.

NikosKdr
Site Admin

Post by NikosKdr » Wed Oct 14, 2009 6:28 pm

Count me in plz.

beastie74

Post by beastie74 » Wed Oct 14, 2009 7:55 pm

kai egw eimai 8etikos sto concept !!!! exoyme kai toys MoE na mas proponhsoyn (3eskisoyn)

einai gnwsto to periorismeno availability moy alla kai h megalh 8elhsh
Image

Metalass

Post by Metalass » Mon Oct 19, 2009 9:57 am

Ήλπιζα ότι θα υπάρξουν παραπάνω responses, και είναι κρίμα να στριμωχτούμε με λίγους οδηγούς σε έναν τέτοιο θεσμό που απαιτεί πολύ δουλειά, χωρίς να έχουμε καν την σιγουριά ότι θα συμμετάσχουμε. Aς είναι amateur δεν παύει να είναι θεσμός που θα επηρεάσει το reputation μας σαν ομάδα ειδικά σε φάσεις ΜoE. Δεν θέλω να πάρω στον λαιμό μου κανέναν από τους MoE οδηγούς μας(μου φτάσε η τούμπα εχθές :oops: ). Εύχομαι να βρεθεί κάποια ευκαιρία στο κοντινό μέλλον για Endurance. είμαι πλέον infected with the poison. :twisted:

Μέχρι προχθές γούσταρα το όλο σκηνικό του Endurance Racing χωρίς να το έχω ζήσει από κοντά. Τώρα που το έζησα το ερωτεύτηκα, αλλα κατάλαβα ότι χρειάζεται και παρα πολύ παραπάνω κόσμο απότι ένας απλός αγώνας, και έστω και να κατεβάζαμε ομάδα με 3 άντε 4 οδηγούς, δύσκολα θα καλύψουμε όλες τις άλλες δουλειές εκτος αυτή του οδηγού που κάνει το stint του. με τα απρόοπτα που συμβαίνουν σε μπαμπάδες, εργαζόμενους kai γαμιάδες δεν θα μπορουσαμε να περάσουμε καλά. Και ο σκοπός τις ομάδας αυτός είναι... να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να περνάμε καλά και να προχωράμε όλοι μαζί μπροστά.

Αν θέλει λοιπόν η ηγεσία είναι free να κλείσει το θέμα :P

Locked