Χαιρετώ κι εγώ

Post Reply
spyder

Χαιρετώ κι εγώ

Post by spyder » Wed Aug 14, 2013 1:35 pm

Γεια χαρά παιδιά,

Πριν κάμποσο καιρό δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση να γραφτώ στο forum από τον Νίκο Κουντουράκη, μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να συστηθώ. Καλοκαίρι βλέπετε, κάτι να τελειώσω με τις δουλειές μου για να οργανωθώ για διακοπές, κάτι τα σ/κ που φεύγω, μου πήρε κάποιες μέρες για να το κάνω.

Ασχολούμε με το simracing από πολύ παλιά (δεν είμαι και πιτσιρικάς), με το online simracing ασχολούμε τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκοντας εντελώς συμπτωματικά το race2play.com. Έχασα το μυαλό μου με το πως εξελίχθηκε το online simracing και βέβαια κόλλησα. Ξεκίνησα με rFactor, γρήγορα πέρασα σε RACE07 και σύντομα ανακάλυψα το GTR2.

Πολύ γρήγορα μπήκε το μικρόβιο του online simracing μέσα μου και ξεκίνησα να δοκιμάζω ότι υπήρχε εκεί έξω, LFS, nKPro και πιο πρόσφατα PCARS και iRacing. Δεν θα με ακούσετε να βρίζω κάποιο sim (εκτός κι αν θέλω να πειράξω κάποιον :)), whatever works για τον καθένα.

Παράλληλα έψαξα κάμποσο για ελληνικές κοινότητες (GVRTeam, F1Axion κλπ) και γενικά είδα ενδιαφέρον για LFS όπου ναι μεν εξαιρετικό sim αλλά γινόνουσαν τόσα πολλά στο R2P, ο χρόνος μου ιδιαίτερα περιορισμένος γενικότερα, οπότε δεν μπήκα πιο βαθειά στο LFS.

Κατά τα άλλα, στο iRacing δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός, μπαίνω να τρέξω κάποιους αγώνες όταν έχω λίγο χρόνο αλλά that's it. Ενώ μου αρέσει το sim, έχουν κάνει σπουδαία δουλειά με το site και την υπηρεσία που προσφέρουν, το iRacing στερείται κοινότητας, νοιώθεις μόνος και αποκομμένος. Για αυτό και δεν έχω προχωρήσει σε αγορές. Ελπίζω με την hrteam να δω διαφορετικά τα πράγματα.

Ο εξοπλισμός μου τώρα αποτελείται από μία G27 τιμονιέρα (κάηκε αρχές του χρόνου η G25), πετάλια Clubsport pedals v2, κάθισμα playseat evolution black και πρόσφατα έφτιαξα μια βάση στήριξης από αλουμίνιο για την οθόνη (27”) με σκοπό τώρα που ο Σαμαράς λέει ότι θα βγούμε στις αγορές να πάω για triple monitors :) Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Γενικότερα, μου αρέσει να κάνω διάφορα πράγματα περιφερειακά για το simracing.
Στο blog που έχω στο R2P θα δείτε μερικά skins που έχω φτιάξει καθώς και διάφορες πληροφορίες μου σε σχέση με το R2P και εδώ είναι κάποια posters για ένα πρωτάθλημα που συνδιοργάνωνα. Γενικά μου αρέσει και με χαλαρώνει να κάνω τέτοια πράγματα και όποτε βρίσκω ευκαιρία και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο πραγματικά σπαταλώ πολλές ώρες.

Ελπίζω να τα πούμε και εν καιρώ μέσα από το forum μετά τις διακοπές. Ευχαριστώ Νίκο για την πρόσκληση.
Last edited by spyder on Sat Jan 17, 2015 9:49 am, edited 1 time in total.

NikosKdr
Site Admin

Re: Χαιρετώ κι εγώ

Post by NikosKdr » Wed Aug 14, 2013 1:54 pm

Καλως ορισες λοιπον και απο εδω. Μετα απο το short bio σου νομιζω οτι καλα εκανα και σε προσκαλεσα στην παρεα μας, γιατι οπως σου εχω πει περισσοτερο παρεα ειμαστε εμεις εδω παρα ομαδα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν κυνηγαμε τις διακρισεις και τον ανταγωνισμο.
Ολοι μας αυτη την περιοδο ειμαστε σε φαση διακοπων αλλα απο βδομαδα λογικα θα ξαναμαζευτουμε. Περισσοτερα οπως σου ειπα συμβαινουν στο teamspeak καθε απογευμα οποτε κανε ενα κοπο να περασεις οποτε μπορεις να τα πουμε και live.

Metalass

Post by Metalass » Thu Aug 15, 2013 12:10 am

Kαλωσόρισες Σπύρο! Ο Σαμαράς σίγουρα θα πιστεύει και στο LFS S3 και το Scirocco φαντάζομαι :lol:

beastie74

Post by beastie74 » Sat Aug 17, 2013 10:24 pm

Καλωσόρισες και απο εμένα. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την θητεία του σε διάφορους τίτλους αλλά σε κάτι που είχε χαρακτήρα ομάδας είχαμε μέχρι στιγμής μόνο στο LFS. Περιμένουμε την αλλαγή οδηγών και στο iracing!
Metalass wrote:Kαλωσόρισες Σπύρο! Ο Σαμαράς σίγουρα θα πιστεύει και στο LFS S3 και το Scirocco φαντάζομαι :lol:
Άλλο ένα success story.
Image

Varwnos

Post by Varwnos » Wed Aug 21, 2013 10:12 am

Καλώς όρισες Σπύρο κι από εμένα. Σου τα είπαν ουσιαστικά οι προλαλήσαντες αλλά απ ότι καταλαβαίνω έτσι κι αλλιώς συμφωνούμε στην οπτική των πραγμάτων σε γενικές γραμμές.

Η συνέχεια online και μέσω TS λοιπόν.....

stauros gr

Post by stauros gr » Thu Aug 29, 2013 8:33 pm

καλώς ήλθες Σπυρο καλη συνεχεια και καλους αγωνες να εχεις
σκοπος ειναι να περνάμε ωραια

Post Reply