HRteam paypal account
Re: HRteam paypal account
+1
akoma kalo einai na gemizoyme ligo kai to account.. liga apo ton ka8e enan mas.
akoma kalo einai na gemizoyme ligo kai to account.. liga apo ton ka8e enan mas.
Ναι κανονικα
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Οκ στις 26 που ληγει θα το ανανεωσω κανονικα.
Bill φαινονται κανονικα τα χρηματα. Ευχαριστουμε
Bill φαινονται κανονικα τα χρηματα. Ευχαριστουμε
Για αλλη μια χρονια επαναφερω το θεμα μιας και 26 σεπτεμβρη πρεπει να ανανεωσουμε τον webserver, domain name και το teamspeak. Μιλαμε για ενα ετησιο κοστος περιπου 80-100€ (με εξαιρεση το domain που θα ανανεωθει για 2 χρονια μιας και δεν εχει μικροτερη διαρκεια).
Αλλη μια φορα, ως συνηθως, δεν υποχρεωνουμε κανεναν να πληρωσει για να ειναι μελος αυτης της ομαδας-παρεας. Απο την αλλη το να δωσουμε ο καθενας 15-20€ για να κανουμε αυτο που μας ευχαρηστει και μας κραταει παρεα δεν νομιζω να ειναι τιποτα για κανεναν.
Η διαδικασια ειναι η γνωστη που εχω περιγραψει στο πρωτο post.
Αλλη μια φορα, ως συνηθως, δεν υποχρεωνουμε κανεναν να πληρωσει για να ειναι μελος αυτης της ομαδας-παρεας. Απο την αλλη το να δωσουμε ο καθενας 15-20€ για να κανουμε αυτο που μας ευχαρηστει και μας κραταει παρεα δεν νομιζω να ειναι τιποτα για κανεναν.
Η διαδικασια ειναι η γνωστη που εχω περιγραψει στο πρωτο post.
Το Domain το ανανέωσα πριν κάνα μήνα για 2 χρόνια.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Thanx george για την ενημέρωση για το domain!
Εχω κάνει μία κατάθεση στον Paypal λογαριασμό μας (ήταν άδειος) αλλά το ποσό δεν φτάνει για την ανανέωση του hosting. Οπως και όλοι μας πιστεύω είμαστε σε περίεργες οικονομικά περιόδους.
Ακόμα αν μπορεί κάποιος να δει τον TS server μας αν θέλει ανανέωση και πότε.
Πρεπει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες να κάνω ανανέωση και έτσι ότι μπορείτε να γίνει άμεσα, εστω και απο λίγα..
Εχω κάνει μία κατάθεση στον Paypal λογαριασμό μας (ήταν άδειος) αλλά το ποσό δεν φτάνει για την ανανέωση του hosting. Οπως και όλοι μας πιστεύω είμαστε σε περίεργες οικονομικά περιόδους.
Ακόμα αν μπορεί κάποιος να δει τον TS server μας αν θέλει ανανέωση και πότε.
Πρεπει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες να κάνω ανανέωση και έτσι ότι μπορείτε να γίνει άμεσα, εστω και απο λίγα..
done απο μενα
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Ευχαριστούμε Γρηγόρη!
Επ ευκαιρίας να πω και για τα πιο νέα παιδιά, ότι ενώ δεν έχουμε κάποια υποχρέωση για τα μέλη μας (συνδρομή) κλπ ο κάθε ένας μας μπορεί και βοηθάει όπως μπορεί είτε το ποσό είναι μεγάλο είτε όχι.
Τα εξοδα δεν είναι πολλά αλλά είναι ακόμα πιο λίγα όταν περισσότεροι συνεισφέρουν
Επ ευκαιρίας να πω και για τα πιο νέα παιδιά, ότι ενώ δεν έχουμε κάποια υποχρέωση για τα μέλη μας (συνδρομή) κλπ ο κάθε ένας μας μπορεί και βοηθάει όπως μπορεί είτε το ποσό είναι μεγάλο είτε όχι.
Τα εξοδα δεν είναι πολλά αλλά είναι ακόμα πιο λίγα όταν περισσότεροι συνεισφέρουν