Καλή Χρονιά
Καλή Χρονιά
Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά το 2014 να φέρει πρώτα απ΄ολα υγεία και μετά ό,τι επιθυμεί ο καθένας.
Εύχομαι σε ομαδικό επίπεδο το 2014 να μας χαρίσει όμορφες στιγμές και επιτυχίες σε ότι καταπιανόμαστε και το νέο αίμα μαζί με το παλιό να συνεχίσουμε στη πορεία που έχουμε χαράξει.
Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες ονομαστικές εορτές. Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν, να χαίρονται τις ονομαστικές τους εορτές και τις οικογένειες τους.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά το 2014 να φέρει πρώτα απ΄ολα υγεία και μετά ό,τι επιθυμεί ο καθένας.
Εύχομαι σε ομαδικό επίπεδο το 2014 να μας χαρίσει όμορφες στιγμές και επιτυχίες σε ότι καταπιανόμαστε και το νέο αίμα μαζί με το παλιό να συνεχίσουμε στη πορεία που έχουμε χαράξει.
Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες ονομαστικές εορτές. Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν, να χαίρονται τις ονομαστικές τους εορτές και τις οικογένειες τους.
Re: Καλή Χρονιά
Χρονια πολλα, καλη χρονια, και ευτυχισμενος ο καινουργιος Πασχας...
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Καλή Χρονιά σε όλους!
Λένε ότι ό,τι κάνεις την πρώτη μέρα θα κάνεις όλο το χρόνο, οπότε μπαίνω να κάνω κανα-δυο γύρους
Λένε ότι ό,τι κάνεις την πρώτη μέρα θα κάνεις όλο το χρόνο, οπότε μπαίνω να κάνω κανα-δυο γύρους
Καλή χρονιά μάγκες!!!
Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα και ευχομαι καποια στιγμη ομαδικους αγωνες παλι οπως παλια!!!
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy
Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2015.
Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλους ατομικά και στις οικογένειες σας.
Βασίλη πολύχρονος και με το καλό μπαμπάς.
Σε ομαδικό επίπεδο απλά keep racing και history in the making
Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλους ατομικά και στις οικογένειες σας.
Βασίλη πολύχρονος και με το καλό μπαμπάς.
Σε ομαδικό επίπεδο απλά keep racing και history in the making
Καλη χρονια σε ολους με οτι καλυτερο για το νεο ετος, Βασιλη πολυχρονος.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Καλη χρονια και χρονια πολλα!!! Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω!!
Περυσι ευχηθηκα να εχουμε team racing και ηρθε φετος θα ευχηθω να εχω χρονο για racing!!!
Περυσι ευχηθηκα να εχουμε team racing και ηρθε φετος θα ευχηθω να εχω χρονο για racing!!!
Aperrs said: εγω παντως με το dx9 οδηγαω iracing, με το dx11 οδηγαω igamisoy