HPD λέμε! (Video inside)

iRacing race participation, leagues and results
Post Reply
Metalass

HPD λέμε! (Video inside)

Post by Metalass » Mon Apr 21, 2014 9:10 pm

Ανέβασα ένα βιντεάκι στο κανάλι τις ομάδας για να δοκιμάσω το καινούργιο pc και να δω αν δουλεύει σωστά το fraps και όλα τα υπόλοιπα. Ευκαιρία να σας δείξω λοιπόν ποσο "μαμανε" οι αγώνες με το HPD :D

Κάντε μου την χάρη και δέστε το σε 1080p. Θέλω να μου πείτε εάν οι ποιότητα τις εικόνας είναι τουλάχιστον παρόμοια με τις καλές παραγωγές τύπου emptybox etc. Σε γενικές γραμμές ότι ιδέες/σχόλια έχετε τα λέτε ελευθερα, σκοπός είναι στο μέλλον να φτιαχτεί κάνα τετοιο βιντεάκι σε αυτό το στιλ με "φάσεις" απο αγωνες.

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=1LBy24peUvc[/BBvideo]

Jackhammer

Re: HPD λέμε! (Video inside)

Post by Jackhammer » Mon Apr 21, 2014 10:17 pm

Ο emptybox απ'ότι θυμάμαι κάνει record 1080p και ανεβάζει 720p καθώς δεν κάνει μεγάλη διαφορά στο youtube.

Το vid φαίνεται σχετικά καλό, αν και έχει περιθώρια βελτίωσης.

Έγω πάντως άμα κάνω record χρησιμοποιώ Action! γιατί δεν γονατίζει τόσο το PC, κάτι που κατάλαβα προτού γίνει η αναβάθμιση στην 280x, και σου δίνει περισσότερες επιλογές για την εγγραφή σου, χωρίς να σε μπερδεύει πολύ.

Υ.Γ. 1: Πάντως άμα θες clips απο kia σε έχω καλυμένο.
Υ.Γ. 2: Τον θυμάμαι αυτόν τον αγώνα. Σκέτη τσόντα, αλλά δεν σου έκανε την χάρη η κίνηση...
Image

beastie74

Re: HPD λέμε! (Video inside)

Post by beastie74 » Tue Apr 22, 2014 2:50 pm

πολύ ωραίο το video. αν μπορείς κρατα το unlisted (mono me link) για λιγο διάστημα... να μην ειναι public και να μην το βάλουμε σε social networks ακομα.

thnx
Image

Post Reply