Καλησπερα

Post Reply
CookiezFort

Καλησπερα

Post by CookiezFort » Tue Apr 22, 2014 2:04 pm

Καλησπερα,

Ονομαζομε Δημητρης και μενω Αγγλια, ειμαι 14 χρονων (περιμενετε ορθογραφικα!) Δεν κανω sim-racing για πολυ καιρο (αγωνες τουλαχιστον) Οδηγαω iracing και LFS κυριος, μερικες φωρες rfactor

στο iracing ειμαι rookie 2.63 νομιζω αλλα εχω καιρο να τρεξω επειδη μαθενω να αλλαζω ταχυτητες ακομα. (τα καταφερνω σιγα σιγα, no hell-toe)

Για χειριστιριο εχω μια G25

Varwnos

Re: Καλησπερα

Post by Varwnos » Tue Apr 22, 2014 2:41 pm

Καλώς ήρθες Δημήτρη.

Το LFS έχει χαρίσει και σε εμάς ατελείωτες στιγμές απόλαυσης και δόξας. Κάποια στιγμή μας κέρδισε η λάμψη του καινούργιου και όπως και το κάνουμε πιο σύγχρονου iracing και σιγά σιγά μεταπηδήσαμε όλοι αποκλειστικά στο iracing ( αναμένοντας αν...και όταν...έρθει το LFS S3... )

Εάν και εφόσον σε ενδιαφέρει, μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπεις στο Teamspeak της ομάδας. Θα χαρούμε να σε ακούσουμε.

Επίσης - επειδή δε ξέρω το iracing όνομα σου - μπορείς να κάνεις αίτηση φιλίας μέσα από το site σε εμένα και όποιον άλλο επιθυμείς για να βλέπουμε πότε είμαστε online και ίσως συναντηθούμε σε κάποιον σέρβερ.

Το rookie αλλάζει πολύ εύκολα προς τα πάνω...keep going

Jackhammer

Post by Jackhammer » Tue Apr 22, 2014 3:11 pm

Καλησπέρα συνονόματε, και καλώς ήρθες και από εμένα.

Το μόνο που θες αυτή την στιγμή στο iRacing είναι καθαρούς αγώνες και τίποτα άλλο. Ξεκίνα από τα pits και άσε τους άλλους να σκοτώνονται στην πρώτη στροφή. Επίσης στις μάχες όλοι χτυπιούνται μεταξύ τους οπότε σου προτείνω να τις αποφύγεις.

Και όπως είπε και ο Varwnos, εάν θες βάλε το iRacing όνομα σου από το control panel για να ξέρουμε ποιος είσαι και τι γίνεται στο site του sim.

Άντε καλά χιλιόμετρα.
Image

CookiezFort

Post by CookiezFort » Tue Apr 22, 2014 8:43 pm

Το εφτιαξα :) Καλως σας βρηκα!

Metalass

Post by Metalass » Tue Apr 22, 2014 9:34 pm

καλώς ήρθες δημήτρη! Αργά η γρήγορα θα μπεις μέσα στο κόλπο, σκοπός σου προς το παρών να βγείς από το rookie γιατί είναι κόλαση εκεί. Σου συνιστώ να προσεχεις όσο πιο πολύ γίνετε τα incident σου και να μην δίνεις πολύ σημασία στο τι θέση θα τερματίσεις προς το παρών, αυτά έρχονται αργότερα.

Όσο αφορά την ορθογραφια επειδή εγώ "albano from deutschland no katalabeno το δώσει penalty ο διαιτητής" χρησιμοποιώ το http://services.innoetics.com/greeklish/, κανει καλή δουλεία.

Τα στοιχεια του teamspeak server μας υπάρχουν παντού, εκεί βρισκόμαστε και τα λέμε συνήθως

CookiezFort

Post by CookiezFort » Tue Apr 22, 2014 11:16 pm

Metalass wrote: "albano from deutschland no katalabeno το δώσει penalty ο διαιτητής''
χαχαχαχ δεν ξερω τι να πω! Στο ροοκιε ροαδ μια φορα εκανα αγωνα και ειχα μαχη καλη (μαλων Δ λισενσε ειχε ο τυπας) ενα divebomb εκανα αλλα το πηγα χαλαρα οχι παρτους ολους!, αν θελετε το replay πειτε μου!

Post Reply