Νεο μελος

Post Reply
gioroni

Νεο μελος

Post by gioroni » Tue Jun 03, 2014 9:50 pm

Καλησπερα παιδια!

Ειμαι ο Γιωργος και μολις εμαθα το site σας γραφτηκα. Αγορασα προσφατα ενα g27 wheel και
σκοπος μου ειναι να βελτιωθω και να τρεξω σε διαφορα τουρνουα.

Τo sim που παιζω ειναι το LFS (demo) αλλα δεν εχω προβλημα να μεταβω και σε καποιο καλυτερο. Ακουω καλα (και κακα) για το iracing.

Εσεις παιζετε αυτον τον καιρο; Αν ναι που συναντιεστε;

Επισης, θα ηθελα να με βοηθησετε και σε κατι αλλο. Εχω ανεβασει εδω ενα replay απο αγωνα με δυο φιλους μου. Θα ηθελα καποιος να δει αν μπορει στο λεπτο 1.40 και να μου πει αν το μπλε αμαξι εχει το δικαιωμα να δοκιμασει προσπερασει απο την εσωτερικη σε αυτη τη στροφη που δημιουργειται η επαφη με το αλλο αμαξι.

Σας ευχαριστω και περιμενω τα σχολια σας!

Varwnos

Re: Νεο μελος

Post by Varwnos » Wed Jun 04, 2014 8:02 am

Καλώς όρισες Γιώργο. Εγώ είμαι ο Ανδρέας.

Καλορίζικη η g27 και καλά χιλιόμετρα.

Εμείς μετά από μία μακροχρόνια ενασχόληση με το LFS και επειδή παρέμενε στάσιμο για πολύ καιρό και το χορτάσαμε στη παρούσα του μορφή, έχουμε μεταβεί στο iRacing ολοκληρωτικά πια.

Καλά και κακά έχουν όλα τα sim. Το iracing έχει κι αυτό κάμποσα, αλλά καλώς ή κακώς αυτή την εποχή είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει. Επιγραμματικά...τα μεγάλα του μείον αυτή τη στιγμή είναι το μοντέλο ελαστικών ( που συνεχώς βελτιώνεται αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει σε τελικό στάδιο ) και η μη δυνατότητα του εναλλαγής οδηγών που μας στερεί τη δυνατότητα αγώνων πραγματικά μεγάλης διάρκειας π.χ 6ωρους, 12ωρους, 24ωρους κτλ. Τα προτερήματα του είναι η συνεχής εξέλιξη του με ένα μεγάλο update κάθε 4 μήνες, η ύπαρξη πραγματικών αυτοκινήτων πιστών, το περιβάλλον ( για όποιον έχει σημασία ) κτλ

Εμείς λοιπόν συναντιόμαστε καθημερινά για προπονήσεις αφού συμμετέχουμε είτε ομαδικά είτε ατομικά σε διάφορα πρωταθλήματα εκτός από τα καθιερωμένα εβδομαδιαία του iRacing. Επίσης πάντα συναντιόμαστε στο teamspeak που τα λέμε live με χαβαλέ και παρεούλα εκτός από το καθαρά racing κομμάτι.

Για τη βοήθεια που ζητάς θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα και με την ελπίδα ότι μετά από τόσο καιρό το lfs θα τρέξει απροβλημάτιστα. ( αν καταφέρεις να το ανεβάσεις utube θα μας βολέψει πολύ )

gioroni

Post by gioroni » Wed Jun 04, 2014 10:12 pm

Ανδρεα,

ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Ανεβασα το replay εδω http://www.youtube.com/watch?v=ZD21UBDy ... e=youtu.be.

Επισης κατεβασα και το iracing...θα παρω για αρχη μια συνδρομη ενος μηνα και αν μαρεσει αγοραζω και μεγαλυτερη. Παιζετε σε συγκεκριμενους servers;

Επισης ελαχιστα που επαιξα ειδα οτι στο mx5 το τιμονι στριβει μονο 90 μοιρες αριστερα η δεξια. Ετσι ειναι και σε εσας με ολα τα αμαξια η δεν εχω κανει σωστο configuration;;

Varwnos

Post by Varwnos » Wed Jun 04, 2014 11:54 pm

Όσον αφορά το replay σου... το μπλε αυτοκίνητο όχι μόνο δικαιούται να δοκιμάσει προσπέραση αλλά η επαφή που δημιουργείται μετά είναι αποκλειστική ευθύνη του άλλου αυτοκινήτου το οποίο ανοιγεται υπερβολικά για να στρίψει και αφού έχει ήδη φάει πεντακάθαρα το προσπέρασμα κλείνεται πάνω στον άλλον και τον χτυπάει.

Στο iracing τώρα.. εσύ τώρα που ξεκίνησες είσαι rookie. Υπάρχουν servers να προπονηθεις και μετά να τρέξεις σε αγώνες σε όποιο πρωτάθλημα θέλεις. Πάντα σε συνάρτηση με τις πίστες και τα αυτοκίνητα που έχεις γιατί στο iRacing πέραν του βασικού περιεχομένου που έχεις με τη συνδρομή τα πάντα αγοράζονται.

Ποιό είναι το όνομα σου στο iRacing?

Κάνε ένα κόπο να μπεις στο ts όποτε σου κάνει κέφι γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να σου εξηγήσω εκεί παρά εδώ γράφοντας.

Για το mx5... στο iRacing όταν έχεις ρυθμίσει να βλέπεις το ingame τιμόνι αυτό πάντα σταματάει στις 90 μοίρες. Φυσικά σαν τιμόνι συνεχίζει να στρίβει κανονικά απλά εσύ δε το βλέπεις.

beastie74

Post by beastie74 » Thu Jun 05, 2014 12:11 am

καλησπέρα και από εμένα και καλώς ήρθες.
είμαι ο κώστας και συμφωνώ με τον ανδρέα στο θέμα της προσπέρασης.
για το θέμα του mx5 αυτό γίνεται γιατί έχεις επιλέξει να φαίνεται εκτός του τιμονιού και τα χέρια. Τοτε συμβαίνει σε όλα τα αμάξια το 180 μοίρες. Βγάλε το και αφησε το σε wheel για να μην μπερδεύεσαι οπτικά.
Image

Metalass

Post by Metalass » Fri Jun 06, 2014 12:57 pm

Καλώς ήρθες γιώργο, καλή επiλογ Η G 27. Το iRacing θέλει λίγο δουλειά στην αρχή για να μπεις στο τριπάκι. Ειδικά στα rookie series γίνετε ένας πανικός και θέλει προσοχή με τα ratings και όλα τα υπόλοιπα, αλλα εδώ είμαστε και θα σε βοηθήσουμε. Στο signature μου υπάρχουν τα links για το Teamspeak, όπως είπε και ο Ανδρέας εκεί είναι πιο εύκολη η συνεννόηση.

Κακά τα ψέματα το κόστος εάν αποφασίσεις να αγοράσεις πιστες και αμάξια πέραν του βασικού περιεχουμενου του iR είναι μεγάλο. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει εάν λατρεύεις το Sim Racing διότι h άλλες επιλογές, αν και πιο φτηνές, δεν προσφέρουν όλα αυτά που έχει να προσφέρει το iRacing.

Post Reply