Δε ξέρω ... δε ξέρω ποιο είναι το βασικό μου hobby ...το "μπάρμπεκιου" ή το iRacing ...
Και γιατί το λέω αυτό ? :
1) Και στα δύο υπάρχει ο παράγοντας "χρόνος" : σε πέντε λεπτά βγαίνουν οι πρώτες πανσέτες παιδιαααα......
2) ο παράγοντας "γύρος" : γύρνα τα μπιφτέκια ρε, θα καούν...
3) και στα δυο υπάρχουν τα λεγόμενα "leagues" :
α) 2ωρο : σήμερα ψήνω για το σόι της γυναίκας μου... το πολύ σε 2 ωρίτσες θα έχω τελειώσει...,
4ωρο) το Σάββατο έχω καλεσμένους τους συναδέλφους από το γραφείο με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και μας βλέπω να τελειώνουμε σε κανα τετράωρο...
24h) και το "gran finale" είναι σε δύο εβδομάδες με τους κολλητούς μου που θα είναι από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί !!!
Μπέρδεμα ... εσείς τι λέτε ?
Θεσσαλονίκη
- Driver_man_za
Bbq και iracing
Eat ... Sleep ... Drive ...
- Driver_man_za
Θεσσαλονίκη
Πείτε μου πως δεν είμαι ο μόνος Θεσσαλονικιός της παρέας σας, σας παρακαλώ !!!
Re: Θεσσαλονίκη
Μαλλον εισαι τελικα!!!!!
- Driver_man_za
Re: Θεσσαλονίκη
Shit ... απο άποψη πληθυσμού πάντως ( Αθήνα vs Θεσσαλονίκη ) είμαστε περισσότεροι στο site... χαχααααα !!!
Re: Bbq και iracing
εμείς τι να πούμε. Αφού περνάτε καλά όλα οκ .
Να προσέχεις μόνο τις δεξιές παρατεταμένες γιατί τα μπιφτέκια έχουν μία ευπάθεια εκεί.
Οι παντσέτες από την άλλη δε βγάζουν τελική αλλά δε βαριέσαι...ριξτες στο ring που είναι όλο στροφές....
Να προσέχεις μόνο τις δεξιές παρατεταμένες γιατί τα μπιφτέκια έχουν μία ευπάθεια εκεί.
Οι παντσέτες από την άλλη δε βγάζουν τελική αλλά δε βαριέσαι...ριξτες στο ring που είναι όλο στροφές....
- Driver_man_za