Ειμαστε μαζί σας... δυστυχώς δεν καταφέραμε 2η συμμετοχη... αλλά ξέρουμε ότι η πρώτη είναι σε καλά χέρια!
Καλή επιτυχία και να το διασκεδάσετε !!!
26.11.09 Race 2 - Blackwood rev.
Re: 26.11.09 Race 2 - Blackwood rev.
Καλος αγωνας αν και η blackwood δεν ειναι για τοσσα πολλα αυτοκινητα και διαφορετικες κατηγοριες. Νομιζω σε ολο το stint μου δεν υπηρξε lap χωρις να ντουμπλαρω η να ντουμπλαρομαι. Σε καθε περιπτωση γυρισα σε γυρολογιο 1,09,high με καλυτερο το 1,09,30 νομιζω. Σε συγκριση με τον πρωτο αγωνα νομιζω οτι αυτος ηταν πιο μετριος. Ισως επειδη η πιστα ηταν πιο μικρη η επειδη αντιμετωπισα περοισσοτερα προβληματα αλλα ο πρωτος ηταν πιο πολυ απολαυστικος. Σε καθε περιπτωση τα αγωιστικα χιλιομετρα μετρανε και θα ελεγα οτι η εμφανιση μας ηταν αξιοπρεπης. Τα κεφαλια μεσα για τον 12ωρο τωρα μην φτασουμε παλι τελευταια μερα να ψαχνουμε race set.
Εγω να δηλωσω πως ζηταω συγνωμη καθως ειχα πει στον νικο οτι θα κανω support αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα. Ελπιζω να μην σας κρεμασα παιδια... Τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο στριμοκολα τα πραγματα και τα του LFS εχουν μεινει στην απ'εξω. Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα και να επανελθω... Και παλι sorry....
Μπράβο για τη προσπάθεια και για το αποτέλεσμα παιδιά. Κάθε αγωνιστικό χιλιόμετρο είναι κέρδος και αυτό καμμιά φορά δε φαίνεται άμεσα αλλά συσσωρεύεται και λειτουργεί όταν έρθει η ώρα του. Εξάλλου όλοι θέλουμε να μπούμε μέσα και να σαρώσουμε τα πάντα στο πέρασμά μας αλλά δεν είναι καθόλου απλό. Το ζητούμενο πάντα είναι πρώτα απ όλα η εμφάνιση να είναι αξιοπρεπής και να μας αφήνει την ικανοποίηση ότι προσπάθήσαμε όσο μας επέτρεψαν οι εκάστοτε συνθήκες.
Επομένως μπράβο και η προσπάθεια συνεχίζεται
Επομένως μπράβο και η προσπάθεια συνεχίζεται
Δυστυχώς το καινούργιο router έχει καμια εβδομάδα που με πετάει που και που... μέχρι και επανεκκίνηση του router έκανα προληπτικά πριν το αγώνα. Δυστυχώς δεν βοήθησε. Στο τέλος του πρώτου γύρου έφαγα disconnect... ξαναμπαίνοντας μέσα στο server τα έφτυσε και το relax... Βρέθηκα λοιπόν τελευταίος, πίσω από 12 Η-GTR και 8 LRF να προσπεράσω, χωρίς pitspotter, έχοντας σύγχρονος πίσω μου με blue flag τα πρώτα FZR του leading lap που με φτάνανε... Είχα συφιλιαστει τόσο πολύ που το λάστιχα είχαν γίνει *****... έκανα και κάτι στραβοτιμονιές/μπλοκαρίσματα για να αποφύγω μικρότερες κατηγοριες που drifto-lagάρανε μπροστά μου (ο server τους η είχε χαλια μέρα η είναι για τα πανηγύρια και δεν σηκώνει 35 connections) Κρίμα, γιατί χωρίς το disconnect μου θα είχαμε πάει αρκετά καλά. Να δω πως θα φτιάξω την σύνδεση μου τώρα μέχρι τον 12h 
Προσωπικά όμως πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα οποιοσδήποτε έχει δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο team event και για οποιονδήποτε λόγο δεν διαθέτει τελικά χρόνο να το δηλώνει εδώ. Έτσι τουλάχιστον ξέρουμε από νωρίτερα τι παίζει από οδηγούς και προετοιμαζόμαστε ανάλογα.
Ο Κωστής π.x. θα μπορούσε να μην ασχοληθεί καθόλου με το combo και να διαθέσει τον χρόνο του για το OLFSL αν ήξερε μια-δυο μέρες νωρίτερα πως δεν θα υπάρξει τέταρτος οδηγός. Σίγουρα δεν του περισσεύει και ο ελεύθερος χρόνος, Μπαμπάς είναι ο άνθρωπος.
Τα κεφαλια μέσα τώρα, έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε για τον 12h, και δεν υπάρχει περιθώριο για άρπα κόλα setups και προπόνηση τελευταίας στιγμής σε τέτοιους αγώνες
Το support είναι nice το have μάνο,δεν είναι και αναγκη. Δεν τρέχει και τίποτα... έτσι και έτσι ένας χαμός γινότανε με τόσα N-GTR και LRF.T.R.A.N.E wrote:Εγω να δηλωσω πως ζηταω συγνωμη καθως ειχα πει στον νικο οτι θα κανω support αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα. Ελπιζω να μην σας κρεμασα παιδια... Τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο στριμοκολα τα πραγματα και τα του LFS εχουν μεινει στην απ'εξω. Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα και να επανελθω... Και παλι sorry....
Προσωπικά όμως πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα οποιοσδήποτε έχει δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο team event και για οποιονδήποτε λόγο δεν διαθέτει τελικά χρόνο να το δηλώνει εδώ. Έτσι τουλάχιστον ξέρουμε από νωρίτερα τι παίζει από οδηγούς και προετοιμαζόμαστε ανάλογα.
Ο Κωστής π.x. θα μπορούσε να μην ασχοληθεί καθόλου με το combo και να διαθέσει τον χρόνο του για το OLFSL αν ήξερε μια-δυο μέρες νωρίτερα πως δεν θα υπάρξει τέταρτος οδηγός. Σίγουρα δεν του περισσεύει και ο ελεύθερος χρόνος, Μπαμπάς είναι ο άνθρωπος.
Τα κεφαλια μέσα τώρα, έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε για τον 12h, και δεν υπάρχει περιθώριο για άρπα κόλα setups και προπόνηση τελευταίας στιγμής σε τέτοιους αγώνες