12.12.09 - Race 3 - 12 hours of Kyoto National rev.
Re: 12.12.09 - Race 3 - 12 hours of Kyoto National rev.
ξέχασα τελείως το testrace... να πω 6 UTC δευτερα? πέφτει νωρίς? Η να πω τίποτα τρίτη τετάρτη?
Απο μενα τριτη 6 UTC με και με καταταξη την τρεχουσα του DoP. 2 ωρες race με υποχρεωτικο πιτ, χωρις υποχρεωτικη αλλαγη οδηγου.
Ok, το πόσταρα στο LFSForum στα αγγλικά και στο DoP-Forum στα γερμανικά.click me
Θα τρεξω τελικα εγω εκτος εξωφρενικου απροοπτου.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
Οκ αρα ειμαστε τρεις, θα παμε για 4ωρο ο καθενας. Για πειτε τι ωρες βολευεται ο καθενας να εχουμε ενα πλανο. Επισης διευκρινηση, θα το κανουμε σε 2ωρα αρα θα αλλαξουμε 5 φορες οδηγο η θα παμε για μονοωρα που σημαινει θα αλλαξουμε 11 φορες οδηγο; Ισως το 2ωρο ξεκουρασης μου ακουγεται καλυτερο αλλα δεν ξερω το 2ωρο οδηγησης πως θα ειναι.
Οσο για το test race πολυ καλη ιδεα. Αυριο να θυμηθω να φτιαξω το airio σωστα και ελπιζουμε ο alienserve να μας αντεξει ολους αν τελικα γεμισει το grid.
Οσο για το test race πολυ καλη ιδεα. Αυριο να θυμηθω να φτιαξω το airio σωστα και ελπιζουμε ο alienserve να μας αντεξει ολους αν τελικα γεμισει το grid.
Δύσκολα θα γεμίσει το Grid, αλλα θα το δούμε.
Προσωπικά δεν είμαι fan του δίωρου, στον 16 hours όσες φορες είχα κάνει δίωρο stint το δεύτερο ήταν χειρότερο από το πρώτο... χαλούσα λάστιχα, έκανα λάθη... Σίγουρα βεβαια είναι λιγότερο το ρίσκο τις αλλαγής οδηγού. Αν μας συμφέρει το πάμε και έτσι, θα το παλέψω κάπως.
Προσωπικά δεν είμαι fan του δίωρου, στον 16 hours όσες φορες είχα κάνει δίωρο stint το δεύτερο ήταν χειρότερο από το πρώτο... χαλούσα λάστιχα, έκανα λάθη... Σίγουρα βεβαια είναι λιγότερο το ρίσκο τις αλλαγής οδηγού. Αν μας συμφέρει το πάμε και έτσι, θα το παλέψω κάπως.
Θα το δοκιμασουμε μες την βδομαδα να δουμε.
Ηττοπαθεια κανεις?? Ευχαριστω δεν θα παρω...
με 70 % καύσιμο pit στον 38. Διάρκεια 1:01:45, Ρυθμός αρχικά 37 mid-low, μετά 36 mid και στο τέλος 36.02 καλύτερο γύρο. Η αναρτήσεις βεβαια έχουνε φάει αρκετές σφαλιάρες...
Τα Quals λήγουν 11.12.09 22:00 (UTC+1)
θα υπάρξει layout στον αγώνα, δυστυχώς με τους καραγκιόζηδες δεν μπορείς να το κατεβάσεις πουθενά... Οποιος θέλει να το δει πάει στο DoP - Grid 1, pass: dopwe